Sieraden

Nieuwe sieraden van XOO + maak kans op €250 shoptegoed!

We houden allemaal van mooie sieraden, toch? There’s a new kid in town! Xoo is de nieuwe webshop op het gebied van armbanden, kettingen, oorbellen, horloges, scrunchies, ringen en andere sieraden. Ik kreeg een aantal sieraden opgestuurd om jullie meer te vertellen over deze nieuwe webshop én je maakt kans op een klapper van shoptegoed!

Xoo Premium Sieraden 

Xoo is opgericht uit liefde voor sieraden. In de webshop vind je dan ook alleen items die van goede kwaliteit zijn. Maar naast goede kwaliteit zijn en blijven de items ook betaalbaar. Er wordt ingekocht in kleine oplages waardoor het aanbod exclusief blijft. Er worden wekelijks nieuwe items toegevoegd en blijft het aanbod afwisselend. Zo blijf het leuk om vaker terug te komen op te shoppen! Trendy maar ook tijdloos. Het noemen waard zijn ook de prachtige horloges van Xoo zelf trouwens! Wauw!

Mijn geshopte items! 

Ik besloot om op zoek te gaan naar nog wat nieuwe ringetjes en een armband te shoppen. Sieraden die ik het meest afwissel zijn toch wel ringen en armbanden. Wat betreft oorbellen en kettinkjes ben ik redelijk trouw aan mijn waardevolle items. Naast mijn trouwring en geboortering van Jippe, vind ik het wel leuk om verschillende ringetjes af te wisselen. Daarom koos ik voor een ring met twee steentjes. Die wilde ik eigenlijk om mijn pink, maar daar is hij helaas te groot voor. Om m’n ringvinger is hij ook tof! M’n favoriet is de ring om mijn wijsvinger. Simpel en klassiek. Super tof! Verder koos ik een matte zilveren bangle die met schakeltjes vast gaat. Helaas is hij voor mijn polsen te klein en dus ga ik er binnenkort iemand anders mee blij maken. Hij komt in een prachtige fluwelen sieraden zakje en dus is het een prachtig cadeau item om aan iemand te geven! De items zijn van goede en mooie kwaliteit en kostten tussen de €10 en €25.

Win jij €250 shoptegoed?

Om de opening van de webshop te vieren, verloot Xoo €250 shoptegoed! Helemaal vrij te besteden in we shop! Omdat de prijsjes super vriendelijk zijn, kun je dus lekker losgaan! Wil je meedoen? Ga dan naar de Instagrampagina van Xoo! Daar vindt namelijk de winactie plaats. Ga naar de post over de winactie en doe mee! De winactie loopt tot 21 februari en wordt dan bekend gemaakt op Instagram.

Kun jij niet wachten? Bezoek dan alvast Xoo.nl en zoek een aantal toffe items uit!

 

1 thought on “Nieuwe sieraden van XOO + maak kans op €250 shoptegoed!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *