Shoplog

AliExpress Shoplog VIII ♥︎ Washi tape, sokken, uitgumbare pen en meer

AliExpress shoplogs zijn altijd erg populair. Inmiddels is het alweer even geleden (lees: maart!) sinds ik mijn laatste AliExpress koopjes heb gedeeld. Vandaag dus een lekker volle post met mijn aankopen van de laatste maanden. Vol leuke goodies en aanraders. Kijk je mee?

Sokken

Sinds ik sokken hebt ontdekt op AliExpress koop ik ze eigenlijk nergens anders meer. Ze zijn van goede kwaliteit, ze hebben toffe printjes en zijn fijn geprijsd. Vorige winter kocht ik ook een aantal sokken op AliExpress en inmiddels ben ik wel weer toe aan wat nieuwe. Ik kocht enkelsokjes met Nutella (€0,80) en twee vrolijke lange sokken (€1,76).

Kerstoorbellen

Door Joyce van JoyfromJoyce kwam ik super toffe oorbellen voor Kerst tegen. Ik aarzelde geen moment en bestelde rendier parels voor mezelf. Dian koos ook een paar oorbellen met rode sterretjes erin. Beide kostten ze maar €0,38 dus voor die paar keer per jaar dat je ze draagt is dat helemaal prima. Je kunt het er op gokken om ze nog te bestellen via AliExpress, maar dan weet je niet zeker of ze nog binnen zijn voor Kerst. Zoek je nog typische sieraden voor Kerst, probeer het dan eens via een sieraden groothandel.

‘3’ t-shirt voor Jippe

Het lijkt alweer een hele lange tijd geleden, maar afgelopen zomer werd onze peuter natuurlijk alweer 3. Hiervoor bestelden we wederom een leuk t-shirt. Voor €5,93 heb je zo’n tof shirt in het wit of zwart in allerlei leeftijden. De kwaliteit is prima voor de prijs. Het is een stretch stofje en de opdruk blijft ook na wassen goed zitten, al wordt ‘ie wel wat valer.

Washi tape 

Nergens kun je beter slagen voor washi tape dan bij ome Ali. De kwaliteit van deze reeks is super goed en de designs zijn top. Ik gebruik veel washi tape voor het indelen van mijn agenda en planning maar ook om mapjes te labelen, cadeautjes in te pakken, kaarten op te hangen en ga zo maar door. Voor deze rolletjes betaal je zo’n €0,75 per stuk.

Pennen

Met het kopen van pennen via Ali ben ik altijd wat terughoudend. Ik vind ze niet altijd fijn en de kwaliteit laat regelmatig te wensen over. Ik ben verzot op mijn Micron 01 pen én mijn uitgumbare pennen. Ik kwam een Micron (namaak?) tegen voor €0,87 dus dat is zeker het proberen waard. Daarnaast wil ik eigenlijk graag een drie- of vierkleuren pen voor mijn uitgumbare pennen aangezien dat ruimte scheelt in mijn etui. Ik kocht deze goedkopere variant in de hoop dat mijn Pilot Frixion navullingen erin konden, maar dat bleek helaas niet te kunnen. Voor de prijs (€4) zijn ze prima, maar tippen aan de echte Frixion kunnen ze niet.

iPhone case

Voor mijn telefoon besloot ik eens een volledige behuizing te proberen door middel van hoesje en bijpassende screenprotector. Dit heb ik een paar weken volgehouden, maar vooral het hoesje begon al snel te slijten. Voor de €3,77 was het prima om eens te proberen, maar inmiddels ben ik weer terug bij een “normaal” hoesje.

MacBook hoes

Na ruim 3,5 jaar was mijn MacBook hoes echt aan vervanging toe. Hij begon los te laten waardoor ik het niet helemaal vertrouwd meer vond. Om in de botanische look van mijn agenda te blijven, bestelde ik een groene hoes voor mijn MacBook. Dit zijn vaak de iets duurdere aankopen op AliExpress (€15,-) maar alsnog goedkoper dan gemiddeld.

Peel Off Nail Stickers

Door mijn studiegenootje die ook gek is op Pink Gellac, werd ik getipt op nagel stickers van AliExpress. Ik ben dol op gellak, maar mijn nagels vinden zeker het vele swatchen niet altijd even fijn. Deze stickers plak je op je nagels en daarna breng je de gellak aan. Ik was wat sceptisch, maar dit werkt als een malle! En je nagels zijn daarna in betere conditie! €0,80 per 2 vellen (40 stickers)

Kabel beschermers

Op mijn werk én studie ben ik gebonden aan mijn MacBook en iPad. Ik sleep dan ook regelmatig mijn laders met me mee. Als je Apple apparaten hebt, weet je dat de kabels over het algemeen niet zo goed tegen een stootje kunnen. Deze beschermers zorgen ervoor dat het snoer op de kwetsbare gedeeltes niet buigt en dus minder snel kapot gaat. En ze zijn ook nog eens super cute! €0,71 per stuk

 

1 thought on “AliExpress Shoplog VIII ♥︎ Washi tape, sokken, uitgumbare pen en meer”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *