Beauty

M’n Beauty Wishlist

wishlist

Iedereen heeft een wishlist toch? Nooit genoegen nemen met wat je hebt, altijd meer willen. Zo zitten de meeste mensen in elkaar. Ik waardeer onwijs wat ik heb, maar er zijn een paaaaar dingetjes die ik nog wel graag eens zou willen toevoegen aan m’n collectie (als ik een zeer welvarende vrouw zou zijn)! :p Er zitten een paar budget dingen tussen, maar ook een paar waar ik nog zeker een paar jaar van kan blijven dromen. Kijk je mee?

Lemony Flutter

Lush Lemony Flutter Cucticle Balm – €10,99

Eén van de dingen die heel hoog op m’n wishlist staan is Lemony Flutter. Vanaf het moment dat ik van het bestaan af weet, móet ik het hebben. Het wondermiddeltje voor je nagelriemen (en andere droge plekjes) is te koop bij Lush en deze winkel zit helaas niet echt in de buurt. Ik denk dat ik hem binnenkort toch maar eens online ga bestellen.

Philosophy Hope in a jar – €40,60

Dé moisturizer die overladen is met prijzen. Hij moet zo goed zijn, zelfs Oprah zweert erbij. Nadat ik de lovende review van Serena op Beautylab had gelezen, wilde ik hem graag hebben. Tot ik de prijs tegenkwam. Auch… Blijven dromen, gok ik. Zo veel ga ik never nooit uitgeven aan een creme.

Too Faced Natural Eye Palette – €46,95

Au, weer zo’n duur product. De kleurtjes in dit palette zijn zó mooi. Zo betoverend mooi. Naked 2 van Urban Decay heb ik uiteindelijk ook weten te bemachtigen. Hopelijk deze ook ooit!

Real Techniques Starter Set Brushed – €25,99

€25 lijkt veel voor een kwastenset, maar omgerekend betaal je ‘maar’ €5,20 per kwast. Echt fijne oogschaduwkwasten heb ik nog niet en mijn Essence kwastjes zijn echt aan vervanging toe. Deze set is er één die ik zeker ga aanschaffen, wanneer is alleen nog even de vraag. ;)

Mac Mineralize Skinfinish ‘Soft and Gentle’ – €27,50

Mac is een merk waarvan ik gewoon een keer van móet hebben. De beautyliefhebbers onder ons snappen dat. Soft and Gentle is één van de bekendste skinfinishes van Mac en is een prachtige highlighter. Jullie weten, ik ben dol op highlighters. Dit is een tint die ik gewoon móet hebben. Ooit dan misschien. Ooit…

The Wah Nails Book Of Nail Art

The WAH Nails Book Of Nailart – €10,99

Beautyboeken zijn na ‘Beauty’ van Cynthia een nieuwe hobby. Ik wil meerrrr! Een hoop inspiratie staat er in dit boek. Hij is vrij goedkoop én bij Bol te koop. Dus wie weet voeg ik deze nog eens toe aan mijn boekenplank.

Sleek Face Form ‘Light’ – €13,-

Een hightligher, bronzer en blush ineen. Handig! Voor een mooi prijsje heb je alle drie via Sleek. Sleek is één van mijn favoriete merken en de highlighter is prachtig! Yup, ook deze hoop ik gauw toe te voegen aan mijn stash.

Zó. En nu stop ik met ‘ik wil’ en zal ik eens naar mijn overvolle makeup kast kijken. Waarderen wat je wél hebt toch? En dromen, ach dat mag zo af en toe eens…

Wat staat er bij jou hoog op je (beauty)wishlist?

27 thoughts on “M’n Beauty Wishlist”

  1. lemony flutter is echt ah-mazing stuff! mijn wishlist is echt té lang om op te noemen :p maar op nummer een staat toch wel mijn marc jacobs tas, die ik eindelijk dit weekend kan gaan halen :D

  2. Leuke wishlist! Als je de RT kwasten toch gaat kopen, zou ik het nu al doen. Dan kun je er langer van genieten. Ik vond het prijskaartje erg duur en heb het daarom uitgesteld, maar dit weekend heb ik gewoon op Bestel geklikt.

  3. Heel leuk om te zien! :) Het Too Faced Natural Eye Palette wil ik ook! Zo jammer van de prijs! :c En dat nail-art boek lijkt me erg interessant! Ik wil graag een palette van Sleek!

  4. Lemony Flutter is echt geweldig, net als de kwasten van RealTechniques! Jammer dat Sephora weg is en Too Faced nu niet meer in NL te verkrijgen is :(. Ik zou heel graag nog een poederkwast van RT willen hebben en een oogschaduwdoosje van Benefit.

  5. zelf ben ik erg blij met hope in a jar, aanrader! Ik vind persoonlijk een goede creme wel wat waard!
    Leuk, zie verder veel overeenkomsten met mijn favo producten… zoals sleek face form, mac soft&gentle en too faced natural eye!
    je hebt een goede smaak :)

  6. Lemony flutter is inderdaad geweldig. Heb het in Engeland gekocht waar ook de fabriek staat. Ruikt heerlijk. Mocht je alvast wat willen hebben. potje is groot genoeg en je gebruikt er maar weinig van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *