Nailart

NOTD | Aurora Stripes on a White Base.

2014-10-08 14.36.33

Vorige week had ik zin om gewoon even simpel met striping tape wat op mijn nagels te creëren. Ik lakte een witte basis en zocht tussen mijn glitter- en liquid sand lakken een leuke lak om mee te combineren. Super simpel met een classy resultaat. Hoe ik dat deed en welke lakken ik gebruikte, lees je in deze Nails Of The Day!

2014-10-08 14.37.31

2014-10-08 14.36.44

Voor deze creatie gebruikte ik een witte lak (Essence Hup Holland Hup), een roze liquid sand lak (Rimmel Londen Space Dust 003 Aurora) en striping tape. That’s it!

2014-10-08 14.36.53

2014-10-08 14.37.14

Nadat de witte basis goed droog was, maakte ik met de striping tape eerste een kleine V vorm (de buitenste lijnen). In het midden plakte ik tevens twee stukjes striping tape. Klinkt ingewikkelder dan het is. Je omlijnt met de tape als het ware de plekken waar je de andere kleur lak hebben wilt. Nadat ik de striping tape goed had aangedrukt, depte ik Aurora over de stukjes nagel waar ik de lak hebben wilde. Hierna verwijderde ik direct (zeer belangrijk) de striping tape. Et voila, even laten drogen en je hebt een simpele docht toffe en classy nail art!

2014-10-08 14.37.22

 Je kunt je creatie aflakken met een topcoat, maar dan verwijder je wel het – oh zo leuke – liquid sand effect. Het resultaat vind ik erg leuk en het bewijst maar weer, een leuke nail art hoeft helemaal niet moeilijk te zijn! Striping tape is zo leuk en zo’n makkelijk middel voor leuke nail arts! Ik gebruik het veel te weinig. Ik kan overigens niet wachten tot ik Aurora weer kan dragen voor de donkere dagen, hij is zo mooi en absoluut mijn favoriete liquid sand lak!

 photo handtekeningYNI_zpscf0330c7.jpg

Waar gebruik jij striping tape het liefst voor?

11 thoughts on “NOTD | Aurora Stripes on a White Base.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *