Lifestyle

Cadeautip | My First Buddha

banner1

Buddha’s. Je houdt er van of je vind het niks. Ik hoor bij de eerst groep mensen. Buddha’s vind ik ten eerste leuk staan als woonaccessoire, maar de gedachte achter de Buddha en het geven als cadeau vind ik ook erg mooi. Vandaag heb ik een onwijs leuke cadeautip voor jullie. De meest originele en knuffelbare Buddha ter wereld: My First Buddha!

IMG_8766

Wanneer je iemand een Buddha schenkt wens je hem of haar veel geluk, liefde en gezondheid toe. My First Buddha is een zachte knuffel voor zowel kinderen als volwassenen. Je geeft ze bij een geboorte, verjaardag of een huwelijk. Maar ook bij verdrietige gebeurtenissen, waarbij iemand wel een steuntje in de rug kan gebruiken.

My First Buddha straalt een serene rust uit en is door het gebruik van zachte materialen vooral voor kinderen enorm fijn om aan te raken en vast te houden. Wanneer My First Buddha wordt opgepakt, klinkt het rustgevende en betoverende geluid van een Tibetaanse bel. Je ideale partner voor een meditatiesessie!

IMG_8756

De beschrijving says it all. De Buddha is onwijs knuffelbaar, superzacht, mooi vormgegeven en het Tibetaanse belletje vind ik dé ultieme toevoeging. Ik heb de My First Buddha ‘Hong Kong’ welke door zijn aardse bruine kleur, warmte en gemoedsrust uitstraalt. De Buddha is van 100% polyester gemaakt en is hierdoor anti-allergisch.

My First Buddha vind ik een fantastisch en origineel cadeau bij een geboorte. De knuffel is onwijs zacht en zal prachtig staan in het wiegje of op de slaapkamer van de pasgeborene. Het Tibetaanse belletje geeft rust en de Buddha ‘waakt’ over het kindje. De onderkant is lichtelijk verzwaard waardoor de Buddha goed blijft staan.

IMG_8716

IMG_8722

Maar My First Buddha is niet alleen leuk voor (kleine)  kinderen. Ook wanneer je een volwassene een origineel en warm cadeau wilt geven is deze Buddha perfect. Een klein gebaar in de vorm van een Buddha kan zo veel betekenen. En dan is hij ook nog knuffelbaar! Houden we daar stiekem niet allemaal nog een beetje van?

Ook is My First Buddha een schattig en tegelijkertijd modern woonaccessoire. Kijk hem nou gaaf staan op onze slaapkamer kast! Ik ben helemaal fan.

IMG_8727

IMG_8728

Het mooie is, dat wanneer je een My First Buddha koopt, je automatisch Save The Childeren steunt. Dit is ‘s werelds grootste onafhankelijke organisatie op het gebied van kinderrechten. Save the Children gelooft in het potentieel van ieder kind, ongeacht waar het geboren wordt en streeft ernaar kinderen te redden, overal ter wereld. Omdat Save the Children kinderen een kans geeft om hun toekomstdromen waar te maken, steunt My First Buddha deze geweldige organisatie en gaat 10% van de opbrengst naar dit goede doel.

IMG_8734

Zoek jij nog een leuk cadeau voor Sint, Kerst of welke gelegenheid dan ook? Schenk dan eens een My First Buddha, super origineel en altijd goed! My First Buddha kost €29,95 (28 cm, zoals op de foto’s) of €39,95 (38 cm) en is verkrijgbaar bij iCadeau.nl.

Heb ik je interesse gewekt? Hou You Nailed It dan in de gaten, binnenkort maak jij kans op de My First Buddha! 

9 thoughts on “Cadeautip | My First Buddha”

  1. Oh wat een leuke buddha! Ik vind je foto’s ook erg mooi gemaakt. Dit ga ik onthouden, aangezien mijn schoonzusje zwanger is en zij helemaal gek is van Buddha is dit echt heel leuk voor de kleine :)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *