Lifestyle

App Tip | Rhonna

IMG_0688

Dat ik dol ben op het bewerken van foto’s, weten jullie inmiddels allemaal. Instagram is één van mijn favoriete apps en in dit artikel liet ik jullie al eens kennismaken met mijn favoriete fotobewerking-apps. Gisteravond kwam ik na wat neuzen in de Appstore een fantastische app tegen die nu tijdelijk gratis is! Voor zo ver ik weet is de app momenteel alleen te downloaden voor iPad, iPhone en iPod gebruikers. Graag stel ik jullie voor aan; Rhonna!

IMG_0671

Met de app van Rhonna Design kun je foto’s ‘upliften’ en bewerken. Rhonna is ook actief via haar site, Instagram, Pinterest en meer. Dus voor ‘Rhonna’ inspiratie, zou ik zeker de social media even checken.

IMG_0674

Na het kiezen (en croppen) van je foto (of kant en klare achtergrond), kan de pret beginnen. Ik koos een foto die ik vorige week maakte tijdens één van de mooie zonsondergangen op het werk.

IMG_0675

Als je klikt op het icoontje met de drie streepjes aan de rechterkant, kun je de foto zelf bewerken. Dit icoontje kun je steeds gebruiken om instellingen te wijzigen van het element (tekst, afbeelding etc.) waar je op dat moment mee bezig bent.

IMG_0676

Je kunt bijvoorbeeld een frame om je foto zetten.

IMG_0677

Of er nog even een filtertje overheen gooien.

IMG_0678

Ik laat de foto lekker zoals hij is en wil er een tekst in typen. Dit kan door middel van de icoontjes aan de rechterkant. Je klikt op ‘T’ om een tekst in te voegen.

IMG_0679

IMG_0680

De tekst kan je helemaal bewerken zoals je zelf wilt. Het lettertype, de kleur en de grootte kun je meteen aanpassen.

IMG_0681

Voor de wat uitgebreidere instellingen klik je weer op  het icoontje rechts. Hier kun je ook kiezen om je tekst te omlijnen (outline), transparanter te maken of de precieze locatie te bepalen.

IMG_0682

Je kunt ook kant en klare teksten en/of afbeeldingen invoegen. Rhonna biedt een groot scala aan grappige, mooie, ontroerende quotes die ook nog eens fantastisch zijn vormgegeven. Voor elke foto is er wel een bijpassende quote te vinden. De keuze is reuze!

IMG_0683

IMG_0684

Ook is er een groot aanbod van ‘stickers’, doodles, frames, vormen en andere dingen die je kunt invoegen om jouw foto helemaal te customizen zoals jij zelf wilt. Ik was echt verbaasd door de mogelijkheden die Rhonna biedt. Vind je de keuze niet groot genoeg, kun je het pakket eventueel nog uitbreiden voor €0,89.

IMG_0685

Wanneer je design naar wens is, kun je het delen via verschillende soorten (social) media of gewoon bewaren in je filmrol.

Voor een uitgebreide uitleg, kun je onderstaande video bekijken:

Een paar creaties die ik even snel gemaakt heb (de allereerste foto van dit artikel is ook met Rhonna gemaakt):

IMG_0686

IMG_0670

IMG_0669

Ik voel een nieuwe verslaving opkomen! Ik houd er van om foto’s te bewerken en quotes toe te voegen, maar voor m’n blog kan deze app ook nog wat betekenen! Jeej!

Download de app nu in de App Store nu hij gratis is. Te laat? Dan betaal je €1,79 voor de app. Wat nog een fijn prijsje is voor deze heerlijke app!

EDIT; De App is inmiddels niet meer gratis. Jammer!! 

 Welke app gebruik jij graag om je foto’s mee te bewerken?

9 thoughts on “App Tip | Rhonna”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *