Lifestyle

De mooiste covers op YouTube

ipod banner

Muziek en ik zijn lange tijd onafscheidelijk geweest. M’n iPod mini (zo’n groene) en ik waren altijd samen. Heerlijk! In muziek herkende ik mezelf, kon ik mezelf identificeren, afreageren en mijn emoties in kwijt. Gewoon lekker luisteren en niks doen. Muziek en ik zijn nog steeds onafscheidelijk, maar onze relatie is niet meer zó diepgaand. ;) Toch zie je me regelmatig achter m’n laptop werken met m’n oordopjes in. En ik luister dan niet alleen ‘originele’ muziek maar ook mooie covers. Mijn favorieten van het moment, deel ik vandaag met jullie!

Madilyn Bailey maakt prachtige covers, soms samen met iemand anders. Deze uitvoering van Just give me a reason van Pink en Nate Ruess vind ik super mooi!
http://www.youtube.com/watch?v=430QJyCvhV0

Luna blogt ook, maar kan ook nog eens prachtig zingen. Haar uitvoering van Clown van Emeli Sandé is prachtig!

Teske kennen de meesten van jullie wel. Zeg me dat het niet zo is van Frank Boeijen vind ik zo’n mooi liedje. De uitvoering van Teske is ook zeer prettig om naar te luisteren.

Niet zo zeer een favoriet, maar zeker even het delen waard. Wie zat is van Gangnam Style moet zeker deze versie eens beluisteren. Je zal het van een hele andere kant bekijken. ;)

Born this way van Lady Gaga is een mooi nummer met een geweldige boodschap. Dit kleine meisje zingt het zo even weg, en hoe?!
http://www.youtube.com/watch?v=bQCVMkMlufI

Als echte Gleek kan een Glee cover niet ontbreken. Deze Mash Up (mix) van Rumour has it en Someone like you is één van de beste covers van Glee. Het moment dat Santana Someone like you inzet in de 46e seconde bezorgt me elke keer weer kippenvel!

Dit waren mijn favoriete coversongs van dit moment!

 

x

 

Luister jij wel eens naar covers? Wat is jou favoriet?

7 thoughts on “De mooiste covers op YouTube”

  1. Bij die eerste vind ik het vervelend dat het meisje niet de woorden goed zingt. Maar dat is haar eigen stijl, dus miss vind ik dat gewoon niet mooi :p De rest kende ik al wel :D

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *