Home

Dit zijn mijn interieur favorieten van 2020

In 2020 veranderden we hier en daar weer wat aan ons interieur. Steeds meer “oude” troep er uit en nieuwe of leuke tweedehands dingetjes de kamer in. Ik verzamelde weer wat nieuwe favorieten afgelopen jaar en vandaag deel ik mijn favo items uit ons huis!

Ons “nieuwe” vloerkleed

Dit jaar gaven we ook toe aan de vloerkleden trend. Al langer wilde we wel een kleed aan onze zithoek toevoegen, maar we wisten eigenlijk ook niet zo goed wat voor één. Toen we tweedehands een nieuwe salontafel op de kop tikten, werden we ook verliefd op het vintage vloerkleed wat er onder lag. Die mochten we erbij overnemen en we zijn er nog steeds super blij mee!

M’n plantenbaby’s

In 2020 kreeg ik het steeds meer voor elkaar om planten toe te voegen aan ons interieur. Nu heb ik absoluut geen groene vingers en rouleren die planten flink (want dan gaat er weer eentje dood). Maar ik vind het zo vreemd dat ik jaren lang geen of weinig planten in huis heb gehad. Mijn favoriet op dit moment is mijn Kentiapalm (want onsterfelijk) de grote Monstera en de Gebedsplant die ik afgelopen november van mijn moeder cadeau heb gekregen. M’n stekjes van Plant Rebelz overleefde de lange reis helaas op één na allemaal niet. :(

M’n bijzettafeltje

Ik miste al langere tijd een tafeltje naast “mijn plekje” op de bank. Ik doe vaak m’n nagels, vet m’n handen en daarnaast is het gewoon fijn een plekje te hebben waar je je rotzooi kwijt kan. Van het merk Pt, kocht ik een onwijs budgetproof tafeltje mét tijdschrift houder eronder. Ik verzamel altijd allerlei tijdschriften zoals de Flow, Viva Mama en Delicious. Ideaal dus! Snuffy van Mr. Maria doet het overigens ook nog steeds goed. Ik kan het nog niet over mijn hart verdragen om die eye catcher weg te doen.

Foto op glas

Eén van mijn absolute favorieten is de grote foto die boven de bank hangt. Nog steeds krijgen we er heel veel complimenten over. Het is een prachtige zwartwit foto die de kinderen (inmiddels bijna 2 jaar terug) precies afbeeldt hoe ze zijn. De foto werd gemaakt door mijn vader en is me onwijs dierbaar!

Hoekje op de tv-kast

De beste aankoop die we afgelopen jaar deden was onze nieuwe Besta kast van de Ikea. We kochten ‘m vier kastjes breed waardoor aan weerszijden ruimte is voor woondecoratie. Mijn favoriet is het plateautje links met de poster van de roze VW-bus. Op het plateautje staan plantjes en herinneringen, een continue wissel van  allerlei favoriete items.

Verder heb ik eigenlijk nog veeeeeel meer favorieten! Zo tikte we laatst een geweldige tweedehands “vintage” stoel op de kop met een fantastische roze velours zitting. Hij staat vanwege de kerstboom nu even weggedrukt in een hoekje, dus die houden jullie tegoed! ;)

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *