Beauty

Nivea | 1 Minute Urban Detox Masks

Een maskertje op zijn tijd is heerlijk! Ik kan daar absoluut van genieten, maar eerlijk is eerlijk, ik neem er zelden de tijd voor. Dus veel maskertjes liggen in mijn kast te verstoffen. Snelle maskertjes zijn daarom helemaal aan mij besteed! Ik was dan ook extra nieuwsgierig naar de nieuwe 1 Minute Urban Detox Masks van Nivea!

Begin deze winter kwam Nivea met de Urban Skin lijn. Deze is speciaal ontwikkeld voor de specifieke behoeften van de huid van een jonge vrouw die in de stad woont. De lijn biedt bescherming tegen de vervuilende lucht in de stad en versterkt het huideigen afweersysteem. Nu woon ik natuurlijk op een eiland, een betere omgeving voor je huid kun je bijna niet hebben. Toch heeft mijn huid specifieke behoeften en merk ik het echt wanneer ik in de stad ben geweest.

Het NIVEA Urban Skin Detox & Porie Verfijnend Masker en NIVEA Urban Skin Detox & Hydraterend Masker zorgen voor een milde, maar zeer effectieve reiniging van de huid tot diep in de poriën. De complete Urban Skin-lijn beschermt de gezichtshuid tegen stressfactoren van buitenaf en versterkt het huideigen afweersysteem. Stress en uitlaatgassen hebben een grote impact op de conditie van je huid. Vooral als je in een stad woont met een hoge concentratie van luchtvervuiling snakt je huid naar meer dan hydratatie alleen. De nieuwe maskers uit de Nivea Urban Skin-lijn zijn daarom, net als de andere producten uit de range, optimaal afgestemd op de behoeften van de overbelaste huid. Ze beschermen de huid tegen slechte luchtkwaliteit en gaan omgevingsstress tegen. Met de nieuwe Urban Skin Detox maskers reinig je de gezichtshuid tot diep in de poriën, waardoor de huid kans krijgt zich gedurende de nacht te herstellen en te regenereren.

Porie Verfijnend Masker

Dit dikke gelmasker belooft onzuiverheden te verwijderen, de huid gladder te maken, de poriën te verfijnen én het huideigen afweersysteem te versterken. En dat in 1 minuut! Dit heerlijke zelf-verwarmende masker is een puur verwen momentje! Hoewel ik het lastig vind om te zeggen of hij daadwerkelijk ál deze beloftes in 1 minuut waarmaakt, merk ik wel dat mijn huid na het gebruik van dit masker super zacht (glad?), gereinigd en verzorgd aanvoelt. Het masker warmt na het aanbrengen al snel op en dit geeft een heerlijk relaxed gevoel. De geur heeft een frisse bloemige magnolia geur met daarnaast ook die typische Nivea geur. Niet overheersend, wél heel lekker. Na 1 minuut (of langer) spoel je het masker af met water en klaas is Kees!

Hydraterend Masker

Dit masker geeft je huid een boost en detox. Doordat het masker is verrijkt met Groene Thee-extract en Hyaluronzuur belooft het de huid te hydrateren, te verstevigen en krijgt het een stralende teint in 1 minuut! Het hydraterende masker heeft veel weg van een dikke crème en doet daardoor iets minder “masker-achtig” aan. Het masker brengt prettig aan en heeft een overheerlijke geur van Groene Thee en Nivea. Groen Thee-extract staat er om bekend om je huid een frisse oppepper te geven en daarnaast de eerste tekenen van huidveroudering te vertragen. Na het aanbrengen voelt mijn huid fris en gehydrateerd uit. Het effect “voelt” iets minder dan het voorgaande masker, maar dat komt misschien ook door het zelfverwarmende element wat de ander heeft. Een heerlijke, snelle en frisse oppepper. En dat wederom in 1 minuut!

De maskers zijn heerlijk en doen goed hun werk. Wat ik vooral heel prettig vind, is dat ze makkelijk aan te brengen zijn, ze snel hun werk doen en daarna ook makkelijk weer te verwijderen zijn. Hierdoor pak ik sneller even een maskertje tussendoor op het moment dat ik ‘s avonds mijn gezicht reinig. Na het reinigen breng ik het masker aan en doe ik daarna even wat andere dingen zoals bijvoorbeeld mijn tandenpoetsen of nog wat was opruimen. Ben ik daarmee klaar, dan verwijder ik het masker en ben ik klaar voor de nacht. Mijn favoriet? Absoluut het zelfverwarmende masker. Dat is een waar feestje voor je huid!

De Niveau Urban Skin Detox & Porie Verfijnend Masker en Niveau Urban Skin Detox & Hydraterend Masker zijn vanaf deze week verkrijgbaar bij Etos en vanaf 19 maart bij Kruidvat voor € 9,99 per stuk (consumentenadviesprijs).

 

6 thoughts on “Nivea | 1 Minute Urban Detox Masks”

 1. Wat klinkt dit goed.
  Ik heb zeker een een boost nodig voor de huid van het gezicht.
  Dit is een fijn merk dus ben heel benieuwd naar deze maskers.
  Fijne en goede review.

  Xoxo

 2. Wat leuk om te horen! Ik ben er erg blij mee, inderdaad vooral ook omdat ze zo lekker snel zijn. De zelfverwarmende is mijn echte aanrader!

 3. Nu ik dit bericht van je zie…. Ga ik direct even de badkamer in om dat maskertje wat al maanden in het laatje ligt op te doen :-)
  Ik denk ‘s ochtends wel eens: laat ik vanavond lekker een maskertje doen. En daar blijft het dan bij :-D

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *