Shoplog

Shoplog DM Drogist ❤︎ Balea, Treacle Moon, EOS en meer

Vorige week waren we heerlijk een weekje op vakantie in Duitsland. We hebben onder andere de stad Koblenz bezocht waar ik uiteraard naarstig op zoek ging naar een DM Drogist. De DM Drogist is een zeer uitgebreide drogist met een prachtig assortiment, fijne merken én zeer vriendelijke prijsjes. Over onze vakantie komt nog een apart blogje online, maar voor nu wilde ik wel alvast mijn geshopte goodies showen!

❤︎ Balea Spray-on Bodylotion • Mango- en Hibiscusgeur €2,75
❤︎ Balea Doucheschuim • Lime en grapefruitgeur €1,95
❤︎ Balea Doucheschuim • Vanille- en sinaasappelgeur €2,75

Uiteraard kun je de DM niet verlaten zonder wat van Balea mee te nemen. Balea is het huismerk van DM en heeft heerlijke producten voor fijne prijsjes. Het grappige is dat ik in het begin van de winkel een heerlijke doucheschuim in mijn mandje gooide en aan het eind dacht: ‘Oh, wacht! Ik moet ook nog een lekkere doucheschuim!’ Ik kwam dus thuis met twee heerlijke doucheschuims wat ik uiteraard helemaaaaal niet erg vond.

❤︎ Treacle Moon Handcrème • Marshmallow Heaven €1,95
❤︎ Treacle Moon Bodyscrub • Wild Cherry Magic €2,95

Ik ben dol op het merk Treacle Moon en vind het jammer dat we in Nederland niet zo’n uitgebreid assortiment hebben. Daarbij is Treacle Moon in Duitsland ook nog eens nog fijner geprijsd dan in Nederland! De heerlijke zoete handcrème in dit schattige flesje kon ik natuurlijk niet laten liggen. Ook was mijn bodyscrub op en nam ik er een mee met een lekkere frisse kersengeur.

❤︎ Manhattan Last & Shine Nagellak • Denim Lover €2,45
❤︎ Manhattan Last & Shine Nagellak• Gimme More €2,45

Lang, lang geleden verkochten ze het merk Manhattan ook bij het Trekpleister in Nederland. Het merk heeft een toffe make-over gekregen en ik besloot toch nog twee nagellakken mee te nemen. Ik koos voor een mooie donkerblauwe kleur voor het najaar een een wijnrode kleur met glitters. Altijd goed!

❤︎ Garnier • Micellair Reinigingswater €3,75
❤︎ Catrice • Glam & Doll Volume Mascara €3,95
❤︎ EOS Lipbalm • Pomegranate Raspberry €5,95

De Garnier reinigingswater is mijn absolute favoriet en is in Duitsland bijna de helft goedkoper! Eigenlijk had ik er nog wat meer mee moeten nemen, haha. Verder was mijn favoriete mascara op en nam ik die gelijk mee bij de DM. In de DM verkopen ze ook EOS lipbalms en hoewel ik dat eigenlijk niet echt nodig had, kon ik deze leuke bolletjes toch niet weerstaan. Oeps!

❤︎ Treacle Moon Douchecrème • One Ginger Morning €3,95
❤︎ Treacle Moon Bodylotion • One Ginger Morning €3,95

De favoriete geur van Pris! Gewoon ook in Nederland te krijgen overigens, bij de Albert Heijn. Een lekkere douchecreme en bodylotion in dezelfde geur. Lekker fris, citroenig. Heerlijk!

❤︎ Balea Badekegel • Citroen- en vanillegeur €2,75

Thuis hebben we helaas geen bad, maar op vakantie wel! Heerlijk! Ik nam een Balea ‘Badekegel’ mee wat een beetje te vergelijken is met een Bubblebar van Lush, boterachtig zacht. Je krijgt er een lichtschuimend bad van wat vooral erg lekker ruikt en een heerlijke verzorgend laagje op de huid achterlaat. De geur was friszoet, zo lekker!

Oh, wat vond ik de DM fijn en oh wat vind ik het jammer dat we er niet eentje in de buurt hebben. Aan de andere kant, misschien maar goed voor mijn portemonnee. Naast deze goodies hebben de kinderen ook nog heerlijk geshopt voor wat make-up en geurtjes. Uiteraard kun je binnenkort nog wat reviews van een aantal gekochte producten verwachten. Een genot, de DM Drogist! Mooi ruim opgezet, fijne merken en leuke prijsjes. Ik wil er gauw weer heen!

x Lisanne 

BewarenBewarenBewarenBewaren

2 thoughts on “Shoplog DM Drogist ❤︎ Balea, Treacle Moon, EOS en meer”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *