Sieraden

New In | Sieraden van SD Jewelry

IMG_9603

Vorige maand reageerde ik op een oproepje van Saskia, zij zocht bloggers die juwelen uit haar shop wilden reviewen. Natuurlijk wilde ik dat, ik ben dol op sieraden en Saskia heeft een enorm breed aanbod in haar shop. De afspraak was snel gemaakt, mijn ringmaat en dergelijk waren doorgeven en mijn pakketje viel vrij snel op de deurmat! Tijd om ze beter te bekijken!

Saskia’s sieradenshop SD Jewelry is een uit de hand gelopen hobby. Ze maakt graag zelf sieraden en biedt deze te koop aan, aan haar steeds groter wordende klantenkring, tegen scherpe prijsjes. Bij SD Jewelry kun je terecht voor alternatieve en gotische sieraden, maar ook voor elegante, stijlvolle en statement items ben je bij Saskia aan het goede adres.

Oorbellen ‘Bohemia’ (custom) €5,-

PicMonkey Collage

Allereerst kreeg ik deze chique oorbellen. Ik houd van Bohemian sieraden en vooral het bovenste knopje vind ik erg gaaf. De zilveren hangers zijn naar mijn mening net iets te ‘shiny’, maar dat is persoonlijk natuurlijk. De oorbellen zijn voor mij wat te ‘gotisch’. Maar bij een prachtige avondjurk zouden deze juweeltjes niet misstaan.

De kwaliteit is erg mooi en stevig, er is duidelijk aandacht besteed aan de afwerking van de sieraden. Afgezien van het feit dat de oorbel in zijn geheel niet mijn smaak is, vind ik het sieraad op zich mooi en classy en doen ze me een beetje denken aan de tijd van Marie Antoinette. ;)

Ring ‘Moustachio’ (vaste collectie) €3,- 

IMG_9605 IMG_9606

Als tweede ontving ik een sieraad wat wél helemaal bij me past. Hoe kan het ook anders, ik ben verliefd op deze moustachio ring! De ring is net even wat anders dan de standaard snorren-ringen van eBay en straalt veel meer klassen uit. De matte ‘damaged’ koperkleur en de ‘grove’ snor vind ik echt heel erg tof.

De ring is verstelbaar, wat natuurlijk super handig is. Zelf geef ik de voorkeur aan ‘gewone’ ringen, maar ik snap dat dat niet rendabel is in dit geval. Een ring die iedereen past is dan natuurlijk veel praktischer. Ook deze ring is van goede kwaliteit, een stuk beter dan de meeste verstelbare ringen die je ziet. Helemaal leuk!

Nieuwsgierig geworden? Neem dan eens een kijkje op SD Jewelry voor vele sieraden, piercings, juwelendoosjes en meer!

15 thoughts on “New In | Sieraden van SD Jewelry”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *