Picture It

Picture It | Augustus ❤︎ Vakantie, heel veel ijsjes, Ikea en een peuterbedje!

Augustus is voorbij! Het “gewone” leven is inmiddels alweer bijna twee weken gaande. De vakantie is voorbij en ik ben weer druk aan het werk en bezig met de voorbereidingen voor de studie die binnenkort weer van start gaat. Augustus was een heerlijke vakantiemaand met kleine genietmomentjes en gelukkig nog best een aantal fijne zomerdagen. Kijk je mee?

Eigenlijk speel ik vals, want deze foto is van 30 juli op onze laatste vakantiedag in Duitsland. Maar ik vind hem zo fijn, dus hij moet een plek op mijn blog krijgen. ❤︎ Lekker ijs in Ulmen. Mmmmm. ❤︎ In de Duitse DM (klik hier voor de shoplog) kocht ik onder andere deze heerlijke handcreme. Hij ruikt zo lekker en werkt ook nog eens super fijn.

Mini Vaseline! Hoe schattig! ❤︎ Op regenachtige dagen vermaken we ons vaak met peuterspeelgoed. Duplo is een grote hit! ❤︎ Had ik al gezegd dat ik dol ben op ijs?

Krabben vissen met neefje en nichtjes. Super gezellig, ontspannend en heerlijk in de zon. Jippe heeft nog nooit zo lang stil gezeten. Hij wilde nooit weer weg! ❤︎ Ik ben gezegend met een keukenprinses. In de vakantie aten we deze heerlijke ovenschotel met kip, chorizo, zoete aardappel en allerlei groentes. ❤︎ Jippe kreeg een Snuffie en hij was (en is) hier zo blij mee. Klik hier voor de blogpost!

De thee van Tastea is super lekker. De review over Ibiza Feelings kun je hier lezen. ❤︎ We gingen gezellig een avondje eten bij de Mexicaan in Hollum. We waren er al een tijdje niet meer geweest zonder Jippe en dus gingen we nu lekker uitgebreid eten. En hoe kan dat nou beter dan door onbeperkt gamba’s te eten en sangria te drinken?

Onze aardbeien oogst dit jaar valt wat tegen, maar Jippe gaat standaard op zoek naar een paar rode zomerkoninkjes die wel geschikt zijn om op te eten. ❤︎ Ik ben nog steeds blij met m’n lichtbox! Het koperen klokje is sinds kort toegevoegd aan ons interieur en is van Leff Amsterdam. (Klik hier❤︎ We hebben veel te weinig stranddagen gehad deze zomer, vind ik. Maar gelukkig heb ik wel dubbel en dwars genoten van de dagen die we wel op het strand hebben doorgebracht. Hopen dat de nazomer ons nog wat fijne dagen brengt.

Dagje Ikea! Dat kan natuurlijk niet zonder Zweedse balletjes. ❤︎ Jippe sliep in de buggy en mocht een knuffel uitkiezen omdat hij de hele dag zo lief was geweest. En tja, dan kies je natuurlijk de grootste… ❤︎ Wagen volgeladen met een nieuw keukenblok inclusies oven voor de bijkeuken én spullen voor Jippes peuterkamer. Het paste echt precies!

Bij de Ikea kocht ik ook deze gave stolp en dit schattige plantje. Ze hadden zo veel leuks, ik kon de hele Ikea wel leegkopen! ❤︎ Zo staat Jippe regelmatig te wachten tot zijn andere mama uit het werk komt. Zo schattig! ❤︎ School preps! Al jaren kom ik steeds het idee met ijsstokjes met namen tegen. Een studiegenootje gebruikte dit ook en dit gaf de doorslag om het ook eens te gaan proberen. Ik gebruik het om groepjes te maken in de klas maar ook om beurtwisseling te stimuleren bijvoorbeeld. Het lijkt tot nu toe goed te werken!

Naast Duplo is ook PlayMobil hier erg populair. Jippe boft maar met de verzameling van zijn broer en zussen. ❤︎ Eerste nacht in zijn “grote” bed! Hij vond het zo leuk en slaapt als een os in zijn heerlijke bedje. ❤︎ Eendjes kijken in het Hollumer bos. Ik geniet van deze heerlijke momentjes samen.

Inmiddels is de vakantie over en ben ik weer druk aan het werk. Stiekem moet ik weer even wennen aan het nieuwe ritme en ben ik kapot, maar ik vind het wel heerlijk om weer lekker bezig te zijn. Logischerwijs zal het hierdoor van tijd tot tijd misschien weer wat rustiger zijn op mijn blog. Zeker omdat over anderhalve week ook mijn studie weer begint. We zullen zien hoe dit loopt! Uiteraard vind ik het leuk als je me volgt via Instagram, hier post ik regelmatig korte updates. Nu ga ik genieten van het weekend, want: mama komt dit weekend én ik ben morgen jarig! Hurray!

x Lisanne

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

1 thought on “Picture It | Augustus ❤︎ Vakantie, heel veel ijsjes, Ikea en een peuterbedje!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *