Picture It

Picture It | Maart ♥︎ Schaatsen, nieuwe sokken en shakes.

Vandaag is het niet alleen Pasen en 1 april, maar zijn mijn liefste en ik ook nog eens 4 jaar getrouwd! We gaan verder niet veel bijzonders doen, maar hebben vanochtend wel lekker ontbeten en gaat Pris vanavond lekker koken. Vanmiddag vieren we Pasen met de familie, traditiegetrouw in de duinen. Maar voor we volop in april duiken, blik ik vandaag ook nog even terug op de drukke maand maart!

Maart begon koud met sneeuw en ijs. En dus hadden mijn handen en lippen wel wat extra verzorging nodig. Net op dat moment viel dit pakketje van Vichy op de deurmat, mijn redding for sure! ♥︎ Nieuwe sokken van AliExpress, vooral het linkerpaar is echt favoriet! ♥︎ Van Twix kreeg ik dit fijne Twix-koffie pakketje. Ik ben dol op koffie en Twix, dus een ideale combi als je het mij vraagt.

Na de sneeuw, eind februari, werden we ook nog getrakteerd op ijs. Jippe vond het prachtig en was niet van de ijsbaan weg te slaan. ♥︎ Naast de sokken die ik net liet zien, kocht ik op AliExpress ook nog deze fantastische Britse sokken! Wat ik nog meer kocht, lees je hier.

Ik besloot mijn Essie lakjes vast te leggen in mijn bullet journal. ♥︎ Toen ik vrijdagavond beneden kwam nadat ik Jippe op bed had gelegd, stonden er heerlijke hapjes en mijn favoriete drankje Licor 43 Orchata klaar. ♥︎ De afgelopen drie weken heb ik elke dag mijn ontbijt en soms mijn lunch vervangen voor een shake van Herbalife. Mijn ervaringen kun je binnenkort lezen!

Pris was aan het voorlezen en ik kroop er stiekem achter om een foto te maken. Zo lief! ♥︎ We deden een voorjaarsbestelling bij Zara (hij zit gewoon in maat 104, help!) en kochten onder andere dit leuke t-shirt. ♥︎ Productieve ochtend met een shake een een stapel boekverslagen. Life of a teacher. ;)

Ik heb er volop op los geëxperimenteerd met de shakes en heb van alles uitgeprobeerd. Mijn favoriete recepten kun je ook binnenkort vinden op mijn blog! ♥︎ Ook maakten we de tuin zomer klaar en Jippe was zo blij dat hij weer lekker in de tuin kon spelen. Hij is elke dag buiten te vinden en dus besloten we een grotere zandbak te kopen (we hadden nog zo’n schelp). Hij is er zo blij mee! ♥︎ Gisterenavond ging de deurbel en werd er een prachtige bos bloemen bezorgd. Super lief, van mijn ouders voor onze trouwdag vandaag. Gipskruid, gerbera’s, roosjes, super!

Maart was erg druk en dit zie je ook aan mijn foto’s. Ik heb het gevoel bijna non-stop gewerkt maar vooral ook gestudeerd te hebben. Ik heb mijn scriptie ingeleverd voor de eerste beoordeling en kreeg die met een aantal aanpassingssuggesties afgelopen week nog niet voldaan terug. Dus daar ga ik de komende weken weer goed voor zitten. Ook komen er weer twee tentamenweken aan en dus blijft de drukte helaas nog wel even aanhouden. De komende tijd zal het op de blog dus jammer genoeg nog steeds wat rustiger zijn dan ik eigenlijk wil… Maar hey, het is voor een goed doel! Voor nu, hele fijne Paasdagen gewenst! ♥︎

1 thought on “Picture It | Maart ♥︎ Schaatsen, nieuwe sokken en shakes.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *