Beauty

Sleek | Vintage Romance Blush ‘Antique’

IMG_7273

Vorige week liet ik jullie kennismaken met mijn nieuwe liefde; het Sleek Vintage Romance oogschaduwpalette. Vandaag laat ik jullie de bijbehorende blush uit deze collectie zien. Ik heb even getwijfeld of ik deze wel zou aanschaffen, aangezien het een bijzonder kleurtje is. Maar toch waagde ik de gok… Of ik er spijt van heb? Dat lees je na de klik!

IMG_7271

In de schattige kleine blushes van Sleek zit 8 gram. Toen ik mijn eerste Sleek blush bestelde, was ik even verrast door de grootte. Hij is vrij klein, maar groot genoeg voor een blush. Ik gebruik bijvoorbeeld mijn Sleek Rose Gold blush bijna dagelijks en ik heb het idee dat er enkel een klein ‘kuiltje’ in zit. Sleek blushes staan bekend om hun goede pigmentatie. Het feit dat Sleek van oorsprong voor de donkere vrouw bedoeld is, heeft hier zeker mee te maken.

IMG_7276

In de blush zit een mooie spiegel die de hele binnenkant beslaat. Erg prettig voor onderweg. Het doosje is overigens een ramp om open te krijgen. Met m’n vinger krijg ik ‘m niet open, m’n broze nagels durf ik er niet aan te wagen… Dus regelmatig moeten mijn tanden (auch!) er aan te pas komen. Minpuntje. Eén voordeel, je weet zeker dat je blush onderweg goed dicht blijft zitten!

IMG_7279

IMG_7280

De kleur is erg bijzonder. Dit is tevens de reden dat ik lang getwijfeld heb of ik de blush mee zou bestellen. Het is een vrij donkere oudroze kleur die bijna een beetje naar bruin neigt. De blush lijkt mat, maar op de bovenste foto (gemaakt met flits) zie je dat er subtiele koele shimmers terug te vinden zijn. Hij glanst dus niet zo erg als zijn grote zus Rose Gold, maar hij is ook niet compleet mat.

IMG_7288

Ook in de swatch zijn de zilverroze shimmers duidelijk terug te vinden. Zoals je ziet is de blush ontzettend goed gepigmenteerd en geeft hij precies de kleur af die ik verwachtte. Een oudroze kleur. De swatch is gemaakt met één enkele veeg over mijn arm.

IMG_7334

En ik ben verrast! Op mijn gezicht vind ik Antique zeker goed werken! Ik was een beetje huiverig dat de blush me erg bleek zou maken en dat het een vreemde bruinroze vlek zou worden, maar niets is minder waar! Je moet deze blush wel voorzichtig aanbrengen, voor je het weet zit er te veel op je gezicht. Een risico wanneer een blush goed gepigmenteerd is.

IMG_7340

Deze blush werkt erg prettig en blijft goed zitten! Ik heb zowaar een nieuwe kleur voor mezelf ontdekt. Ik houd het meestal bij koraaltinten, maar deze kleur vind ik persoonlijk fantastisch! Wat ben ik er blij mee!

Sleek is te koop bij verschillende webshops. Ik kocht Antique bij The Make Up Spot voor €5,45!

25 thoughts on “Sleek | Vintage Romance Blush ‘Antique’”

  1. Ik twijfelde of ik deze zou halen maar ik doe het toch maar niet, ik vind hem wel erg mooi maar de zilveren shimmers maken hem te koel voor mij, fijn dat je er zo blij mee bent :)

  2. Hij staat je wel heel mooi (ik dacht dat die donkerder zou zijn), maar toch twijfel ik of dit ook wel iets voor mij is. Misschien toch maar eens een keertje proberen! :D

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *