Lifestyle

New In | Piens Planner 2015

banner

Vroeger, toen er nog geen iPhones bestonden, ik nog in de schoolbanken zat en huiswerk maakte, was ik dol op agenda’s. Elk schooljaar weer was dat hét feest. Een nieuwe agenda mogen uitzoeken. Tegenwoordig houd ik alles bij in mijn telefoon, maar thuis hebben nog wel een gezinsplanner. Vijf mensen in één huis, schoolgaande kinderen met toetsen, afspraken, muziek, sport… Een agenda is daarvoor best handig. En toen kwam Pris ‘Piens Planner 2015’ tegen. Dé hippe en handige (familie)agenda. Vandaag show ik ‘m, want ik denk dat vele gezinnen maar ook individuele werkende en bloggende mensen, deze agenda super fijn zullen vinden!

2014-10-08 09.41.44

2014-10-08 09.42.35

De uitstraling van Piens Planner is wat mij betreft al helemaal top. Een prachtige en stevige cognacbruine kaft van leer met een lieflijk blauwe elastiekband. De agenda bevat twee koortjes om zo snel bij de desbetreffende week of belangrijke notities te kunnen komen. Ook is er eventueel plek voor een pen. Handig, want pennen zijn net sokken. Ze verdwijnen altijd!

2014-10-08 09.43.10

De agenda is zeer geschikt voor gezinnen. Dit is meteen te zien aan het uitklapbare karton op de eerste ‘pagina’. Elk gezinslid heeft zijn eigen vakje per dag. Het grootste vakje is voor de eigenaar of eigenaresse van de agenda. Want, zo zegt Pien, het zeer belangrijk om altijd wat tijd voor jezelf in te plannen. Een mooie filosofie! Ik vind het overigens erg goed gevonden om de vakjes op deze manier in te delen. Zo blijft het optioneel of je de verschillende vakjes in de agenda überhaupt gebruikt voor ander gezinsleden. Houd je de agenda lekker voor jezelf, staat je week niet vol met ‘naam:    ‘. Zo blijft de planner ook zeer geschikt voor individuen.

2014-10-08 09.44.26kopie

2014-10-08 09.45.51

De agenda ziet er van binnen gezellig en toch overzichtelijk uit. Het kleurthema blauw en bruin komt door de gehele agenda terug. Mooi! Zoals je ziet kun je per week zeer duidelijk afspraken, belangrijke dingen en notities kwijt. Zo zal het bij ons veel bestaan uit afspraken van ons, wanneer we werken, maar ook wanneer de kids een toets hebben of als er iets anders belangrijks te doen is. Een leuke aanvulling vind ik de inspirerende en vooral positieve quotes per week.

2014-10-08 09.47.34

2014-10-08 09.47.47

Verder volgt er na elke maand voldoende ruimte voor notities. En bij voldoende bedoel ik, meer dan voldoende. Aantekeningen, belangrijke adressen… Een hoop kun je er kwijt. Wat dacht je bijvoorbeeld van het bijhouden van bijzonder gebeurtenissen die maand? Zo blijft de agenda ook voor later nog een leuk item om terug te lezen. Verder vind je na elke maand een kleine enveloppe om eventuele belangrijke papiertjes of bonnetjes te bewaren.

2014-10-08 09.52.25-2

2014-10-08 09.45.17

Tot slot is de agenda uiteraard uitgebreid met een jaaroverzicht van 2016. Altijd handig wanneer je op de lange termijn al wat belangrijks wilt plannen of wanneer je bijvoorbeeld wilt weten op welke dag die belangrijke datum nou valt. Helemaal achterin vind je wederom een enveloppe. Dit maal wat groter, om kleine dingen en herinneringen in te bewaren.

2014-10-08 09.51.44

Pris en ik zijn super blij met deze leuke, gezellig en vooral overzichtelijke agenda. Zo kan onze saaie gezinskalender van de wand volgend jaar en zal deze agenda op een centrale plek in huis, zijn intrede doen. De agenda is stevig, van zeer goede kwaliteit en bovenal lekker ruim voor al je krabbels. De agenda is onwijs geschikt voor ons als gezin, maar stiekem had ik er ook best één helemaal zelf willen hebben. Ik ben een echte planner en houd altijd van alles bij voor mijn blog. Hoe tof én geschikt zou deze agenda daar voor zijn? Aantekeningen maken, posts inplannen, to-do lijstjes maken. Ruimte zat. En hij ziet er ook nog eens super stylish uit!

2014-10-08 09.52.48kopie

Een absoluut goede aankoop. Ik ben blij. En Pris ook! Pien heeft buiten de Planner ook nog een leuke gezins wallplanner en een tof notitieboek ontworpen. Zeker even een kijkje waard dus!

Piens Planner en andere artikelen van Pien zijn te koop op haar website. Voor de agenda betaal je €14,95, wat ik een prima prijs vind voor zo’n uitgebreide agenda als deze.

 photo handtekeningYNI_zpscf0330c7.jpg

11 thoughts on “New In | Piens Planner 2015”

  1. Wat een mooi design! En handig met die vakken. Wat voor papier heeft de agenda? Van dat gladde (waar je van die lelijke vegen van je pen van krijgt) of ‘kartonnig’?

  2. Hij is zeker stylish, wat een mooierd. Ik ben enorm vergeetachtig en dus heb ik een papieren agenda en mijn digitale in mijn telefoon. Beide gebruik ik veelvuldig. Wie weet haal ik deze wel, hij is mooi!

  3. Ik vind de vormgeving echt top en hoewel ik me ieder jaar voorneem een planner te kopen en te gebruiken, wil dit laatste maar niet lukken. Ik hou het dus bij plaatjes kijken en ben erg blij dat jij dit mogelijk maakt – haha!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *