Sieraden

KAYA Letterketting + win een letterketting naar keuze!

De ketting met initiaal is weer helemaal terug van weggeweest! Je spot ze weer steeds vaker en niet voor niets! Een ketting met letter is een klassieke ketting waarmee je de letter(s) van je kind, geliefde of bestie dichtbij je hart draagt. KAYA sieraden heeft een grote collectie sieraden speciaal voor mooie momenten en mooie mensen. Vandaag laat ik de bekende letterketting zien én kun jij er ook eentje winnen!

KAYA Sieraden

KAYA sieraden is het bedrijf van Tanja Rakhou. Haar dochtertje plunderde op jonge leeftijd al regelmatig haar sieradenkistje en wilde er “net zo uit zien als mama”. Ze startte een sieradenbedrijf met sieraden speciaal voor moeders en dochters. Dit is inmiddels uitgegroeid tot een uit uitgebreide webshop met (gepersonaliseerde) sieraden. Zoek je een cadeau voor moeder, dochter, vriendin of geliefde, dan ben je bij KAYA aan het goede adres.

Initial Ketting

Bij KAYA kun je dus onder andere de inmiddels behoorlijke hippe letterkettingen krijgen. Je kiest welk materiaal en kleur je wilt, welke lengte en welke letter(s) of symbolen je hier aan wilt hangen. Ik koos voor een halflange zilveren ketting met een initiaal en symbool. Het is het model ‘Big Letters’ en je hebt daarnaast ook nog de ‘Small Letters’ lijn. De bedeltjes zijn 8mm en de ketting is van .925 sterling zilver. Het kettinkje wordt geleverd in een prachtig doosje en daarbij krijg je ook een speciaal zilverpoetsdoekje.

Uiteindelijk koos ik voor de zilveren ketting in medium lengte. Ik draag altijd mijn geliefde Heart To Get kettinkje die ik van mijn moeder voor mijn trouwen heb gekregen. Deze doe ik niet graag af en daarom besloot ik voor een iets langere variant te gaan zodat ik de kettinkjes ook samen kan dragen. De medium variant kun je op 50 en 60 centimeter lengte dragen. De 50 centimeter is voor mijn precies goed. Aan de ketting hing ik de J van Jippe en daarbij een open hartje om hem enigszins bij mijn andere ketting te laten passen. Ik vind ‘m prachtig en ben er erg blij mee!

De Letterketting ‘Big Letters’ is te koop vanaf €31,90 (klein formaat + 1 initiaal). Je betaalt een meerprijs voor lengte en meer initialen. Je koopt de sieraden van KAYA in de webshop.

Hoe maak je kans op een Letterketting van Kaya Sieraden?

♥ Volg You Nailed It via één van onderstaande media. Jij mag kiezen welke! Elk gevolgde media is 1 extra kans.
– Facebook
– Instagram
– Twitter
 Laat een reactie achter waarin je vermeldt dat je meedoet en welke stappen je genomen hebt. Zorg er voor dat je een geldig mailadres invult zodat ik contact met je kan opnemen indien je gewonnen hebt.

Voorwaarden:

Winacties lopen altijd op mijn verschillende social media zoals in de voorwaarden van elke winactie wordt vermeld. Deze winactie loopt t/m 8 februari 2020. De winnaar wordt na afloop gecontacteerd via email en/of social media en wegens privacy redenen niet openbaar bekend gemaakt. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur, dan wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Doe je mee met de winactie, lees dan ook even mijn disclaimer door.

 

32 thoughts on “KAYA Letterketting + win een letterketting naar keuze!”

 1. Wat heb je weer een prachtige actie. Ik doe graag mee voor een mooie ketting.

  Ik volg je op Instagram, Facebook en Twitter 😍

  1. Wat een prachtige collectie, en wat een mooie bedel heb je van je mama gekregen! Ik doe dolgraag mee en volg je uiteraard al lange tijd op Facebook en Instagram. Subtiel, minimalistisch én vrouwelijk. Ik word hier heel erg blij van! Duimen dat ik binnenkort mag stralen met deze ketting.

  2. Hallo, ik volg je op alle drie de kanalen.
   Wat een mooie ketting!! Ik zou exact dezelfde willen met een hartje en de voorletter van mijn vader. 😍

  3. Wat een leuke actie, na jaren van een blote hals ben ik juist laatste weer op zoek gegaan naar een ketting omdat ik weer behoefte had aan een mooi sierraad. Dit is mooi, verfijnd en sierlijk. De letter J zou hier ook perfect passen. Mijn eigen naam begint met een J en die van mijn beide meiden ook.

 2. Lieve Lisanne,
  Wat een mooie ketting! Ik doe graag mee met deze een win-actie. Ik volg je op FB en lees je blogs met veel plezier. Blijf ik toch een beetje op de hoogte van je reilen en zeilen na de NHL en leer ik ondertussen ook nog iets over make-up gellak en meer van dat soort dingen ;) Liefs, N.

  1. Ola🙋🏻‍♀️
   Al jaren trouwe volger op Facebook!:)
   Ik zou ook voor de letter J gaan.
   Zonder mijn pupper Jyn had ik mij niet door het afgelopen klote jaar kunnen worstelen.
   Ik werk veel om de boel draaiende te houden, en ik mis haar dan zo erg. Elke dag haar achterlaten breekt mijn hart, en zo heb ik haar met trots toch een beetje extra bij me!🥰

 3. wat een geweldig gebaar verras me maar met dit prachtige exemplaar, schitterend kado voor mijn 65e jaar #duimenmaar

 4. Echt een super mooie ketting die ik heeel graag zou willen winnen! Ik volg je op Facebook en Instagram en heb een reactie achter gelaten 🤗 Nu duimen!! Liefs Yvonne

 5. Goh wat een genereuze prijs stellen jullie ter beschikking zeg ik doe héél graag mee voor deze juweeltje ! Ik volg op Instagram onder Momzymom Facebook onder Diny Gijsberts en Twitter onder MissMomzy

 6. Wat leuk! Ik doe mee op Facebook en Instagram! Wat zou dat tof zijn om te winnen voor de letters van mijn dochter van 3 en zoontje waarvan ik 13 april uitgerekend ben!

 7. Hoi hoi, wat een super gave actie! Wat mooi! Ik loot dan ook met veel plezier mee! Ik doe mee op Facebook Claudia Diependaal Instagram Diependaal en op Twitter Clautje35 geloof ik.

  Groetjes Claudia!

  1. Ik ben een alleenstaande hard werkende moeder met een visuele beperking van een zoon met een autismevorm, we zijn maar met z’n tweetjes gedeeld op Facebook onder Diny Gijsberts en Instagram onder Momzymom twitter onder MissMomzy

 8. Hi Lisanne,
  Erg mooi deze “Big Letters” letterketting van KAYA.
  Ik heb al een ideetje welke letter en symbool ik zou kiezen….
  Dus ja heel graag maak ik kans!

  Ik volg je op alle drie de media.
  Fijne dag 🙋🏼‍♀️

 9. Wat een toffe actie is dit! Ik heb een vreselijk jaar achter me en zit er helaas nog middenin. Zonder mijn lieve man en schat van een hond had ik er nu niet zo goed bij gezeten als vandaag de dag. Ik zou deze ketting heel graag dragen met hun letters eraan ❤

 10. Ohhhh, dit is echt prachtig! Ook ik zou daar enorm blij mee zijn en ik maak dus graag kans. Ik volgde je al op Facebook, Twitter en Instagram. 😉

 11. Wauw wat eyecatcher voor mijn moeder mijn Valentijn.❤.
  Wij zijn moeder en dochter en nooit te breken.

  Daarom waag ik graag deze kans.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *