Beauty Inspiratie

What’s on my wishlist #2

banner

Oké, op het moment heb ik hele andere prioriteiten dan mijn geld uitgeven aan beauty en andere dingen. Maar toch is het af en toe leuk om al het leuks weer eens op een rijtje te zetten. Aangezien ik inmiddels een hoop dingen van andere wishlists heb bemachtigd, is het tijd voor een nieuwe lijst! Kijk je mee? 

Schermafbeelding 2015-05-19 om 18.47.45

VLNR:

Essie stones ‘n roses – €9,99

Staat al sinds het uitkomen van de collectie op mijn ‘hebben!’ lijstje. Helaas denken daar meer mensen hetzelfde over want hij blijft overal maar uitverkocht…

lush bubblegum lipscrub – €9,65

Nog steeds wil ik een lipscrub van Lush proberen. Helemaal nu mijn lippen zo droog zijn en steeds vol velletjes zitten. Tot nu toe heb ik er helaas nog nooit eentje geprobeerd. Daar moet nodig verandering in komen!

The body shop virgin mojito body scrub – €18

Over deze nieuwe lijn lees je binnenkort meer, maar hij heeft mijn aandacht al getrokken. Een heerlijke frisse citroen munt scrub van The Body Shop. Deze moet ik (en Pris) hebben!

iphone 6 plus gold 

Al een aantal maanden mag ik mijn abonnement verlengen, maar ik wist steeds niet zo goed wat ik wilde. Na lang nadenken weet ik het en ben ik tot een keus gekomen wat ik eigenlijk niet verwacht had. Ik wil namelijk de iPhone 6 plus. Ik heb nu de iPhone 5 en zie niet echt een toegevoegde waarde aan de iPhone 6. Ik wil eigenlijk wel eens een grotere telefoon proberen. Nu nog even een klein beetje doorsparen en ik kan mijn abonnement verlengen!

toms naturel chochet slip classics – €54,95

Vorig jaar kocht ik mijn eerste paar Toms en ik zweer erbij! Wat een fijne zomerschoenen zeg. Ook nu heb ik ze weer regelmatig aan en hoewel ze echt afgedragen zijn, blijf ik ze pakken. Het witte gehaakte model vind ik ook erg gaaf en misschien dat ik die voor aankomende zomer nog wel aan ga schaffen als zomerschoenen.

essence the gel discreet agent – €1,69

Over de nieuwe lakken van Essence hoor ik veel goeds. Hoewel ik toch altijd grijp naar OPI of Essie werd ik wel helemaal verliefd op dit nieuwe kleurtje. Die ga ik zeker nog uitproberen!

the body shop virgin mojito body butter – €16

De body butters van The Body  Shop zijn echt grote favoriet. Ze ruiken heerlijk, zijn fijn in gebruik en doen goed hun werk. In het verlengde van de heerlijk frisse scrub eerder in dit rijtje, lijkt de body butter me natuurlijk ook overheerlijk! Ook deze is pas volgende maand verkrijgbaar.

MAC lipstick faux – €19

Hier ben ik misschien heel erg niet-origineel… Maar ook bij mij staat de lipstick Faux van MAC heel hoog op mijn wishlist. Lipsticks van MAC zijn gewoon heel erg goed en deze kleur is geweldig. Ik zweer bij mijn La Biosthetique lipstick en deze valt in dezelfde categorie. Zeker eentje waar ik wel in zou willen investeren.

essie bikini so teeny – €9,99

Eigenlijk hetzelfde verhaal als met Stones ‘n Roses, steeds overal uitverkocht. Een heerlijk lichtblauw kleurtje met een fijne subtiele shimmer. Ik hou gewoon van Essie…

Stiekem hoop ik binnenkort toch een aantal van deze dingetjes te mogen afstrepen. We’ll see… Wat staat er op jouw wishlist?

handtekening

7 thoughts on “What’s on my wishlist #2”

  1. Die iphone is het zo waard! Ik heb dan de gewone 6 ( hele vooruitgang ten opzichte van mijn 4) maar nog elke dag ben ik er zo gigantisch blij mee.

  2. Die essie nagellakken krijg ik ook geen genoeg van hoor! Dit zijn ook heerlijke kleuren! Ik heb laatst ook een iPhone 6 gekocht *had de 4* echt zo een verbetering! Zoals Kelly hier ook zegt ik ben er elke dag nog steeds blij mee!

  3. Misschien zijn de Essie lakjes ook op eBay te koop? Ik heb er afgelopen week de Flowerista besteld, die ook altijd overal uitverkocht was. Voor ongeveer 8 euro met verzending
    En ik ben ook erg benieuwd naar de Virgin Mojito lijn van TBS, lijkt me zo heerlijk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *