Beauty

Mijn favoriete producten in de badkamer

Wat betreft beauty- en verzorgingsproducten ben ik behoorlijk merkvast. Als een product mij goed bevalt, koop ik dat vaak opnieuw. Ik experimenteer wel eens met nieuwe of andere merken, maar toch kom ik vaak terug op mijn oude favorieten. Vandaag deel ik mijn favoriete verzorgingsproducten die ik allemaal (bijna) dagelijks gebruik!

De badkamer is één van de enige plekken in huis die we nog niet hebben aangepakt sinds we er kwamen wonen, 10 jaar geleden. Echt rampzalig is het niet, maar alles is wel oud en niet zoals we het zelf zouden inrichten. Het is best ruim en in de toekomst zou ik er graag een prachtige inloopdouche of lekker bad in willen hebben, maar dat is een flink investering die nog even op zich laat wachten. First things first. Tot die tijd kleed ik het leuk aan en probeer ik mijn beautyproducten handig én leuk neer te zetten zodat ik ze makkelijk kan pakken. Deze producten liggen altijd binnen handbereik!

Gezicht reinigen

Wat betreft het reinigen van mijn gezicht heb ik geen lang ritueel. Eens in de zoveel tijd neem ik de tijd en clean ik mijn huid met m’n gezichtsborstel een deep cleanser, maar verder reinig ik het altijd met micellair water van Garnier óf de geweldige roze doek van After Spa die ooit in een Goodiebox zat. Een beetje water en je make up is zo van je gezicht, super handig! In de ochtend reinig ik mijn gezicht ook met water en breng vervolgens dagcrème aan. Mijn absolute favoriet is de Cien Cellular Beauty Day Cream (Lidl). Wondergoedje!

Hopeloos haar

Mijn haar en ik hebben een hopeloze relatie. Sinds een aantal jaar heb ik veel last van haar uitval (en ik heb al zo weinig). Met mijn haar doe ik dus niet veel en probeer ik zo min mogelijk (nat) te borstelen. Ik gebruik mijn favoriete zilvershampoo van Fudge Clean Blonde, ongeveer 1 a 2 keer per week en doe daarna een pompje Orofluido Elixer in mijn haar. Die laatste is al lange tijd favoriet, maar wordt wel bedreigd door een eventuele nieuwe favoriet van L’Oreal die de kapper de laatste keer gebruikte.

Fris en fruitig

In de douche gebruik ik eigenlijk het liefste een douche foam. Mijn ultieme favoriet is een LE van Rituals, The Ritual of Tsuru. De geur is zo lekker en blijft subtiel hangen, hij is momenteel alleen nog in de outlet verkrijgbaar, maar die is steeds uit de lucht. Verder vind ik ook ander douche foams wel lekker, maar Rituals blijft de beste. Naderhand zorg ik dat ik de hele dag fris blijf met de Loveli deodorant. Dit is mijn recentste ontdekking en mijn eerste is nu bijna leeg. For sure dat ik een nieuwe koop, hij is zo fijn!

Welke producten koop jij elke keer opnieuw?

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *