Beauty

Essie | Angora Cardi

Yes ladies, bereid je maar voor! Ik heb de komende tijd nog een aantal fijne Essie lakjes voor je klaar staan! Naast Essie Sand Tropez kreeg ik van de lieve Sint ook nog een prachtig winters lakje cadeau. Weer een mooie aanvulling op mijn Essie collectie. Deze mooie Angora Cardi laat ik je vandaag zien!

Essie Angora Cardi was een kleur die me eigenlijk nog niet eerder opgevallen was. Je hebt van die “bekende” kleuren als Sand Tropez, Mint Candy Apple en Tart Deco, maar deze kleur kende ik nog niet. Wel is het de nummer 1 most pinned shade for fall 2016 on Pinterest. Dus waarschijnlijk heb ik onder een steen gelegen ofzo. :’)

Essie omschrijft Angora Cardi als een creamy, deep dusty rose kleur. En dat is, wederom, inderdaad een goede omschrijving. Het winterse weer maakte foto’s maken niet makkelijk, maar de kleur komt op de foto’s wel aardig goed over. Het is de ene keer een mooie bordeauxrode kleur, dan is hij weer wat paars en in het donker oogt hij zelf af en toe wat bruinig. Hij glanst mooi en de kleur vind ik prachtig. Een klassieke, roodroze kleur, perfect voor de herfst en winter. Al doet deze het natuurlijk ook prima in het voorjaar en de zomer hoor!

De nagellak lijkt wat structuur wat dikker dan ik gewend ben van Essie. Hij is een tikkeltje stroperig maar lakt verder wel prima. Hij dekt onwijs goed en droogt super snel. Met een laagje zou hij er echt prima mee door kunnen, maar zoals je misschien weet, breng ik altijd twee laagjes aan. Dit verlengt vaak de houdbaarheid en geeft de kleur vaak nét iets meer diepte. Verder blijft deze topper opvallend goed zitten, al heb ik na een paar dagen wel wat last van tipwear (versleten randjes aan de rand van de nagel).

Essie Angora Cardi is verkrijgbaar bij verschillende winkels en webshops als Bol, Wehkamp en Kruidvat en kost €9,99.

 

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

11 thoughts on “Essie | Angora Cardi”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *