Beauty

Etos Aroma ♥︎ Eucalyptus, Lavendel en Rozemarijn

Oh jongens, het gaat maar door. Vorige week viel er weer een pakketje van Etos op de deurmat waar mijn hartje sneller van ging kloppen. Etos blijft maar toffe producten lanceren! Met de nieuwe Etos Aroma lijn slaat Etos ook nu weer een nieuw pad in, een lijn met heerlijke producten speciaal voor de mentale gemoedstoestand. En hey, dat kan iedereen zo nu en dan wel gebruiken, toch?

Wist je dat een geur invloed heeft op je gevoel en je zintuigen intens kan stimuleren? Etos Aroma is speciaal ontwikkeld voor je mentale gemoedstoestand. De kruidige aroma’s en etherische oliën hebben een positief effect op je mood en laten je ook nog eens heerlijk ruiken! De lijn bestaat uit drie verschillende Aroma’s met ieder een eigen werking.

De lijn bestaat uit producten met Rosemarijn, Lavendel en Eucalyptus. Elke geur heeft een ander uitwerking en een ander effect op je lichaam en geest. Alle drie de geurlijnen hebben een doucheschuim, douchecream en badolie. De lavendel-lijn heeft daarnaast ook nog een grote pot (250 ml) scrub. De producten stralen veel luxe uit en ik vind het tof dat Etos, ook al komt de zomer er aan, heeft gekozen voor een donkere, mysterieuze en luxe uitstraling.

Rosemary Shower Cream & Bath Oil

Rozemarijn helpt uitstekend bij vermoeidheid. Het activeert de bloedomloop en zorgt voor nieuwe energie en een opgewekt gevoel. 

Persoonlijk ben ik dol op de geur van rozemarijn. Het doet me altijd onwijs denken aan de sauna en wellness. En dat is natuurlijk precies waar deze lijn voor bedoelt is. De shower cream schuimt heerlijk, heeft die lekkere verkwikkende typische rozemarijn geur en verzorgt goed. Hij laat zich goed verdelen waardoor je maar een klein beetje nodig hebt. Ik snap serieus dat de geur van rozemarijn je écht even die opkikker kan geven. Love it!

De bath oil geurt weldadig en laat je hele badkamer geuren naar rozemarijn. Een warm bad met deze olie na een lange dag, is absoluut een verwennerij voor lichaam en geest. Na het baden laat de olie een verzorgend olie-laagje achter op de huid. En, pas op! Het bad kan wat glad zijn na gebruik!

Rosemary shower cream – €2,99 (200 ml)
Rosemary bath oil – €3,99 (100 ml)

Lavendel – Bath Oil

Lavendel geeft je een ontspannen, uitgerust gevoel en zorgt voor de juiste balans van lichaam en geest.

Wat ik met de geur van rozemarijn heb, heb ik ook wel een beetje met de geur van lavendel. Ook hier ben ik dol op, al vind ik het minder ‘verkwikkend’ dan rozemarijn. De bad olie heeft een typische, natuurlijke lavendel geur die met een klein scheutje al heerlijk ruikt. De olie schuimt lichtjes als je het weldadig toevoegt en heeft verder qua verzorging dezelfde werking als de rozemarijn olie. Het onderscheid zit hem dus in de geur.

Lavender Bath Oil – €3,99 (100 ml)

Eucalyptus – Shower Cream

Eucalyptus helpt je om vrijer te ademen en heeft een verkwikkend effect op lichaam en geest.

Een shower foam mag natuurlijk niet missen in de collectie. De Eucalyptus foam belooft een verkwikkende en krachtige geur ter verlichting van de luchtwegen. Ik vind de douche schuim en goddelijk, maar van de verkwikkende eucalyptus geur had ik meer verwacht. Je kan het meer vergelijken met een natuurlijke denne-geur met een vleugje eucalyptus. Supper lekker, echt waar. Maar verkwikkend voor de luchtwegen is de foam niet echt, tenzij er iets mis is met de foam die ik ontvangen heb… Ik heb namelijk verschillende reviews gelezen waarbij bloggers zeiden de verkwikkende geur wel te ruiken… Voordeel van de twijfel dus!

Eucalyptus Shower Foam – €3,49 (250 ml)

Deze lijn heeft de uitstraling van een echte welness lijn, en yup… dat maakt Etos wederom waar! De geuren zijn heerlijk, verkwikkend, verzorgend en stimulerend voor lichaam en geest. De prijsjes zijn ook dit keer weer super vriendelijk wat wellness voor iedereen mogelijk maakt. Wat mij betreft weer een schot in de roos van Etos!

De Etos Aroma lijn is vanaf nu verkrijgbaar bij Etos filialen voor prijzen variërend tussen de €2,99 en €3,99.

 

3 thoughts on “Etos Aroma ♥︎ Eucalyptus, Lavendel en Rozemarijn”

  1. Heerlijke producten! Ik heb de hele lijn aan producten staan, maar mis om eerlijk te zijn toch wel een body lotion of butter, om je nog even lekker in te smeren voor het slapen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *