Persoonlijk

Het is een irritatie factortje #1

het is een iritatiefactortje

Soms is het heerlijk om een lijstje te maken met puntjes waar ik me zo af en toe wel eens flink aan kan irriteren. Gewoon omdat dat soms heerlijk is! Omdat een fietsbel op Ameland van levensbelang is, sommige kinderen zich alleen nog maar met spelcomputers kunnen vermaken, mijn positiepanty’s inmiddels afgedragen zijn en ook ik straks gezegend ben met een tijgerprintje.

handtekening

6 thoughts on “Het is een irritatie factortje #1”

  1. Overvolle supermarkt of winkel.. juch. Daar kan ik ook niet zo goed tegen, tenzij men beleefd is, maarja, dat is nooit zo. :’) Kinderen die zich niet zelf kunnen vermaken met een simpele tekening, ik vraag mij echt af hoe dat heeft kunnen gebeuren. Ik weet nog wel dat ik van alles deed, maar ook veel buiten was, stoepkrijten en al die andere artistieke dingen en soms mocht je dan gamen, maar dat was echt uniek toentertijd. Ah, tijden verschillen, that’s for sure. Soms vind je nog weleens die afleveringen van RTL op het internet, ook al zijn ze betaald, maar dan for free!

  2. Ik lees dit soort artikelen en denk dan altijd, oh gelukkig, ik ben niet de enige die zich stoort aan… Bjvoorbeeld kinderen die zich alleen maar kunnen vermaken met tablet/telefoon/spelcomputer. Vroeger knikkerden we, speelden we verstoppertje enz. Dan baalde je als het regende want je had juist vandaag zo’n in om te springtouwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *