Beauty

Sleek iDivine Palette ‘Storm’

Toen ik zes jaar geleden begon met bloggen was het hot; Sleek palettes. Ze waren nog niet zo makkelijk bij de drogist te verkrijgen en beautybloggend Nederland was razend enthousiast over dit merk. Nog steeds staat Sleek bekend als een zeer goed budgetmerk en inmiddels is het een stuk makkelijker te verkrijgen. Al vanaf het begin staat het Storm oogschaduwpalette op mijn lijstje. En ook al is het merk nu zelfs hier op Ameland te koop, ik koch hem niet want tja, ik heb al zo veel… Maar, toen ik mocht shoppen bij Beautyfashionshop gooide ik ‘m zonder twijfel in mijn winkelmandje. En ooooh, hij is zo mooi!

Het Sleek iDivine Storm palette is eigenlijk een palette waar je alle kanten mee op kunt. Deze kleuren liggen helemaal in mijn straatje en juist omdat ik momenteel juist veel matte kleuren gebruik, vind ik het tof om weer wat meer met glanzende kleuren te gaan werken. De kleuren zijn over het algemeen aards en neutraal met een paar knal kleuren om ook een uitbundigere party of smokey look mee te kunnen maken.

De bovenste rij bevat zachte glanzende tinten met uitzondering van de kleur Calm Before The Storm, wat een matte lichtbruine kleur is die perfect is als basis over als transitie kleur. De rest is neutraal en het zijn vooral rozige en goud tinten. Met de bovenste rij kun je een mooie naturel look creëren. Ik gebruik momenteel bijna dagelijks Snow Storm, Perfect Storm en Calm Before The Storm om een glanzende maar naturel look mee te maken. Ze zijn ook goed te gebruiken in combinatie met de onderste rij, welke knallende kleuren bevat. De laatste twee kleuren zijn een donkere taupe en een zwarte kleur en deze zijn mat. De kleuren zijn onwijs gepigmenteerd, sommigen licht korrelig waardoor je moet oppassen met fall-out. Maar vooral; wauw!

Bovenstaande look is gecreëerd met de kleuren van de bovenste rij. Een super mooie en naturelle look die een tikkeltje zwaarder is aangezet met de donkerrode kleur in de buitenste ooglook. Ik ben vooral verzot op de mooie rozige kleur.

Een iets zwaarde look creëerde ik met een combi van de bovenste en onderste rij. Uit de onderste rij gebruikte ik de blauwe kleur en de donkerbruine matte kleur om de ooglook iets zwaarder aan te zetten. Ik gebruik zelf niet zo vaak groen vanwege mijn blonde haar en blauwe ogen, maar deze kan natuurlijk ook perfect in combinatie met de gouden tinten.

Met een oogschaduwbasis blijft de oogschaduw gedurende de dag goed zitten. Wel hebben ze bij het aanbrengen inderdaad wat lichte fall-out, zeker de lichtroze kleuren. Je kwast even goed aftikken van te voren of je gezicht nog even napoederen met je foundationkwast is dus wel aan te raden. Verder ben ik echt helemaal verliefd op dit palette, een schot in de roos en naast het Oh So Special palette absoluut mijn nieuwe favoriet van Sleek!

De Sleek iDivine palettes zijn o.a. te koop bij Beautyfashionshop voor €9,90 per stuk.

1 thought on “Sleek iDivine Palette ‘Storm’”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *