Sieraden

Nieuwe sieraden van Finaste (+ kortingscode!)

Vorige week viel er weer een leuk pakketje op de deurmat! Van Finaste mocht ik een aantal sieraden uitkiezen en dat liet ik me geen twee keer zeggen! Ik ben iemand die vrij “trouw” is aan haar sieraden, wat ik draag doe ik niet snel af en ik wissel niet zelden. Dat komt ook omdat veel van mijn sieraden een emotionele waarde hebben. Bij Finaste koos ik drie sieraden uit die ik daarbij kan dragen, zonder dat ik mijn andere sieraden daarvoor hoef af te doen. Vandaag laat ik je zien welke!

Over Finaste

Finaste betekent in het Zweeds ‘de mooiste’! En eerlijk, ik voel me vaak mooier met een paar mooie sieraden. Finaste verkoopt de mooiste trend sieraden en accessoires. Van minimalistische oorbellen tot statement kettingen en van fijne armbandjes tot fashion accessoires. In hun eigen atelier maken ze tevens prachtige gepersonaliseerde en gegraveerde sieraden. Alle sieraden zijn verkrijgbaar in de webshop. Haal je ze liever op? Dat kan ook, bij hun eigen atelier en kantoor in Nijmegen!

Mijn gekozen sieraden

Zoals ik al zei ben ik aardig trouw aan mijn sieraden. Het enige wat ik wel eens wissel, zijn mijn oorbellen. Daarom koos ik allereerst een prachtige set oorbellen met schelpjes (€19,95). Verder draag ik eigenlijk altijd de ketting die ik van mijn moeder heb gekregen voor onze bruiloft en doe ik die zelden af. Daarnaast heb ik om mijn pols altijd het gepersonaliseerde armbandje van DRKS dat ik samen met mijn twee bonusdochters heb én de slavenarmband die ik van mijn ouders kreeg voor mijn afstuderen. Daar kon nog wel wat bij en dus ging ik op zoek naar armbandjes die daar bij pasten!

Armcandy! 

Op de foto zie je allereerst het armbandje met de initialen van mijn bonusdochters. Daarnaast koos ik bij Finaste een dubbele schakelarmband (€24,95). Dit is dus eigenlijk één sieraad met een grove en een platte schakelarmband. De combinatie van het grove met het subtiele, vind ik persoonlijk heel mooi. Verder ging ik voor een subtiel armbandje met muntjes (€19,95) die ook past bij de oorbelletjes die ik koos. De combinatie vind ik tof en subtiel tegelijk. De armbanden zijn nikkelvrij en gemaakt van stainless steel. Dit betekent dat de armbanden niet verkleuren, fijn!

Ik ben erg blij met de sieraden van Finaste! De oorbellen zal ik regelmatig wisselen, maar de armbandjes blijven voorlopig aan mijn pols! De manier waarop de sieraden bezorgt worden is daarnaast ook erg mooi en klassiek in de prachtige zwartgouwen doosjes van Finaste. Ook super leuk dus om cadeau te geven! Naast deze mooie sieraden kun je er dus ook terecht voor gepersonaliseerde en gegraveerde items.

Deze en nog veel meer verschillende sieraden vind je in de webshop van Finaste.nl. Met de code LISANNE15 krijg je 15% korting op je bestelling! De code is geldig t/m 6 november 2020.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *