Picture It

Picture It | Augustus ♥︎ Zomer, terras, Pink Gellac en eigen Slush

Huilen, augustus is voorbij! Het eind van de zomervakantie, vaak het begin van najaarsweer en vooral de kortere dagen. Begrijp me niet verkeerd, ik houd ook enorm van de herfst! Maar dan wel die herfst met dat waterige najaarszonnetje, terrasjes bij de haard, droog weer en zonder gure wind. Als ik deze foto’s terugkijk lijkt de zomer alweer mijlenver achter ons. Laten we hopen op een mooie nazomer én nu nagenieten van de plaatjes van augustus!

N.a.v. deze foto én blogpost heb ik zo veel vragen gehad! Deze olie van Victoria Vynn is wonderlijk! Het heeft mijn nagels en nagelriemen een echte boost gegeven! ♥︎ Knuffelen met dit vriendje, dat na de eerste week van augustus mocht beginnen in groep 2! ♥︎ Traditie getrouw gaan we in de zomervakantie altijd met het hele gezin eten. Dat is een zeldzaamheid met (bijna) volwassen kinderen en hun (bij)baantjes. We aten bij Bravo bij het strand in Nes, een aanrader! Zo leuk en lekker!

De laatste twee weken van de vakantie was het bloody hot! We gingen ‘s ochtends al op tijd naar het strand en gooiden de koelbox vol zodat we de hele dag konden blijven. Jippe had zijn eerste schoolweek een tropenrooster en dus lagen we toen ook ‘s middag al lekker op het strand. Zo fijn en zo ultiem zomervakantie gevoel. Ik heb heimwee!

In de zomervakantie kwam Pink Gellac met een aantal nieuwe producten. Zo testte ik de Vita producten uit en schreef ik er een uitgebreide review over. ♥︎ Vriendinnetje Eva had nog vakantie (woont dicht bij mijn ouders) en dus kwam ze met haar ouders (mijn lieve vriendinnetje) een paar nachtjes logeren. Zo gezellig! ♥︎ Naast de nieuwe Vita producten, vernieuwde Pink Gellac ook haar Premium Starter set. Uiteraard  reviewde ik die ook én maak je kans op deze set!

En toen was daar het najaar! De tijd dat we weer bij de elektrische haard op de terrassen zitten, de tijd dat we weer kaarsjes aansteken én de tijd van regen met najaarszonnetjes én regenbogen! Het najaar vind ik prima hoor, zolang de regen maar beperkt blijft en we nog geen afscheid hoeven te nemen van het terras en kunnen opwarmen bij de haard. ♥︎ Gelukkig staan we ook nog met één been in de zomer, met ineens nog een fijne zomer collectie van Pink Gellac: Island Wave! ♥︎ En ijs kan altijd, zomer of winter! Met onze nieuwe Slush Puppie maker kunnen we het hele jaar door genieten van Slush. Mmm!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *