Beauty

Maybelline | One Happy Family Of Babylips!

IMG_8597

Babylips, hét gehypete lipproduct van 2013. For sure. De Babylips zijn sinds eind augustus in Nederland, maar we hebben even moeten wachten tot ze makkelijk verkrijgbaar waren. Inmiddels zijn ze vrij makkelijk verkrijgbaar in de drogisterijen in Nederland. Hoera! Babylips zijn schattige lippenbalsems van Maybelline. Dé regelrechte hit uit Amerika. Elke Babylip heeft een ander kleurtje of geurtje. Ik heb er vier en koester ze met heel mijn hart! Ik stel jullie voor, my happy family of Babylips!

IMG_8584

Babylips staan bekend om hun verzachtende en hydraterende werking. De formule bevat het plantenextract Centella Asiatica, een krachtig kruid dat voornamelijk groeit in Azië. Verder bevat het aloë vera of honing en allemaal bevatten ze shea butter, vitamine E, vitamine C en vitamine B5. Daarnaast beschermt Baby Lips Lip Balm de lippen tegen uitdroging en de schadelijke invloed van UV-straling met SPF 20.

IMG_8589

Van links naar rechts: Cherry Me, Pink Punch, Relieving Menthol en Smoothing Cherry. De laatste twee komen uit Singapore en zijn niet verkrijgbaar in Nederland.

IMG_8599

De ‘buitenlandse’ Babylips zijn net als de andere drie varianten die wel in Nederland verkrijgbaar zijn, transparant van kleur. Ze geven je lippen een subtiele glans en zorgen voornamelijk voor een zacht en aangenaam gevoel. Pink Punch geeft een subtiele, snoeperig, roze kleur af en Cherry Me een subtiele rode gloed. Op je lippen geven ze iets minder kleur af, maar voor als nog een prima subtiel kleurtje.

Cherry Me.

IMG_8641 IMG_8639

Cherry Me is mijn favoriet van de vier. Deze kies ik als ik een alledaags kleurtje op mijn lippen wil en ze tegelijkertijd wil verzorgen. De lippenbalsem doet me een beetje denken aan de Old Skool Labello waar ik op de middelbare school een dozijn van heb versleten. Alleen is deze nét even snoeperiger, zoeter en geeft deze meer een rode kleur af. De geur is prettig, subtiel en een leuke bijkomstigheid. Cherry Me geeft geen smaak af.

Pink Punch.

IMG_8642 IMG_8638

Pink Punch is wat exotischer en heeft meer een tropische passievruchten geur. De kleur vind ik mooi, maar laat velletjes op je lippen wel extra duidelijk zien. Nu zorgen de Babylips wel voor vermindering van velletjes, dus zou dat na verloop van tijd geschiedenis moeten wezen. Pink Punch vind ik ook super geschikt voor de zomer, een heerlijk vrolijk kleurtje die perfect zal staan bij een mooie gebruinde huid.

Relieving Menthol. 

IMG_8646 IMG_8636

De mensen die mij kennen weten dat ik dol ben op tintelende lipglossjes en lippenbalsems. Relieving Menthol slaat daarmee de spijker op zijn kop. Een heerlijke ‘relieving’ lippenbalsem die je lippen echt het gevoel geeft dat ze verzorgd worden. Wanneer ik even geen kleurtje wil, is dit de Babylips waar ik het snelst naar grijp. De lippenbalsem geeft je lippen een super zacht gevoel en tintelt lekker op je lippen. Ik hou er van! Deze Babylip lijkt in twee druppels water op Mint Fresh, welke wel in Nederland te krijgen is.

Smoothing Cherry.

IMG_8645 IMG_8637

Smoothing Cherry is niet te vergelijken met Cherry Me. Laatst genoemde is veel snoeperiger en zoeter waar Smoothing Cherry meer een subtiele geur afgeeft. Cherry Me kun je vergelijken met die heerlijke zoete wijnballen en Smoothing Cherry meer met die snoepkersjes. Oók lekker zoet, maar toch iets zachter. Ook deze Babylips doet waar hij voor gemaakt is. Je lippen heerlijk zacht maken, verzorgen, hydrateren en tegelijkertijd voorzien van een subtiele glans. Wil je wél zoet, maar geen kleur? Dan is deze Babylip perfect!

IMG_8591

De Babylips zitten standaard in mijn tas, jaszak en handtasje en gaan overal met me mee naar toe. Buiten het feit dat ze gewoon super cute staan, een leuk fashion item zijn en twee er van een mooi kleurtje afgeven doen ze gewoon ook heel erg goed hun werk. Het verschil tussen de ‘gewone’ en de Babylips uit Singapore? Weinig. Beide doen ze super goed hun werk. Het gebruiksgemak van de ‘gewone’ vind ik alleen nét iets prettiger. Maar, that’s all! Deze cuties zijn het gehype meer dan waard. Ze mogen van mij alle varianten wel naar Nederland brengen!

Maybelline Babylips zijn verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen voor de adviesprijs van €3,49. Mocht je niet op zoek willen, kun je ze voor €3,99 ook bij Bol scoren.

handtekening

12 thoughts on “Maybelline | One Happy Family Of Babylips!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *