Home Winactie

Winnen | Jouw eigen unieke Place the Moment poster

Je kent het vast wel, bepaalde plaatsen zijn je dierbaar. Misschien omdat je er mooie herinneringen aan hebt, er een speciaal persoon hebt ontmoet of omdat er een toffe gebeurtenis plaats vond. Iedereen heeft wel een plek waar hij met een warm gevoel aan krijgt. Je eigen huisje, je geboorteplek of die mooie vakantie. Hoe leuk is het om die plaats een mooi plekje te geven in je interieur? Dat kan Place the Moment!

Place the Moment

Place the Moment wordt sinds eind 2017 gerund door Roel en Lara, een stel met een technische achtergrond en liefde voor reizen. Zij ontwierpen een handige map editor gemaakt om je eigen map poster te ontwerpen. Je kiest de plaats waar ook ter wereld en een design en daaronder beschrijf je moment. Het resultaat is een prachtige persoonlijke map poster. Zou vergeet je dat ene speciale moment nooit meer!

Design

De posters zijn verkrijgbaar in twee verschillende formaten (vanaf €45,-). Daarnaast kun je kiezen voor vijf verschillende stijlen en kleuren waardoor ze in elk interieur passen. Het minimalistische en Scandinavische design geven elke kamer een toffe look! In de webshop zijn daarbij ook passende lijsten of oosterhangers te koop. Zo is je poster meteen klaar om opgehangen te worden!

De poster is tof om voor jezelf te maken maar is natuurlijk ook super origineel om cadeau te geven! Wat dacht je bijvoorbeeld van een huwelijks- of een geboortecadeau? Ik zou het persoonlijk echt een mooi en uniek cadeau vinden om te geven en krijgen!

Ben je enthousiast geworden? Doe dan jezelf óf iemand anders zo’n mooie poster cadeau! Waag een kansje met onderstaande winactie! Je maakt namelijk kans op een eigen Place the Moment poster, helemaal ontworpen in jouw smaak!

Hoe maak je kans op jouw eigen Place the Moment poster?

 Volg You Nailed It via één van onderstaande media. Jij mag kiezen welke! Elk gevolgde media is 1 extra kans.
– Facebook
– Instagram
 Laat een reactie achter waarin je vermeldt dat je meedoet en welke stappen je genomen hebt. Zorg er voor dat je een geldig mailadres invult zodat ik contact met je kan opnemen indien je gewonnen hebt.

Voorwaarden:

Winacties lopen altijd op mijn verschillende social media zoals in de voorwaarden van elke winactie wordt vermeld. Deze  winactie loopt t/m 3 januari 2021. De winnaar wordt na afloop gecontacteerd via email en/of social media en wegens privacy redenen niet openbaar bekend gemaakt. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur, dan wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Doe je mee met de winactie, lees dan ook even mijn disclaimer door.

 

4 thoughts on “Winnen | Jouw eigen unieke Place the Moment poster”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *