Home

Slaapkamer upgrade met posters van Desenio + kortingscode

Kluskriebels hier! Sinds we vorig jaar de woonkamer en dit voorjaar de bijkeuken hebben opgeknapt, wil ik meerrrr. De slaapkamermuur móest geverfd worden en dus besloot ik gelijk de gehele slaapkamer maar onder handen te nemen. Een trend die we de laatste tijd steeds vaker voorbij zien komen zijn de interieurposters. Niks cheesy foto’s meer op de wand, stylish posters in lijst it is! Van Desenio mocht ik een aantal posters en lijsten uitkiezen en dus kregen deze een mooi plekje in de slaapkamer. Mocht je altijd eens mijn slaapkamer hebben willen zien, this is your chance! ;)

Posters en lijsten van DESENIO! Met de code “YOUNAILEDIT” krijg je 25% korting op posters, van 14 t/m 16 augustus* Volg @desenio voor meer inspiratie! *De code geldt niet voor lijsten of voor posters uit de “handpicked” en “collaboration” collecties.

Desenio is een bekende naam in de posterwereld. De webshop verkoopt een enorm breed scala aan posters en lijsten. Je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben het. Voor elke smaak een poster en lijst in allerlei verschillende formaten. Een grote meerwaarde vind ik ook dat ze heel veel inspiratie hebben op de site en daarnaast een functie hebben waarmee je je posterwand kunt samenstellen zodat je meteen ziet hoe posters bij elkaar matchen.

Voor boven ons bed koos ik voor een botanische look. Mijn liefde voor planten en groen begint enorm te groeien en dit vond ik ook tof voor op de slaapkamer. Voor de plantenposters koos ik de Monstera. In het midden koos ik voor een fijne en mooie quote genaamd Happiness: “A secret to happiness is ketting every situation be what it is instead of what you think it should be”

Voor de lijsten koos ik voor eiken wissellijsten om een beetje in de natuurlijke look te blijven. Ik twijfelde hier erg over omdat ik mooie glanzende lijsten ook heel tof vind, maar ik ben er echt heel erg blij mee.

Voor mijn eigen hoekje koos ik nog kleine posters die ik als beautyliefhebber niet kon weerstaan. Pink PerfumeBlush, Nailpolish en Dandelion zijn heerlijk rozig, lekker tuttig maar stiekem vind ik de illustraties wel heel erg tof! Over de styling van het witte plankje ben ik nog niet helemaal tevreden, maar daar ga ik de komende tijd even flink mee experimenteren!

Ik ben super blij met de posters op onze nieuwe slaapkamer. De komende week komt er nog een andere post over de rest van de items in onze nieuwe kamer want de make-over heb ik grondig aangepakt en ik kreeg op Instagram heel veel vragen over de verf en accessoires. Dus; stay tuned!

Ben jij nou ook enthousiast geworden? Met de code “YOUNAILEDIT” krijg je 25% korting op posters, van 14 t/m 16 augustus* Volg @desenio voor meer inspiratie! *De code geldt niet voor lijsten of voor posters uit de “handpicked” en “collaboration” collecties.

6 thoughts on “Slaapkamer upgrade met posters van Desenio + kortingscode”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *