Sieraden Winactie

Winnen | €30,- shoptegoed bij Anne Cathalijne

Woeeei! Het is weer zondag, tijd voor alweer de vierde winactie! Vandaag laat ik je kennismaken met de nieuwe webshop Anne Cathalijne én geef ik shoptegoed weg zodat iemand anders ook fijn kan shoppen!

Anne Cathalijne

De webshop van Anne Peeks is nog jong. Ik vind het altijd super tof om nieuwe en startende shops in de spotlight te zetten en toen ik Anne sprak zag ik meteen een match met You Nailed It en mijn volgers.

In de webshop van Anne Cathalijne vindt je prachtige items. Het is hoofdzakelijk een sieradenshop, maar je vindt er ook scrunchies en andere accessoires. De collectie wordt steeds aangevuld en veranderd en past zich steeds aan aan het seizoen. Er is letterlijk voor ieder wat wils. Houd je van subtiel – zoals ik – dan kun je los bij Anne Cathalijne. Daarnaast heeft de webshop ook prachtige opvallende sieraden in zilver, goud of juist in kleurtjes om een statement te kunnen maken. De sieraden zijn daarbij ook gewoon vriendelijke geprijsd. Leuk om jezelf of iemand anders een cadeautje te doen.

Van Anne kreeg ik een mooie set opgestuurd. De oorbellen zijn prachtige subtiele hangertjes met sterretjes, precies waar ik van houd. Ik wilde graag  hangertjes en deze vind ik echt super tof. Het ringetje klikt makkelijk en stevig dicht waardoor het goed blijft zitten. De coin-bracelet vind ik ook fantastisch en draag ik dagelijks. De scrunchie heb ik aan Isa gegeven, aangezien ik zulk dun haar heb dat scrunchies niet aan mij zijn besteed. Isa is er erg blij mee, haha.

Eén van jullie mag ook gaan shoppen bij Anne Cathalijne en daarnaast zal ze je naast je geshopte items ook een extraatje toesturen! Hoe je hier kans op maakt?

Hoe maak je kans op €30 shoptegoed bij Anne Cathalijne?

 Volg You Nailed It via één van onderstaande media. Jij mag kiezen welke! Elk gevolgde media is 1 extra kans.
– Facebook
– Instagram
– Twitter
 Laat een reactie achter waarin je vermeldt dat je meedoet en welke stappen je genomen hebt. Zorg er voor dat je een geldig mailadres invult zodat ik contact met je kan opnemen indien je gewonnen hebt.

Voorwaarden:

Winacties lopen altijd op mijn verschillende social media zoals in de voorwaarden van elke winactie wordt vermeld. De Anne Cathalijne winactie loopt t/m 4 januari 2020. De winnaar wordt na afloop gecontacteerd via email en/of social media en wegens privacy redenen niet openbaar bekend gemaakt. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur, dan wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Doe je mee met de winactie, lees dan ook even mijn disclaimer door.

KLIK HIER VOOR MEER WINACTIES DEZE MAAND!

 

16 thoughts on “Winnen | €30,- shoptegoed bij Anne Cathalijne”

  1. gaaf, sieraden heeft een vrouw nooit genoeg toch, dus ik doe heel graag mee. ik volg je op facebook, heb daar het bericht ook gedeeld, volg ook op Instagram, Twitter heb ik niet, dat is te ingewikkeld voor mij haha.

 1. Gaaf, ik doe heel graag mee! Tijdens mijn zwangerschappen last van eczeem dus moest mijn sieraden af doen. Lijkt me tof om nu weer mooie nieuwe te bestellen. En leuk verjaardagscadeau 🥳

 2. Een hele goedemorgen🎄🎆
  Wat leuk ik doe dolgraag mee,zojuist naar haar leuke webshop gekeken super leuke sieraden, ik zou dolgraag zilveren ketting met ster /of maan en deze mooie Oorbellen ‘Ocean Star’ lichtblauw
  Die oorbellen vind mijn dochtertje erg mooi ik liet mijn dochtertje kiezen welke oorbellen ze erg mooi vind en wijst naar deze oorbellentjes 💙ocean star💙

  Ze is bijna jarig ze word 6 jaar 🎉🎉

  Zojuist heb ik gereageerd bij Twitter en gereettweet en ik heb deze winactie gedeeld naar (Twitter *yessicakoot1)
  En ik zal dit bericht ook delen op Facebook Yessica mommie leidner

  Volg jou al een poosje
  Instagram yessicaleider +jes.jill
  Facebook Yessica mommie leidner + Jessica jill john leidner
  Twitter yessicakoot1
  Bloglovin yessicaleidner
  Pinterest yessicaleidner

  Ik wens jou en jou gezinnetje hele fijne feestdagen🎄🎅🦌☃️ en gezond,gelukkig nieuwjaar.
  “2020”
  Toegewenst 🎆🎆🎆🎆

  En dat in 2020 veel lieve trouwe volgers erbij gaan komen. Dat zou leuk zijn toch 🥰

  En ik wens iederen een gezond en gelukkig 2020 toegewenst🎄🎅🦌☃️🎆

  Liefs Yessica

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *