Lifestyle Winactie

Waarom een Bluetoothkoptelefoon zo handig is + 3 x €35,- shoptegoed winnen! – GESLOTEN

Draadloze koptelefoons maken steeds meer en meer hun intrede in de wereld van technologie. De bluetooth koptelefoon wordt steeds populairder en ook steeds beter verkrijgbaar, zelfs voor een kleiner budget. Zelf ben ik sinds een paar weken om en ook in het bezit van een paar prachtige bluetooth oortjes. Waarom ik er zo blij mee ben, wat voor soort draadloze koptelefoons er verkrijgbaar zijn én een toffe winactie, vind je vandaag op mijn blog!

Persoonlijk was ik om toen ik een aantal weken geleden een Apple Watch kocht. Het is met het nieuwste model mogelijk om ook muziek te luisteren of bijvoorbeeld radio of Apple Music. Je kan je voorstellen dat het “inpluggen” van oortjes niet mogelijk is in een horloge en dus is een draadloze koptelefoon of oortjes de ideale oplossing. Het grootste voordeel van draadloos is natuurlijk dat je geen snoertje hebt. Dit betekent dus dat je alle bewegingsvrijheid hebt. Vooral tijdens het studeren vind ik dit erg prettig, ik mag graag muziek luisteren tijdens het leren en met mijn draadloze oortjes heb ik geen snoertje meer wat in de weg zit. Daarnaast is het tijdens het sporten en/of wandelen natuurlijk ideaal want er is geen snoertje wat mee heen en weer zwaait. Persoonlijk word ik ook altijd helemaal gek van al die knopen in het snoer. Ook dat is natuurlijk verleden tijd met een draadloze headphone of oordopjes. Bewegingsvrijheid it is! 

Draadloze oortjes heb je in alle soorten en maten. Van mooie solide koptelefoons die al het omgevingsgeluid wegfilteren tot zogenaamde earbuds  die je bijna niet ziet en oortjes wat met een snoertje achter je nek langs loopt. Voor elk wat wils, voor elk budget wat passends. Bovenstaande modellen zijn slechts een fractie van het enorme aanbod wat Bluetootkoptelefoons.nl verkoopt. Naast draadloze oortjes en koptelefoons verkopen ze draadloze headsets en speciale sport oordopjes. De prijzen liggen zo rond de €20 a €30 met uitschieters naar zowel boven als beneden. Daarom is het extra leuk dat ik vandaag drie van jullie mag gaan blij maken. Je maakt namelijk kans op €35 shoptegoed om een eigen draadloze koptelefoon en/of oortjes aan te schaffen. En dat moet met €35 zeker weten lukken!

Hoe maak je kans €35 shoptegoed bij Bluetoothkoptelefoons.nl?

Verplicht: Volg Bluetoothkoptelfoons.nl via Facebook.
 Optioneel: Volg You Nailed It via één van onderstaande media. Jij mag kiezen welke! Elk gevolgde media is 1 extra kans.
– Facebook
– Instagram
– Twitter
 Laat een reactie achter waarin je vermeldt dat je meedoet en welke stappen je genomen hebt. Zorg er voor dat je een geldig mailadres invult zodat ik contact met je kan opnemen indien je gewonnen hebt.

Voorwaarden:

De winactie loopt t/m 16 maart. De winnaar wordt na afloop gecontacteerd via email en/of social media. Wanneer je meedoet met de winactie, ga je akkoord met de voorwaarden.

 

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

18 thoughts on “Waarom een Bluetoothkoptelefoon zo handig is + 3 x €35,- shoptegoed winnen! – GESLOTEN”

 1. Wauw… super leuk en ik doe heel graag mee.
  Was vanmorgen al vroeg op pad moest voor controlle naar het ziekenhuis.
  In het ov was geen leuke muziek dus zou ik dolgraag naar mijn eigen favoriete songs willen luisteren.
  Schitterende headphone om ongestoord naar mijn favoriete songs te kunnen luisteren als ik in het ov zit, thuis ben, zomers op het strand lig of op holiday ben 😍🍀
  Ik volg je op bloglovin, en al je andere soc.med.k. fb., twitter en insta..
  Overal waar jij deze winactie had gepost op jou soc.m.k. like, love, share en save ik en/of like dit maar natuurlijk laat ik er ook telkens weer een reactie achter….

  Bl.: chucky1012

  Twitter: @chucky0-12

  Insta.: @chucky1012

  Fb.: Ike Hassankhan

  Een hele fijne dag Xoxo

 2. Geweldige actie en zeker doe ik mee overigens ben ik het met je eens dat Bluetooth koptelefoons onwijs handig zijn, ik zelf studeer niet meer maar deze mama houd ook erg van sporten en tijdens mij werk heb ik altijd muziek op en als mijn kindje op bed ligt en ik allerlei vervelende klusjes moet doet gaat dat een stuk fijner met een leun muziekje maar kan niet eens meer opnoemen hoe vaak ik ergens achter ben blijven hangen met de draadjes van met koptelefoon en me telefoon weer eens vliegles kreeg, heb op insta (vintage_lver) op twitter (vintagel_ver) en op fb Susan Muller onder je posteds gereageerd dat ik heeeeeeeel graag mee doe! Hoop dat je mij eruit pikt zou ik super tof vinden

 3. Dit lijkt me heel handig, ben de draden we zat. Ik zie vele mogelijkheden, denk dat ik heel vaak ga gebruiken ;-) Toch maar eens met de tijd meegaan ik niet verkeerd. Ik volg op FB, Bloglovin en gedeeld met G+.

 4. Ik ben wel toe aan wat fijne nieuwe oortjes en loot graag mee!
  Ik volg, save en love op Bloglovin’
  Ik like beide pagina’s & deelde op Facebook
  En ik volg op Twitter
  Nu maar duimen….. 🍀
  Fijne dag en groeten, Grete Karina

 5. O, doe zeker mee!! Handig met een puber in huis die alle koptelefoontjes sloopt . Denk dat Bluetooth langer meegaat!! Doe mee via Fb & Instagram (marray79)

 6. Ik heb altijd koude oren als ik over straat loop, en mijn excuus om overal met koptelefoons rond te lopen is dat het naast muziek luisteren ook nog eens mijn oren verwarmd, haha! Dat doe ik dus al jaren zo, alleen hangt er dan nog zo’n lummelig snoer aan die ik het liefste gewoon zou afknippen maar dan is de muziek weg. Met het shoptegoed kies ik dus voor de draadloze koptelefoon, perfect voor deze koude winterdagen en om in stijl nummers te luisteren. Zo krijg hij nog een dubbele functie ook :)

  Younailedit en Bluetoothkoptelfoons.nl zijn beide geliked en volg ik via facebook, waar ik ook nog even gereageerd heb. Daarnaast volg in jouw Younailedit blog op instagram en jouw food, home en lifestyle blogs op deze site 😍

 7. Heel tof! Ik zou heel erg graag een koptelefoon willen bestellen om oa comfortabel te kunnen reizen (die rosé gouden is fan-tas-tisch! Matcht bij mijn rosé iphone). Ik heb meegedaan voor alle extra winkansen: instagram, facebook en twitter! ❤️

 8. Jaaaa, ik waag graag een kansje! Ideaal tijdens het wandelen, muziek maakt dat het nèt wat lekkerder loopt! Ik heb nu van die ouderwetse oortjes met draad, zo irritant zijn die… Ik ga dus hard duimen voor een beetje geluk hier! Ik volg op FB (Marcia Kan) en op Insta/Twitter (marcia1981k)

 9. Ik doe mee, en volg je via Facebook twitter en instagram! (Paulavoorwinden) 😊

  Draadloze oortjes zou zo handig zijn voor met het hardlopen!!

 10. Ik doe heel graag mee voor mijn lieve zoon van 10 jaar! 😍
  Ik heb alle stappen doorlopen en volg je op facebook, Instagram en twitter.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *