Nagellak Winactie

Review + Winactie | Essie Tart Deco – GESLOTEN!

IMG_5622

Tart Deco is een razend populaire lak van Essie. Steeds twijfelde ik of ik hem mee moest nemen, want eigenlijk vond ik ‘m wat te oranje. Toch ging ik laatst overstag en nam ik deze bestseller van Essie mee. Vandaag laat ik je ‘m zien en het leuke is, wanneer je overtuigd bent, kun je aan het eind van deze post het lakje nog winnen ook!

IMG_5626

Tart Deco is een creamy oranje kleur. Een frisse zachte koraaltint met toch ook een pittige felheid.

IMG_5628

Let’s swatch!

IMG_5556

Na één laagje dekt dit lichte lakje verrassend goed. Maar ook hier is een tweede laagje nodig.

IMG_5560

Naamloos

Na twee lagen is de lak fantastisch. De bovenste twee foto’s laten de ‘twee’ gezichten zien die Tart Deco heeft. Aan de ene kant een fel oranje kleur, maar aan de andere kant toch ook een lieve koraaltint met een roze ondertoon. Prachtig! Ook deze lak droogt vrij snel en blijft lekker lang zitten. De lak glimt mooi, maar je kunt hem nog meer laten glimmen met een mooie topcoat er over.

IMG_5623

Overtuigd? Dan heb ik goed nieuws voor je! Dit prachtige Essie lakje + een andere verrassingslakje in een soortgelijke tint kun je nú winnen!

Wat moet je doen? (+1 entry)

Wat mag je doen? (Elke optie is +1 entry)

De winactie loopt t/m vrijdag 19 juli. Op zaterdag 20 juli gooi ik alle namen en extra entries in de fruitmachine om zo een willekeurige winnaar te kiezen! Good Luck!

Kun je niet wachten? Koop dan Essie Tart Deco bij DA of Etos voor €9,99!

30 thoughts on “Review + Winactie | Essie Tart Deco – GESLOTEN!”

 1. Erg leuk lakje ik doe graag mee!
  Ik ben je gaan volgen op twitter en de tweet is getweet: Justnailpolish
  Ik ben je gaan volgend op bloglovin :)
  Ik heb geabonneerd op je yt account: Justnailpolish
  Ik ben je gaan volgend op instagram: Justnailpolishes
  Ik heb je fb pagina geliked ;) Kim van Wetten

  haha dat is een heel tekstvak vol poehpoeh!
  Nouja niet zo gek wat is het toch ook een mooi lakje :)

 2. Gaaf! Deze nagellak staat ook al lang op mijn wishlist! Ik doe graag mee en heb het artikel als 5e geliked. Ik heb verder alles gedaan. Ik volgde je al op instagram, bloglovin en youtube, en ik volg je nu ook op twitter (@not_only_nails) en heb het bericht op twitter geplaatst.

 3. Wat een mooie kleur is het toch he! Ik zit al heel lang te twijfelen om deze lak te kopen dus ik wil hem hééééééél graag winnen!!!

  -Ik volg je via bloglovin
  -Ik heb je facebook ge-liked
  -Ik heb je tweet verstuurd
  -en ik ben geabonneerd op je youtube kanaal.

  Hopen dat ik win ;)

 4. Wat ‘n super winactie!! ik ben dol op deze kleur. Ik heb ém zelf al dus ik doe uiteraard niet mee ;-) veel succes gewenst aan alle deelneemsters!

 5. wow wat een mooi kleurtje zeg… ik doe graag mee om hem te winnen :D:D ik heb alles gedaan wat je vroeg wat moet en wat mocht ;) en was de 9de liker op bloglovin!! ben super benieuwd :D:D

 6. Wauw, superleuke winactie! Ik heb het lakje Tart Deco al een tijdje op het oog, maar ik twijfelde ook altijd toen ik hem zag… Net als jou! Ik vond hem erg mooi, maar ook wel een beetje prijzig, met mijn inkomen. Dus dit vind ik dé perfecte kans om hem toch te pakken te krijgen! Ik heb dan ook alles gedaan, ook alles van de extra kansjes… Ik zou alles doen om dit te kunnen winnen, want I <3 ESSIE!!
  Op Twitter heet ik trouwens AmbreBeautyGirlX en op ig amberhofmansx…
  Xoxo Amber

 7. Wat een prachtig lakje! Ik doe graag mee met de winactie. Ik volg je op alle social media heb alleen het bericht niet getweet, ook heb ik dit bericht geliked op bloglovin (nr. 12).

 8. Super leuk kleurtje, wil hem zelf ook wel hebben.
  ik doe daarom ook mee met de winactie. dit heb ik allemaal gedaan
  –> ik volg je via bloglovin (ik heet Tessa)
  –> ik heb je artikel gelikt ( volgens mij als 13e en heet Tessa)
  –> ik heb je facebookpagina gelikt
  –> ik volg je op youtube (ik heet tes4you, Tessa Huigsloot)
  –> ik volg je op instagram (ik heet tes4you)
  –> ik volg je op twitter (ik heet tes4you)
  –> en ik heb je tweet getweet ( tes4you)

  x Tessa

 9. Super leuk ik doe mee! Heb alles gedaan, Bloglovin: 14e liker, Facebook: Linda de Zoete, Twitter&Instagram: WingsOfArt, Youtube: LindaDZ/LINDAwingsofartful. Dit lakje staat al zo lang op m’n wishlist, maar ik heb hem nooit gekocht ): Heb wel al twee andere hele mooie kleurtjes, deze moet er nog bij!

 10. Heej, ik heb alles gedaan wat er stond, op bloglovin’ wordt er mij gezegd dat enkel ik het artikel like, ligt dit aan mijn bloglovin’?
  Ik doe erg graag mee!

  Eefie x

 11. Heeeei!
  Leuke winactie, ik doe zeker weer mee :D

  Ik volg je op Bloglovin en ik was de 16de liker! Ook heb ik de Facebook-pagina geliket! Om extra kans te maken volg ik je op Twitter en heb ik getweet over de Winactie. Ik heb ook op je YouTube-Kanaal geabonneerd en ik volg je op instagram :D.

  Groetjes van Demi (Kiewied)

 12. Ahhh ik vind dit echt een geweldige winactie! Ik houd van Essie en vind dit dus een mooi lakje om te moeten hebben!
  Op Bloglovin’ ben ik volger 162 ik kan onder verschillende namen vermeld zijn: Sarah van Embden, Sarah, myfantasticnails.
  Op Facebook ben ik liker 145 onder de naam Sarah van Embden
  Ook heb ik je gevolgd op youtube onder msmeyara
  Als laatste heb ik ook nog je artikel op bloglovin’ geliked (nummer 20)

  Duimen dat ik mijn Essie stash kan aanvullen met dit onwijs mooie kleurtje!!

 13. Zeer mooi lakje! Hier maak ik graag kans op! Volgens mij was ik de 22ste liker op bloglovin en ik heb alles gedaan om mijn kansen te vergroten, behalve instagram omdat ik nu eenmaal geen instagram heb :/ Heel erg bedankt dat je ons de kans geeft om zo’n gaaf lakje te winnen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *