Beauty

Rituals | Ritual of Tsuru

Deze winter werd ik smoorverliefd op de Limited Edition van Rituals. De wintercollectie Ritual of Tsuru is inmiddels al een aardige tijd verkrijgbaar én hij zal – zoals elke LE – binnenkort ook weer verdwijnen. Sinds december hebben wij onze Ritual of Tsuru voorraad al een aantal keer aangevuld en afgelopen weekend deden we een nieuwe bestelling! En tja, als je een product zó veel gebruikt, kan een review niet uitblijven natuurlijk!

Ritual of Tsuru

The Ritual of Tsuru is de wintercollectie en geïnspireerd door de Japanse legende van de gracieuze kraanvogel. De collectie verrijkt je leven door alledaagse routines te transformeren tot momenten van puur geluk en vrede. Omarm de Tsuru, een vogel die symbool staat voor vrede en voorspoed, en laat het een wens zijn voor een goede gezondheid en meer levensgeluk.

De twee stemmingsmakers van The Ritual of Tsuru lijn zijn goud en den (pine). In veel producten zitten kleine deeltjes goud, wat al  sinds de oudheid wordt gebruikt in cosmetica en gezichtsverzorging. Goud staat erom bekend om de schoonheid te bevorderen en de huid een glow te geven. De verkwikkende den staat in meerdere culturen bekend om het feit dat het je stemming positief kan boosten en de geest kan opfrissen.

Foaming Shower Gel – €8,50

Ik overdrijf niet als ik zeg dat we sinds december al zo’n 5 á 6 flessen hebben gebruikt van dit goddelijke spul. Zelden hebben we een product zó vaak weer gekocht, maar elke keer wanneer we bij de Rituals zijn, kunnen we het niet laten een bus mee te nemen. Dat zegt wel iets over hoe enthousiast we zijn. Deze gouden doucheschuim transformeert langzaam naar de bekende dikke foam die ook nog eens heerlijk verzorgt. Je hebt niet veel nodig om je hele lichaam mee te kunnen wassen en te voorzien van deze heerlijke geur. De geur is warm, kruidig en tegelijkertijd verkwikkend. Zo lekker! En het beste? Gedurende de dag, blijf je deze geur subtiel ruiken.

Shower Oil – €8,50

Omdat het er inmiddels toch echt aan zit te komen dat de lijn er uit gaat (ik bedoel, het voorjaar staat voor de deur) besloten we naast de foam ook de olie mee te bestellen. Die is toch wat zuiniger in gebruik en zo kunnen we nog langer van deze heerlijke geur genieten. Met twee pompjes heb je genoeg van deze olie, die bij het aanbrengen in licht schuim verandert. De geur is identiek aan de foam, alleen is de olie nóg verzorgende voor je huid. Bodylotion daarna is absoluut niet nodig! En wederom, ook deze geur blijft lekker lang hangen! Yay!

Fragrance Sticks – €24,50

En tja… Als je dan zó dol bent op een geur, dan kunnen geurstokjes niet uitblijven natuurlijk. Onze Happy Buddha geurstokjes waren bijna op en van Rituals zijn we altijd enorme fan. Toen we deze sticks in de winkel roken, wisten we zeker. Vóórdat deze lijn er uit zou gaan, moesten we deze hebben! Gelukkig is dat nog gelukt, en nu staan deze prachtige zwartgouden stokjes de verrukkelijke geur te verspreiden in onze woonkamer. Yes!

Zeg lieve mensen, kunnen we ook een petitie starten? Deze geur móet toch in de vaste collectie komen? Ik bedoel, ik wil de gouden scrub nog proberen, de parfum is zo lekker en ook de thee is super lekker! Deze collectie mag niet verdwijnen!

Rituals Ritual of Tsuru is nu nog verkrijgbaar bij Rituals en in de webshop. Maar wees er snel bij, het is een winter LE, dus zal straks verdwijnen uit de winkels (huilen). Bestel je via de Rituals app, dan krijg je 10% korting op je bestelling! 

1 thought on “Rituals | Ritual of Tsuru”

 1. Het ziet er zo mooi uit 😍
  Dit klinkt héél goed!
  Wat een fijne producten van zo een goed merk 👌🏽
  Zijn er geen kadosets van te koop?
  Ik vind de kleding van dit merk ook zo fijn …..

  Xoxo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *