Sieraden Winactie

Voor mijn bijzondere bonusdochters (+ winactie!)

Laat ik eerst even voorop stellen dat ik óók een fantastische bonuszoon heb, voor ik überhaupt verderga met deze blog. Laat daar geen misverstand over bestaan. ;) Deze blog gaat alleen over mijn twee lieve bonusdochters, want die heb ik afgelopen week blij mogen maken met een prachtig sieraad. Over deze twee toppers én wat ik ze mocht geven, lees je in deze blog!

Moeder Dochter Armbanden

Van DRKS mocht ik speciaal voor mezelf en mijn twee bonusdochters zogenaamde moeder dochter armbanden uitkiezen. Super leuk, want hoe bijzonder is het om samen met je dierbaren – naast je partner – een sieraad te hebben?! DRKS heeft een scala aan prachtige sieraden, waaronder dus deze speciaal voor moeder en dochter. Er zijn heel veel varianten en ik koos voor de simpele ronde variant. Je kunt ze zelf personaliseren en ik ging voor de initialen van ons drieën.

Voor Isa en Dian

Deze lieve meiden zijn al vanaf hun 3e en 5e jaar in mijn leven, inmiddels al 13 jaar! Ze sloten mij direct in hun hart en daar ben ik ze nog elke dag dankbaar voor. Vandaar ook het gedichtje in het boxje (dat je dus zelf kunt kiezen!). Ik heb deze meiden van peuter naar kleuter, van tiener naar puber zien opgroeien. Ijzersterke, eigen, lieve meiden waar ik van hou alsof ze mijn eigen zijn. Extra bijzonder dus, zulke armbandjes. Tof ook dat je ze dus kunt uitbreiden van 2 naar eventueel meer armbanden als je dat graag wil. Daar was ik in ieder geval heel blij mee, want zo kon ik beide dames blij maken met dit mooie armbandje!

De meiden waren super blij met hun armbandje. Het is goede kwaliteit en past ook prachtig bij andere sieraden wanneer je – net als ik – graag meer armbandjes draagt. De initialen zijn prachtig gegraveerd en daarnaast wordt het ook nog eens super mooi verpakt als een bijzonder cadeautje.

Moeder Dochter armbanden zijn – naast nog vele andere sieraden en graveerbare items – verkrijgbaar bij DRKS. Of…. je kunt natuurlijk meedoen met onderstaande winactie om kans te maken op 2 moeder dochter armbandjes!

Hoe maak je kans op twee Moeder en Dochter armbanden?

 Volg You Nailed It via één van onderstaande media. Jij mag kiezen welke! Elk gevolgde media is 1 extra kans.
– Facebook
– Instagram
– Twitter
Laat een reactie achter waarin je vermeldt dat je meedoet en welke stappen je genomen hebt. Zorg er voor dat je een geldig mailadres invult zodat ik contact met je kan opnemen indien je gewonnen hebt.

Voorwaarden:

Winacties lopen altijd op mijn verschillende social media zoals in de voorwaarden van elke winactie wordt vermeld. De DRKS loopt t/m 5 april 2020. De winnaar wordt na afloop gecontacteerd via email en/of social media en wegens privacy redenen niet openbaar bekend gemaakt. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur, dan wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Doe je mee met de winactie, lees dan ook even mijn disclaimer door.

 

 

 

20 thoughts on “Voor mijn bijzondere bonusdochters (+ winactie!)”

 1. Wauw….
  Prachtig 😍 en dit op deze vroege ochtend 👌🏽
  Ik doe héél graag mee met deze grandioze winactie.
  Ditzelfde gevoel heb ik ook want heb 2 dochters ♥️♥️
  Graag zou ik als ik win de armbanden https://drksonline/moeder-dochter-armbanden/drks-graveerbare-moeder-dochter-armband-goud-html in de grootste
  Maar ik zou dit dolgraag in het zilver willen en dan zo….
  Hartje V hartje S hartje I hartje
  In de dozen de volgende tekst Love Forever
  Polsomtrek graag 10-14cm of 14-19cm
  Ik volg je op al jou soc.med.k..

  Insta.: @chucky1012

  Fb.: Ike Hassankhan

  Twitter: @chucky1012

  Op bl. save ik deze post van jou blog.
  Waar jij deze winactie hebt getweet geef ik op twitter deze tweet een hartje, op fb. waar jij een post op je fb. pagina hiervan geplaatst hebt like ik dit en op insta. als je daar een foto van deze post van de winactie plaatsd dan laat ik er een reactie achter op je feed en geef het een hartje.,. maar ook als jij dit in jou stories plaatsd hebt….
  Op mijn instastories share ik dit……
  Mijn em. had ik vermeld in de speciale balk hiervoor en de link geeft de armband in het goudkleurig aan maar zijn er ook in het zilverkleurig….

  Een fijne dag 😘

 2. wat een bijzonder gebaar, verras mijn schoondochter jonneke en kleindochter arwen maar met zo’n prachtig exemplaar

 3. Ze zijn erg leuk! Natuurlijk zouden mijn dochter en ik dit ook wel willen 😁Ik volg op FB en Bloglovin (loved/saved)

  1. Een mama die aan de andere kant van het land woont.. Wat zou ik graag voor altijd symbolisch verbonden zijn met haar! Zo wordt onze band nóg sterker én tover ik een glimlach op haar gezicht. Gewoon, omdat ze dat verdient! Ik volg je al lange tijd op Facebook en Instagram :). Fingers crossed!

  2. Dit zou ik ontzettend leuk vinden om te winnen voor mijn moeder, mijn zusje en mijzelf. Ik zal er zelf dan 1 bijbestellen. We gaan ivm ziekte door een lastige tijd en dit is een mooi kado om even beide een hart onder de riem te steken. Ik ben je op insta gaan volgen .

 4. Ohhh wil ik heel graag!!! Ben bezorgd nu mijn mama ziek is geworden (hoesten en koorts) 😔 Met zo’n armband voel je je dan nog iets meer verbonden 💖🙏 Ik volg je op Facebook en Instagram 😃

  1. Ik volg op alle kanalen. Ik maak erg graag kans op deze mooie armbanden. Mijn dochter woont bij haar vader, waardoor ik haar niet dagelijks of zelfs wekelijk zie. Ik mis haar ontzettend en het heeft me lange tijd gekost om de situatie te accepteren zoals deze is. De set zou ons beide ontzetten blij maken, een tastbare herinnering van onze band en liefde voor elkaar.

 5. Ik volg jullie op Facebook en heb jullie pagina geliked 😘 Ik hoop heel erg dat ik dit win voor mij en mijn moeder!

 6. Heel graag doe ik mee voor mijn dochter .
  Haar wil ik hier mee bedanken voor het altijd klaar staan voor mij in deze bizarre tijd.
  Ik zit in quarantaine, omdat ik behoor tot de risicogroep en zij doet alle boodschappen voor mij.
  Ik heb om privéredenen geen facebook meer maar heb geliked en geloved op Bloglovin.
  Hoop ondanks dat mee te mogen doen.

 7. Ik doe erg graag mee voor mijn moeder en mijn zus, om onze bijzondere band vast te leggen met deze prachtige armband,.

  Heb alle stappen doorlopen 💛💛

 8. Hi Lisanne, ik volg je ook op facebook en ionsta. Wat een geweldige actie. Ik heb 2 dochters en we wonen sinds kort met z’n 3-en, een echt meidenhuis. Wat zou het fantastisch zijn om deze armbandjes samen te dragen en straks, als ze uitvliegen altijd een aandenken te hebben aan elkaar. Vooral in deze tijd maakt het je bewust daarvan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *