Beauty

Jelly Pong Pong Fairy Lashes Mascara & Avril Eye Pencil (StyleTone Box Juli’16)

blogbanner-16

Afgelopen zaterdag gaf ik jullie al een uitgebreide unboxing van de StyleTone Beautybox van juli. Hierbij noemde ik al mijn eerste verwachtingen en eerste ervaring. Vandaag show ik twee van de producten uit de box wat uitgebreider. De Jelly Pong Pong Fairy Lashes Mascara en de Avril Eye Pencil. Hoe is mijn eerste ervaring met deze twee – voor mij – nieuwe merken?

Jelly Pong Pong – Fairy Lashes Mascara

IMG_9863

IMG_9864

Met moringa zaad hars dat opdroogt en zo de gekrulde en volumineuze wimpers in model houdt. Deze mascara uit het Verenigd Koninkrijk versterkt de ogen op manieren die je nooit had verwacht. De speciaal ontworpen borstel definieert en maakt de wimpers intens zwart en dat terwijl de wimpers zacht en licht aanvoelen. Perfect voor een no make-up make-up look. 

IMG_9865

Het borsteltje is lekker ‘ouderwets’ zonder silicone. Simpele haartjes en geen inventieve vorm of grootte. Gewoon dikke prima. Bij het openen van de mascara en wanneer je het borsteltje uit de huls haalt, merk ik dat er goed voor gezorgd dat er geen dikke klonten mascara achter blijven in de borstel.

De mascara werkt prima en doet wat het belooft. Het geeft lengte, separeert en krult mijn wimpers subtiel. Een echte no-make up make-up look, want de mascara blijft wel subtiel. Heel veel volume geeft het niet en je moet zeker twee goede laagjes aanbrengen voor het resultaat zoals je onderaan deze post ziet. Wanneer je niet houdt van overdreven zwarte aanwezige wimpers, maar wel van een mooie lengte en subtiele oogopslag, is deze mascara perfect voor jouw.

Jelly Pong Pong Fairy Lashes Mascara kost normaal €23,95 maar zit nu in de StyleTone Beautybox van juli. 

AVRIL – EYE PENCIL ‘TERRE BRÛLÉE’

IMG_9878

IMG_9882

‘Avril Cosmetics Eye Pencil is een gecertificeerd biologische potlood. Verrijkt met organische shea boter. De textuur garandeert enorme comfort tijdens en na toepassing, evenals een hydraterende werking. De producten van van Avril zijn 100% natuurlijk en zijn zeer geschikt voor de gevoelige huid en ogen.’

IMG_9884

Oogpotlood gebruikte ik toen ik op de middelbare school zat. Hoe zwarter hoe beter. Tegenwoordig gebruik ik het zelden meer en zet ik liever een lijntje met mijn favoriete liquid eyeliner. Toch is een oogpotlood op zijn tijd best leuk en experimenteer ik er nog af en toe mee voor mijn blog. Een bruin oogpotlood is ideaal voor subtiel lijntje, wanneer je niet voor gitzwart wilt gaan. Ik ontving een prachtige chocolade bruine kleur wat wel aan mij besteed is.

IMG_9890

Bovenstaand de swatches van drie van de producten uit de box. Rechts zie je het Avril Eye Pencil. Wat opvalt is dat het potlood super zacht is, makkelijk aanbrengt en een zeer goede pigmentatie heeft. Daarbij is hij wat ‘vettig’ waardoor hij ook perfect gebruikt kan worden voor een smokey ooglook door het wat uit te vagen met je vingers of een wattenstaafje. Eenmaal geset blijft dit potlood dan wel weer erg goed zitten en dat is fijn, zeker voor mijn vette oogleden!

Avril Cosmetics Eye Pencil kost normaal €3,- maar zit nu in de StyleTone box van juli.

Jelly Pong Pong Avril

Van de mascara bracht ik twee laagjes aan. Tussen de twee laagjes door wachtte ik wel even tot dat het eerste laagje echt goed droog was. Hierdoor kreeg ik het effect zoals je hierboven en onder ziet. Een laagje was voor mij persoonlijk niet voldoende, aangezien het dan echt een heel subtiel effect gaf. De mascara separeert opvallend goed en geeft mijn wimper net wat extra lengte en definitie.

PicMonkey Collage

Het oogpotlood bracht ik op mijn bovenste wimperrand aan. Dit was wel even wennen, want een oogpotlood werkt natuurlijk iets minder precies dan een eyeliner. Het potlood geeft mijn ogen duidelijk net dat beetje extra en eigenlijk vond ik het wel tof. Op de onderste wimperrand bracht ik het oogpotlood ook aan, maar deze vaagde ik uit zodat het effect wat minder ‘hard’ werd. Vervolgens ben ik heerlijk naar het strand geweest, heb ik gespetterd in het water en gezweet. En mijn ooglook? Die zat er aan het eind van de dag nog prima op!

Wil je nou ook eens een StyleTone Beautybox proberen of er zelfs een abonnent op nemen? Neem dan even een kijkje op hun site. Je hebt al een box thuis voor €12,50 per maand.

x Lisanne

1 thought on “Jelly Pong Pong Fairy Lashes Mascara & Avril Eye Pencil (StyleTone Box Juli’16)”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *