Beauty

Catrice Eyeshadow Mono’s | Rose Marie’s Baby & Plum Up The Jam + EOTD

IMG_4460

Op verschillende blogs kwam ik roze ooglooks tegen. Roze stond me altijd een beetje tegen, ik heb het idee dat het je ogen ‘waterig’ doet lijken. Toen ik verschillende looks had gezien was ik om, het kan ook anders! Bij Kruidvat hadden ze de Catrice mono’s in de reclame, 2 voor €5,-. Voor ik het wist lagen deze twee roze tinten in mijn mandje. Nu nog zien of ik er ook zo’n mooie look mee kan fabriceren…

IMG_4462

De twee tinten die ik meenam zijn 540 Rose Marie’s Baby en 570 Plum Up The Jam. De namen zijn zoals altijd geweldig gekozen.

IMG_4464

Rose Marie’s Baby is een lichtroze kleur met een lichte parelmoer glans. Op de foto hierboven lijkt hij donkerder dan hij in werkelijkheid is.

IMG_4465

Plum Up The Jam is een bordeauxrood/paarse kleur. Plum is helemaal de juiste benaming. Al eerder vertelde ik jullie dat ik al lang op zoek ben/was naar zo’n kleur oogschaduw. Toen schafte ik een creamy eyeshadow van ELF aan. Deze beviel goed, maar neigde toch iets meer naar de bruine kant. Eens zien of deze wel zijn mooie rode gloed behoudt bij het aanbrengen…

IMG_4472

De swatches zien er aardig veelbelovend uit. Het pigment van Rose Marie’s Baby valt me niet tegen. Plum Up The Jam valt ook hier iets meer richting bruin met een rode gloed. Jammer, maar de kleur vind ik wel prachtig! De gouden glitters vallen hier en daar subtiel op.

IMG_4573

IMG_4563

De oogschaduws werken prettig en brengen mooi aan. Het pigment van Rose Marie’s Baby valt helaas niet zo op als ik gehoopt had. Terwijl ik wel een witte basis er onder aan gebracht heb. De kleur is helaas niet goed op te bouwen. De basis die ik gebruikte is de Maybelinne Color  Tatoo in Infinite White. Verder gebruikte ik Bootycal uit het UD Naked 2 palette als highlighter op mijn wenkbrauwbot en binnenste ooghoek. Rose Marie’s Baby bracht ik aan op het bewegend ooglid en Plum Up The Jam in de crease en op de onderste wimperrand. Als eyeliner gebruikte ik mijn favoriete Liquid Liner van Essence. Op mijn wimpers bracht ik één laagje Catrice Glamour Doll Eyes Mascara aan.

IMG_4560

IMG_4570

Ik vind de look geslaagd, maar niet helemaal wat ik ‘voor ogen’ had. De oogschaduws zijn mooi, maar Rose Marie’s Baby is niet bijzonder. Plum Up The Jam vind ik wel erg mooi en doet beter haar werk. De oogschaduws hebben beide wel last van lichte fall-out, dus je kwast goed aftikken voor het aanbrengen is handig!

De oogschaduws zijn nu tijdelijk in de aanbieding bij Kruidvat. Voor twee oogschaduw mono’s van Catrice betaal je nu €5,-. Elke combinatie ie mogelijk. De aanbieding geldt nog t/m 26 mei. Daarna betaal je €2,89 per stuk!

Wat vind jij van roze oogschaduws? Heb je een roze oogschaduw die je aanraadt?

22 thoughts on “Catrice Eyeshadow Mono’s | Rose Marie’s Baby & Plum Up The Jam + EOTD”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *