Nagellak

Essie | Where’s My Chauffeur?

banner

Vandaag weer eens een schattig Essie lakje! Wederom verkregen uit een leuke ruil. Where’s My Chauffeur is een lak welke je nog geregeld voorbij ziet komen bij bloggers, maar inmiddels nog lastig te verkrijgen is. Toch wilde ik dit pareltje graag met jullie delen! 

* Bij voorbaat waarschuw ik jullie alvast voor mijn extreem droge nagelriemen die ik op het moment van deze foto’s had! Shame on me… 

2015-05-01 09.28.58

Voor de verandering heb ik het flesje en dergelijke eens niet op de foto gezet. Eerlijk gezegd was ik dat vergeten en bij deze post heeft dat ook niet echt een toegevoegde waarde. Mocht je benieuwd zijn naar meer foto’s van Essie en de kwastjes, hier staan al mijn Essie reviews bij elkaar!

2015-05-01 09.28.44-2

Where Is My Chauffeur? komt uit de wintercollectie van 2012/2013. Een beetje een vreemde eend in de bijt wat betreft die collectie, want zelf vind ik deze kleur eigenlijk veel meer een zomerkleur. De kleur is wat lastig vast te leggen op camera, in het zonlicht lijkt hij in ieder geval lekker fel en minty.

2015-05-01 09.28.17

De kleur doet me denken aan Mint Candy Apple, maar is toch net even anders. Mint Candy Apple is duidelijk een echte klassieke mint kleur, waar Where’s My Chauffeur? veel meer blauw/groene ondertonen heeft. Toch heeft de kleur ook een ‘grauwe’ kant, die ik zelf niet goed vastgelegd kreeg. Vera (Vera Camilla) daarentegen heeft de kleur in de winter ook op de gevoelige plaat gelegd, en hierbij zie je duidelijk dat de kleur ook echt een andere kant heeft die meer richting ijsblauw/groen gaat. Eigenlijk is dit de perfecte Tiffany & Co kleur!

2015-05-01 09.29.02

De lak dekt perfect in twee laagjes en lakt zoals ik gewend ben van Essie. Wel is hij duidelijk wat aan de dikkere kant dan normaal, maar misschien komt dat ook omdat hij al wat ouder is. Hierdoor droogt hij snel, zo snel dat je op moet passen dat hij niet wat stroperig wordt tijdens het lakken.

2015-05-01 09.28.12

Wederom een prachtige kleur van Essie, blij dat ik die alsnog heb mogen toevoegen aan mijn collectie! Wat hou ik toch van dit merk!

Essie is verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen en parfumerieën en kost €9,99 (13,5 ml). Where’s My Chauffeur? is in Nederland niet meer verkrijgbaar, maar wordt in het buitenland nog volop verkocht. Op eBay kun je dit kleurtje al krijgen voor ongeveer €7,50 inclusief verzending!

handtekening

7 thoughts on “Essie | Where’s My Chauffeur?”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *