Favorieten

10 producten die ik elke keer weer koop

Als blogger krijg ik regelmatig vragen met betrekking tot beautyproducten. Mensen willen advies, vragen wat voor een producten in gebruik of zijn naar iets op zoek. Nu ben ik alles behalve een beautyguru, maar wel heb ik de afgelopen jaren heel veel producten geprobeerd. Ik heb een aantal all-time favorieten die ik elke keer weer koop. Dus als mensen mij om aanraders vragen, zitten deze producten er vast en zeker tussen.

Aussie Volume Mousse & Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor

Aussie is echt mijn favoriete haarverzorgingsmerk. Nu heb ik echt een waardeloos bosje haar. Geen volume, weinig en dun en 9 van de 10 keer lekker futloos. Als ik het niet föhn, pluist het alle kanten op en ik kan er ingooien wat ik wil, na een uur zit mijn haar weer op standje futloos. Aussie werkt voor mij heel prettig. De conditioner gebruik ik ongeveer 2 keer per week en zorgt er voor dat mijn haar lekker zacht is en niet pluist. De mousse geeft mijn haar net dat beetje extra body, in hoeverre dat mogelijk is met mijn haar. Maar buiten dat om laten beide producten mijn haar overheerlijk ruiken naar de bekende zoete Aussie geur.

Freedom Brow Pomade ‘Blonde’

Als ik mijn wenkbrauwen niet bijteken voel ik me lichtelijk naakt. Hoewel ik in het weekend rustig zonder make-up naar buiten ga, zul je me in het dagelijks leven niet zonder make-up en dus ook niet zonder bijgetekende wenkbrauwen tegenkomen. Deze Pomade is precies goed van kleur, is goed van structuur en blijft zitten als een huis. Het enige nadeel vind ik dat hij na een aantal weken wat lijkt uit te drogen en dus stroever wordt. Maar tot ik een alternatief vind, is dit mijn absolute favoriet.

The Body Shop Vitamine E Face Mist

Deze Face Mist is super zuinig in gebruik en is gewoon heerlijk verfrissend. Ik spuit het op mijn gezicht om mijn make-up te fixen maar vaker nog gebruik ik het gewoon als verfrissen na het douchen of wanneer ik na een lange dag toch nog eventjes door moet. Ideaal!

Kruidvat Pure Nourishing Talg Reducerende Crème

De talg reducerende crème gebruik ik vaak als vervanger voor mijn dagcrème. Ik ben ontzettend moeilijk wat betreft gezichtsverzorging en uiteindelijk vond ik mijn holy grail in dit budget product. Mijn hoofdhuid is heel erg vet en met deze creme wordt dat in ieder geval niet nog erger dan dat het al is. Daarbij hydrateert en verzorgt hij mijn huid super.

INM Out The Door Topcoat

Over deze topcoat kon je al eens een lovende review lezen (klik hier!). Het zorgt ervoor dat ik met mijn zojuist gelakte nagels net even wat sneller de deur uit kan en geeft mijn nagels een mooie glans. Daarbij blijft mijn nagellak met deze topcoat veel langer mooi. De perfecte topcoat in mijn ogen.

Essence Nail Art Nailpolish Remover Ultra

Met al dat gelak gaat de remover er hier in huize de Kruijff snel doorheen. Met nailart en gellak kan niet elke remover zich uit de voeten, maar daarin vond ik de oplossing in deze geweldige budget remover van Essence. Een enorm goede remover die ook nog een fijn geurtje achterlaat, in plaats van de opvallende remover geur. Mooi meegenomen!

Catrice Glam & Doll Volume Mascara

Als je mij en mijn blog al langer volgt, dan komt deze favoriet niet als een verassing. Dé beste mascara in mijn ogen. Maakt mijn wimpers langer, separeert ze goed en blijft goed zitten. Niets op aan te merken en nog nooit verslagen door een ander merk.

Garnier Micellair Reinigingswater 

De komst van micellair water heeft zo’n beetje mijn leven, of op zijn minst mijn ogen, gered. Elk gemiddeld reinigingsproduct maakte me aan het huilen, liet mijn huid tintelen of maakte mijn huid gewoonweg niet schoon genoeg. Reinigen met Micellair water gaat zo makkelijk en daarnaast voelt mijn huid daarna schoon en niet branderig of trekkerig aan. Hiervan heb ik al heel veel flessen versleten.

Essence Liquid Ink Eyeliner Waterproof

Eyeliner draag ik in fases. Soms zie je mij weken met en andere momenten heb ik er gewoon even niet zo veel zin in. Toch heb ik al aardig wat Liquid Ink Eyeliners versleten, want oh wat is deze goed. Al weer een hele tijd geleden kon je er een lovende review over lezen en nog steeds ben ik razend enthousiast. Deze eyeliner brengt makkelijk en goed aan en blijft gedurende de dag goed zitten. En dat ook nog eens voor een heel fijn prijsje.

x Lisanne

Wat is jouw ultieme favoriet? 

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

3 thoughts on “10 producten die ik elke keer weer koop”

  1. Jaa, die eyeliner van essence koop ik ook altijd opnieuw! Al bijna vier jaar lang, echt al meer dan 20 keer gekocht. De dag dat die uit het assortiment gaan, cry.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *