Home

Stekjes van Plant Rebelz!

Dat ik de afgelopen jaren een voorliefde voor planten en bloemen heb ontwikkeld is jullie vast niet onbekend. Ik heb nog lang niet genoeg plantjes (al denkt mijn vrouw daar inmiddels anders over) en dus ben ik altijd op zoek naar meerrrr! Daarom was ik extra blij met de toffe samenwerking die ik met Plant Rebelz kon opzetten. Mijn nieuwe plantbaby’s en meer over deze webshop, zie je hier!

Plant Rebelz

Plant Rebelz is the new kid in town! Een webshop met allerlei toffe planten die nét even anders zijn. Naast de “standaard” planten als de Ficus en de Monstera, vind je ook een aantal speciale beauty’s. Planten die met namen als ‘Tradescantia Flame’ en ‘Cordyline Paso Doble’ even stoer en exotisch zijn als ze klinken. Planten die alles nét even wat rebelser maken, een echte Plant Rebel! Naast planten verkoopt de webshop ook andere goodies als droogbloemen, posters, potten en manden.

Stekkies!

Je kan natuurlijk een volgroeide mamaplant kopen, maar zeg nou zelf, baby’s zijn toch veel leuker?! Plant Rebelz heeft een breed aanbod aan super toffe en uiteenlopende stekjes variërend tussen de €5 en €15. Dit is afhankelijk van hoe bijzonder en hoe groot je stekje is. Super leuk, want zo kun je verschillende plantjes aanschaffen en ze zien opgroeien! Daarnaast geldt voor mij persoonlijk natuurlijk ook, kleiner dus minder ruimte… Dus meer ruimte voor meer plantjes! Win-win!

Potten die Planten!

Mijn stekjes zijn uiteindelijk ruim een week (!) onderweg met de Post. Huilen, maar absoluut niet de schuld van Plant Rebelz. PostNL had die week extreem veel vertraging, dus ik vond het maar al te spannend toen ze binnenkwamen. De stekjes pasten precies in een brievenbuspakketje en kwamen netjes aan. Ze zijn goed ingepakt, wat absoluut de redden is geweest. Ingepakt in papier, plastic én een netje kwamen de plantjes goed binnen. Na arriveren heb ik ze gelijk in de aarde gestopt en heb ik daar tijdelijk even waterglazen voor gebruikt. Het netje lost op in de aarde, dus dat maakt het planten een stuk makkelijker. Kijk ze nou schattig zijn, ik vind ze zo leuk!

En? Hoe doen ze het?

Inmiddels staan m’n stekkies twee weken en doen ze het over het algemeen goed! Helaas hadden de roze rakkers (de caladiums) het na aankomst wat lastiger en verloren ze de volgende dag blad. Ik hoop dat ze met veel liefde en goede voeding uiteindelijk weer opkomen, maar dat wordt spannend. De rest van de stekjes staan fier overeind en inmiddels heb ik de glazen potjes omgewisseld voor terracotta bloempotjes. Staat ook nog leuk!

Ik ben super blij met m’n stekkies. Hoewel ik geen groene vingers heb, heb ik goede hoop dat ze flink zullen groeien. Met een beetje liefde en voeding moet dat helemaal goed komen, toch? Ben jij nou ook fan van planten? Of wil je ook stekjesmama worden? Dan kun je bij Plant Rebelz terecht! Er is zelfs een speciale abonnementsdienst a la eenStekkie Box, ook leuk om cadeau te geven!

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *