Nagellak

Essie | Sand Tropez

Essie, by far mijn favoriete nagellakmerk. Het is dan ook niet gek dat meer dan de helft van mijn nagellakcollectie uit lakjes van dit merk bestaat. En met zo veel kleurtjes nagellak, zou je denken dat ik niets meer te wensen heb… Toch wel! De kleur Sand Tropez stond al aardig lang op mijn meest gewilde nagellak kleur van Essie en met Sinterklaas kreeg ik ‘m eindelijk in mijn bezit. Vandaag laat ik je de meest perfect zand kleurige nude nagellak zien die er is!

Essie is mijn favoriete nagellak merk. Een van de redenen hiervan zie je op de foto hierboven. De kaasjes van Essie zijn super fijn en gewoonweg perfect. Het mooie afgeronde en brede kwastje zorgt ervoor dat je netjes kan lakken. Er wordt mij vaak gevraagd hoe het kan dat ik – zelfs met links – mijn nagels zo netjes gelakt krijgt. Dit is mijn geheim: Essie!

Essie Sand Tropez is één van de populairste nude kleuren uit hun collectie. Zelf omschrijft Essie de lak als een soft sandy beige. En die omschrijving slaat de spijker op zijn kop. Het is een mooie zandkleurige lak met een koele roze ondertoon. Hij lijkt wat op OPI Don’t Pretzel My Buttons maar die is wat grijzer en minder zandkleurig.

Een ander kenmerk aan Essie wat ik zo fijn vind, is dat zelfs de nude en lichte kleuren altijd erg goed dekken. Zo ook Sand Tropez die er zelfs met één laagje door zou kunnen. Zelf geef ik de voorkeur aan twee dunne laagjes voor de houdbaarheid en kleurintensiteit. Verder glanst de lak ook weer prachtig. De foto’s zijn gemaakt zonder topcoat en je ziet hoe shiny hij is! Ook brengt de lak wederom prettig aan, is de structuur precies goed en droogt hij lekker snel.

Ook deze lak van Essie heeft me weer positief verrast. Of, verrast… Inmiddels weet ik wat ik van Essie kan verwachten en heeft ook Sand Tropez me niet teleurgesteld. Ik ben helemaal blij met dit mooie lakje!

Essie is verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen en tevens via Bol.com. Je betaalt voor Essie €9,99 per lak. 

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

12 thoughts on “Essie | Sand Tropez”

    1. Dank je wel! Het was een behoorlijke klus om te fotograferen zo met dat donkere weer. :’) Er zijn trouwens vast wel nude kleuren die bij jouw blanke huid passen. Deze is bijvoorbeeld sandy waardoor hij misschien wel bij je huid past!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *