Home

Lily Flame | Scented Tin ‘Winter Garland’

blogbanner-5

Dat ik dol ben op kaarsen en in het bijzonder geurkaarsen moge geen verassing meer zijn. Zeker in deze donkere tijden brand ik heel veel kaarsen en zie je mij ‘s avonds zelden zonder brandende kaarsjes in de woonkamer zitten. Al vaker liet ik jullie de geurkaarsen zien die je bij de Afslag kunt kopen. Vooral het merk Lily Flame heeft mijn hart helemaal gestolen! Vandaag show ik je een heerlijke scented tin uit de Winter collectie! 

img_0774

img_0723

Al eerder schreef ik over de fantastische scented tins van Lily Flame. De kaarsen worden geheel met de hand gemaakt in het Engelse Somerset. De kaarsen worden met de hand gegoten en de toegevoegde geuren worden gemaakt van natuurlijke essentiële oliën. De geurkaarsen  zijn niet gemaakt van paraffine wax maar van natuurlijke soja was, wat ook veel gebruikt wordt voor wax melts.

img_0724

img_0722

Winter Garland is een verassende geur voor een winter collectie. Meestal vind je in wintercollecties zware kruidige geuren met musk, vanille of kaneel, maar Winter Garland doet het lekker even anders. De geur wordt omschreven als Frosty Berries & Evergreen Leaves en zelf omschrijft Lily Flame het als een lichte en koele geur. Dit laatste klopt inderdaad wel, het is een redelijk frisse ‘koele’ geur die vrij bloemig is. Een bezoekje aan het bos op een heerlijke winterse dag. Winters groen met een subtiele geur van hyacinten. Dat laatste is jammer, aangezien Pris allergisch voor hyacinten is. Ik brand de kaars dus alleen als zij niet thuis is. Maar daardoor gaat hij wel lekker lang mee, haha. #omdenken

img_0772

img_0748

Sowieso gaat de kaars flink lang mee. De Scented Tins van Lily Flame hebben een gemiddelde brandtijd van 35 uur. Lily Flame raadt zelf aan om de kaars ongeveer 3 uur per keer te branden, dit om zo optimaal gebruik te maken van de brandtijd. Wanneer je de kaars erg lang achter brandt, blijft er veel wax aan de zijkanten zitten, deze blijft dan onbenut en dat is zonde.

Lily Flame Scented Tins zijn verkrijgbaar bij de Afslag voor €14,95 per kaars. Kun je niet kiezen tussen de vele geuren, dan kun je ook een mini set kopen met drie kleinere tins

x Lisanne

samenwerking

2 thoughts on “Lily Flame | Scented Tin ‘Winter Garland’”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *