Persoonlijk

Instagram Tag 2017 – Best Nine, favoriete foto en heimwee

Instagram, I love it! Naast dat ik het heerlijk vind om leuke plaatjes te delen, vind ik het ook altijd leuk om terug te scrollen. In feite is mijn account bijna een soort dagboekje waar ik fijne momentjes in bijhoud. Uiteraard blikte ik afgelopen zondag al terug op mijn 2017, vandaag doe ik dat nogmaals, maar dan wat beknopter en enkel en alleen over mijn Instagram jaar. Deze leuke Instagram tag werd bedacht door Danielle van AllesvanDaan.nl. Welke foto’s kregen de meeste likes, naar welke foto heb ik heimwee en waar ben ik trots op? Ik deel het vandaag!

1. WELKE FOTO’S KREGEN IN 2017 DE MEESTE LIKES?

Hierbij mijn #bestnine. Grappig om te zien, want de foto’s zijn erg uiteenlopend. De post over de nieuwe Milly Pie werd veel gelezen en geliked en ook sushi doet het altijd goed. De kaartjes van AliExpress waren ook erg populair en veel volgers wilden weten waar ze vandaan kwamen.

2. WAT IS JE ALLERLAATST GEPLAATSTE FOTO OP INSTAGRAM IN 2017? Deze heerlijke foto van Jippe. Hij kan zich de laatste dagen ineens weer zo goed vermaken met zijn speelgoed. We hebben de afgelopen weken echt zo’n periode gehad dat hij niets wilde of echt vermaakt moest worden. Dan is dit ineens zo fijn!

3. WAT IS DE ALLEREERSTE FOTO DIE JE (IN 2017) PLAATSTE OP INSTAGRAM?Deze heerlijke fles Licor 43 Orochata. Deze ontdekte ik vorige Kerst en na de Kerstdagen hadden we nog wat over. Mmmm, dit is absoluut mijn favoriete drankje, nog steeds!

4. WAT IS DE ALLERLEUKSTE FOTO VAN 2017 WAAR JE ZELF OP STAAT?

Sorry jongens, het wordt een beetje eentonig. Maar met bovenstaande foto ben ik toch wel echt heel erg blij. Pris maakte deze foto van mij voor de Duifhuizen Feestdagen campagne en ik vind ‘m erg tof geworden. Op mijn Instagram kom je weinig foto’s tegen waar ik (helemaal) op sta, omdat ik hier stiekem altijd een beetje ongemakkelijk van word. Maar als ik deze zo zie denk ik, dit wil ik vaker. Hij is overigens gemaakt met de iPhone X van Pris, die zulke mooie foto’s maakt.

5. VAN WELKE INSTAGRAMFOTO UIT 2017 KRIJG JIJ TER PLEKKE HEIMWEE?

Deze foto is gemaakt tijdens onze vakantie in Duitsland. Dit was een heerlijke week met ons hele gezin. We hebben zo genoten en onwijs veel gezien. Zulke vakanties zijn goud waard! Zo fijn!

6. WAT IS HET ALLERLEKKERSTE GERECHT DAT JE IN 2017 OP INSTAGRAM DEELDE?Uuuhm, ik denk dat dat bovenstaande foto is, al was dat lastig kiezen. Pris had een heerlijk recept gemaakt uit het kookboek van Jamie Oliver. Het was een gerecht met chorizo, zoete aardappel, gewone aardappel en allerlei groentes. Naar smaak kon je vervolgens de toppings erover heen strooien. En het was lekkerrrr!

7. WAT IS DE ALLERLEUKSTE FOTO DIE JE IN 2017 MAAKTE VAN EEN (HUIS)DIER?

Ik ben serieus mijn hele 2017 feed doorgegaan, maar zie dat ik 0 foto’s gedeeld hebt van onze dieren. Best gek eigenlijk want we hebben drie beestjes in huis waar ik eerder toch wel regelmatig wat van deelde op Instagram. Helaas dus geen foto van een echt dier, maar wel van onze nieuwe aanwinst Snuffie!

8. WELKE FOTOBEWERKINGSAPPS (OF INSTAGRAMFILTER) GEBRUIKTE JIJ DIT JAAR HET MEEST?

Eigenlijk ben ik een hele slechte Instagrammer, ik gebruik namelijk zelden andere fotobewerkingsapps en geef niks om ‘de perfecte feed’. Daarvoor houd ik te veel van spontane posts. Ik wil niet eerst alles aanpassen zodat het in mijn feed past of een foto niet plaatsen omdat het niet in mijn feed past. Ik plaats het meest foto’s zonder filter of met de Gingham-filter.

9. WAT ZIJN JOUW MEEST GEBRUIKTE HASHTAGS OP INSTAGRAM (TOP 5)?

#blogger, #ameland, #jippethom, #toddler en #love. Tja, die spreken voor zich, niet?

10. WELKE 3 ACCOUNTS ZIJN BIJ JOU FAVORIET?

Oh jeetje, een echte favoriet heb ik niet..Meiden die ik erg graag volg zijn onder andere Willemijn van 2WMN, Shifra van A Cup of Life en Ik Vrouw Van Jou. Maar eigenlijk zo ik nog een veel langere lijst kunnen maken.

Volg je mij al op Instagram?

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

13 thoughts on “Instagram Tag 2017 – Best Nine, favoriete foto en heimwee”

  1. Super leuk dat je je blogje met mij deelde op Facebook! Liefde voor deze tag, ik vind hem zo leuk om te zien en hoe andere bloggers hem invullen. Zelf heb ik hem ook ingevuld!

  2. Wat een leuke manier om zo even terug te blikken en stil te staan bij je instagram foto’s! de laatst geplaatste foto is zo een bekend plaatje Haha leuk he, de toettoets

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *