Persoonlijk

Getting Married!

❎

Waaah! Ik moet vandaag een leuk nieuwtje met jullie delen. Aangezien een hoop van mijn lezeressen (bijna) dagelijks even langswippen, vind ik dat jullie natuurlijk ook op de hoogte gesteld moeten worden. We gaan trouwen!

M’n vriendinnetje en ik hebben het er al vaak over gehad, toch hield ik altijd de boot wat af. Een bruiloft is duur, dat is algemeen bekend. Toch begon het steeds meer te kriebelen en óók om praktische redenen hebben we zaterdag 27 juli besloten te gaan trouwen. Een bijzonder aanzoek was er niet echt, dus dat moet ik jullie verschuldigd blijven. ;) En er mogen ook best dingen privé blijven natuurlijk, hihi.

IMG_6153Wat voor ons erg belangrijk was, is de goedkeuring van de kids van Pris. Ze vragen ons vaak wanneer we gaan trouwen, dus wisten we eigenlijk wel dat het goed zat. Toch wilden we ze ‘officieel’ om toestemming vragen en hebben ze dus ‘ten huwelijk’ gevraagd. Dit deden we middels drie kleine, maar betekenisvolle, presentjes:

IMG_6155Tristan

dianDian

IsaIsa

De meiden kregen (natuurlijk) een mooie ring en Tristan een stoere armband. We hebben de kids hun cadeautjes tegelijk laten uitpakken en zijn toen echt op onze knieën gegaan. De kids waren zo blij en zeiden volmondig ‘ja!’. Dat betekende echt veel voor me, het was ontzettend speciaal ze zo te zien stralen. ‘s Avonds zijn we lekker uit eten geweest. Voorlopig de laatste keer, we moeten maar even goed sparen. ;)

46899_555438751171089_212152359_n

Lastig vond ik het wel, om een manier te vinden om het aan mijn ouders te vertellen. Helaas kon ik niet ‘even’ op en neer naar Zutphen en heb ik het uiteindelijk met de hulp van mijn broertje via FaceTime aan ze verteld. De afstand is dan wel onwijs kut hoor! Het liefst vertel je zoiets persoonlijk met een dikke knuffel erbij. Het hoofd van mijn broertje vergeet ik in ieder geval nooit meer, prachtig! Die van mijn ouders ook niet trouwens hoor, maar die van mijn “kleine” broertje was echt uniek. Hem heb ik ook als getuige gevraagd, onwijs bijzonder. De tweede getuige houd ik nog even voor me. Die is nog niet gevraagd namelijk. ;)

De datum ligt al zo goed als vast. De bedoeling is dat we 1 april gaan trouwen. Grapje? Nee! 01-04-’14 is natuurlijk een mooie datum, maar daar bij zijn Pris en ik dan precies 7 jaar samen. De bedoeling is dat we het heel klein houden, alleen ouders, opa en oma, kids en close vrienden. Ik ben helemaal happy en verkeer nog een beetje in staat van euforie. ;)

Natuurlijk houd ik jullie op de hoogte via de blog, als jullie dat leuk vinden tenminste!

x

41 thoughts on “Getting Married!”

 1. Wat een super leuk nieuws! Gefeliciteerd! Wel heel bijzonder om het zo te doen hoor.
  We wensen jullie alle geluk van de wereld!

 2. Nogmaals van harte gefeliciteerd jullie twee. Wat een leuk idee, om de kinderen te vragen op die manier! Ik wens jullie alle geluk van de wereld! Veel liefs voor jullie allemaal.

 3. Super leuk natuurlijk en trots! Maar dan sta ik eens met m’n kop op je blog, plaats je een foto waar ik helemaal niet op lijk hahaha. Er zijn mooiere. Lief….euh….loof??

  (Natuurlijk kan ik niet laten bovenstaande even te vermelden, maar ik hou wel super veel van je!!)

 4. Ooh wat leuk!!! Gefeliciteerd!
  En wat een mooie en speciale manier om de kids er ook zo bij te betrekken, dat is toch altijd heel lastig maar dit vind ik echt heel bijzonder! Geniet ervan, ik ben erg benieuwd naar de foto’s en jullie trouwjurken of wat dan ook, al ga je in je nakie: maak er wat van! :D

 5. Wat een tof nieuws!!
  Van harte gefeliciteerd!! :D
  Alle geluk van de wereld voor jullie natuurlijk (en de kinderen) en het lijkt me superleuk om alle verhalen rondom het regelen van de bruiloft hier te lezen :D
  Xxx ennuh.. Superdatum! hihi!

 6. Super leuk voor jullie! Wat een schattig idee om de kids ook ‘ten huwelijk’ te vragen! :D
  Nog eens gefeliciteerd en ik wens jullie alle geluk van de wereld! :D

 7. Congrats for both of you! Inderdaad tof om the kids ernij te betrekken, zo voelen ze zich ook een beetje speciaal met het nieuwe evenement die zal plaatsvinden en merken ze dat hun mening belangrijk was :) ik hoop dat je op 1/04/14 er een nieuwe, prachtige dag samen van maken. Alle geluk toegewenst!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *