Persoonlijk Trouwen

Vandaag is dé grote dag! Wij gaan trouwen!

IMG_2847Yay! Vandaag stappen deze mutsen met elkaar in het huwelijksbootje! In deze post geef ik jullie een klein overzichtje van de dag en vertel ik jullie hoe de komende 1,5 week er zal uitzien op You Nailed It!

Inmiddels hebben jullie in de afgelopen Wedding Wednesday al een aardige indruk gekregen van de voorbereidingen en daarmee dus ook deels hoe onze bruiloft er uit zal zien. Ik ben me er van bewust dat ik een hoop van mijn persoonlijke leven op mijn blog en dus op het wereldwijde web gooi. Hierbij maak ik wel altijd bewuste keuzes bij wat ik wel en niet deel. Dit probeer ik ook te doen bij het schrijven over onze bruiloft. Vandaag geef ik jullie in ieder geval een kleine sneak-peak van onze dag!

Untitled

Rond 8 uur gaat de wekker. We kunnen lekker rustig aan doen, we hebben ongeveer drie uur om ons klaar te maken. De kapster komt om 9 uur om de haren van Pris en mij en natuurlijk de kids te doen. Ook komt tegen die tijd mijn schoonzusje om onze make-up te doen. Wanneer Pris’ en Tristans haren en make-up (nee, Tristan uiteraard niet) klaar is, vertrekken zij naar het ouderlijk huis van Pris. Dian, Isa en ik maken ons verder klaar in ons eigen huisje.

Om 11 uur komen Pris en Tristan ons ophalen. We weten niet van elkaar wat we aanhebben, dus dat maakt het extra spannend! Hierna vertrekken we met mijn vader om wat foto’s te maken. Tussendoor gaan we even naar huis om wat te eten en om 1 uur komt Jantina  voor de ‘echte’ bruidsreportage uiteraard mét het Volkswagen busje.

HOLIDAY will be just fine

Afhankelijk van hoe lang we daar mee bezig zijn, is aansluitend de ceremonie. Hier zijn onze ceremoniemeesters en zij zorgen dat alles in goede banen loopt. Wij komen daar met zijn vijfjes en Jantina aan als iedereen al in de kerk is, waarna de huwelijksvoltrekking zal plaats vinden. Daarna is er nog even tijd om wat foto’s te maken met familie en vrienden.

Na de kerk vertrekken we naar de kampeerboerderij waar we met een klein groepje koffie drinken en de bruidstaart aansnijden (en opeten natuurlijk). Hierna eten we ook lekker met hetzelfde groepje waarna Pris en ik lekker even naar het hotel gaan om ons even op te frissen en bij te komen van alle indrukken. Ook hier zijn we onze ceremoniemeesters en vrienden weer heel dankbaar, zij zorgen dat de kampeerboerderij veranderd wordt in een gezellige feesstlocatie! ‘s Avonds hebben we daar muziek en hoop ik vooral dat er lekker veel gedanst wordt! Het feest zal tegen 1 uur afgelopen zijn en dan vertrekken Pris en ik heerlijk naar ons hotel…

large

Aangezien ik weet dat velen van jullie lekker nieuwsgierig zijn (hallo torenhoge statistieken tijdens de Wedding Wednesdays!), plaats ik vast wel een foto op Instagram. ;) Mocht je dus benieuwd zijn, you know where to follow!

De komende 1,5 week op You Nailed It…
De afgelopen weken ben ik druk aan het vooruit werken geweest, maar dit is natuurlijk niet altijd even makkelijk te combineren met werk en de voorbereidingen. De komende week zullen er dus wel updates geplaatst worden, maar ik beloof niet dat dit dagelijks zal zijn. De donderdag na de bruiloft vertrekken Pris en ik namelijk heerlijk een weekje op huwelijksreis, maar daar lees je morgen meer over. Na 11 april zal ik rustig aan het bloggen weer oppakken!

Voor nu, zend alle zonnestralen naar Ameland, want ik wil toch wel heel graag een mooi voorjaarszonnetje op de  foto’s!

handtekening

 

27 thoughts on “Vandaag is dé grote dag! Wij gaan trouwen!”

  1. Heeeeeeel veel plezier vandaag! En probeer ondanks alle drukte er vooral van te genieten. ;-) En met het weer zit het geloof ik wel goed. ;-)

  2. Allereerst: Heel erg gefeliciteerd <3 Gelijk naar je Instagram gegaan natuurlijk en daar zag ik al een prachtige foto. Wat hebben jullie een mooie dag uitgezocht. Veel geluk samen :)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *