Beauty

Lush | Shower Jelly ‘Whoosh’

Sinds ik vorig jaar uit de Kerstcollectie mijn eerste Shower Jelly van Lush probeerde ben ik om. Ik vind de drillpuddinkjes onder de douche zo leuk en de geuren van Lush zijn daarbij natuurlijk ook nog heerlijk. Al eerder liet ik jullie kennis maken met Shower Jellies en in de kerstvakantie kocht ik eindelijk Whoosh, de blauwe jelly die al langer op mijn lijstje stond!

Wiebelig zeewier en een trio aan verse citrussappen geven je een boost zodat jij weer je briljante zelf kunt zijn. Sappig en verfrissend: deze jelly zit vol citroen! We zijn niet zuinig geweest met carrageen-zeewier en grapefruit. Deze frisse citrusvrucht zorgt voor een kickstart van je dag. En hulde voor honing! Dit ingrediënt beschermt en reinigt je huid diep terwijl de grapefruit en citroen je juist laten stuiteren van energie.

Hoewel ik een echte liefhebber ben van zoete en zware geuren, was ik al verkocht na de omschrijving van Whoosh. Helaas was hij de laatste twee keren dat ik bij Lush was steeds uitverkocht en dus greep ik mis. Toen ik in de Kerstvakantie opnieuw kon shoppen bij de Lush, was hij eindelijk ruim op voorraad! Deze heerlijke friszure jelly, onwijs verkwikkend!

Op de ingredientenlijst van de jellies van Lush staat glycerine over het algemeen als eerste. Dit maakt dat de showen jelly stevig is en niet 123 kapot zal gaan als je er zorgvuldig mee omgaat. Dit was wel het geval bij de Kruidvat Shower Jelly.

De Jelly zit een kunststof potje dat je makkelijk kan afsluiten en dus prima onder de douche kunt bewaren. Je kunt de jelly in je hand nemen tijdens het douchen – pas op, glibbert! – of een stukje afbreken. De laatste manier is in principe het beste omdat je zo de rest van de jelly droog houdt. Wij kiezen eigenlijk altijd voor de eerste manier, plezier gegarandeerd! Wil je nou extra verkoeling, dan kun je de jelly ook even in de koelkast leggen.

Whoosh is behoorlijk aanwezig. Dit potje zit vol met verse citroen-, limoen- en grapefruitsap. Enorm verkwikkend en verfrissend op een heerlijke manier. Fris en vrolijk, om je dag goed mee te beginnen. De blauwe kleur maakt het product natuurlijk helemaal af, maar dit maakt wel dat er wat natuurlijke kleurstof verwerkt zit in het product.

De jelly brengt prima aan, glibbert goed (en dat moet) en schuimt lekker onder de douche. Waar ik bij de roze Shower Jelly Conga ook echt het gevoel had dat het mijn huid verzorgde, heb ik dat bij Whoosh wat minder. Hij laat mijn huid prima achter, niet droog of zo, maar echt iets extra’s doet hij niet voor mijn huid. Dat hoeft voor mij ook niet, de geur maakt stiekem voor mij het hele product al hemels.

Whoosh is een fijne aanvulling op onze showen jellies. Een kickstart van je dag en een mooie tegenhanger van de zoete favoriet Conga. Naast de hele douche-ervaring en de fijne geur, zijn de jellies ook nog eens super zuinig in gebruik en kun je maanden vooruit met dit potje. Fijn!

Whoosh Shower Jelly is verkrijgbaar in de Lush winkels en online. Er zijn twee groottes verkrijgbaar: 100 gram voor €6,50 en 250 gram voor €13,00.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *