Sieraden

Minimalistische sieraden via Happiness Boutique + leuke kortingscode!

Van sieraden word ik blij. Welke vrouw niet, zou je denken? Toch ben ik altijd wel wat kieskeurig. Het hoeft van mij allemaal niet te opvallend en het liefst draag ik gewoon zilveren sieraden. Subtiele hangertjes, armbanden en kettinkjes, daar gaat mijn hartje snel van kloppen. Ik was dan ook extra blij toen ik van Happiness Boutique een setje prachtige subtiele sieraden mocht uitzoeken. Benieuwd naar wat ik gekozen heb? Vandaag deel ik mijn aanwinsten en heb ik een leuke kortingscode voor je!

Happiness Boutique is een zeer uitgebreide sieraden webshop wat is gevestigd in Berlijn. Ze hebben opvallende statement sieraden, geometrische, klassieke, bohemian en minimalistische sieraden. Van ringen, armbanden, oorbellen en kettingen in elke kleur mogelijk. Ze verkopen echt voor ieder wat wils voor zeer aangename prijsjes en verzenden daarnaast ook nog eens wereldwijd gratis!

Het leuke van de sieraden vind ik dat ze ook in setjes verkrijgbaar zijn. Wil je graag oorbellen, een ketting en/of een armband die bij elkaar passen dan is dat bij veel sieraden mogelijk. Hier koos ik overigens bewust níet voor, omdat ik altijd een bij elkaar geraapt zooitje draag en dat helemaal prima vind. :’) Maar ik had bijvoorbeeld voor een ketting en armband met rondje kunnen kiezen of juist met een “bar”. Ik koos daarentegen voor de Simple Circle Bracelet en de Trapeze Bar Delicate Necklace.

Beide sierarden hebben een dun en fijne uitstraling en zijn perfect voor minimalistische sieradenliefhebbers als ik. Happiness Boutique raadt af om de sieraden ’s nachts of tijdens het douchen te dragen voor behoud van glans en kwaliteit. Zelf draag ik de sieraden wel ’s nachts (iets met lui en geen zin om ’s ochtends te priegelen met kleine sluitingen) en dat gaat nu al bijna een maand hartstikke prima.

Ik ben erg blij met de sieraden en zie in de webshop nog volop moois. De ringetjes en oorbellen zijn ook prachtig en ik ga deze webshop zeker onthouden, ook wat betreft het vinden van leuke cadeaus. Ben jij nou ook enthousiast geworden? Dan heb ik nog een leuke kortingscode voor je! Tot 2 april krijg je met de code younailedit 10% korting op je aankoop (vanaf €19).

Voor de armband betaal je €16,90 en de ketting €19,90. Dit zijn ook ongeveer de prijzen in de webshop gezien de minimalistische sieraden. Check Happiness Boutique voor meer!  

De nagellak in deze post is Essie Angora Cardi, overige sieraden: PERDITI.

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

2 thoughts on “Minimalistische sieraden via Happiness Boutique + leuke kortingscode!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *