Lifestyle Winactie

Canvas Tas van SABO Handmade + win je eigen gepersonaliseerde tas!

Ken je dat? Dat je nét te weinig ruimte hebt in je werk- of schooltas? Dat je net iets meer mee moet nemen dan dat er past in je handtas? Of dat je spontaan boodschappen doet of aan het winkelen bent en je bij elke winkel om een spuuglelijk plastic (hóe slecht voor het milieu!) tasje moet vragen. Herkenbaar? Voor mij wel. Daarom heb ik sinds kort mijn eigen toffe canvas tas áltijd bij me. Leuk, super makkelijk én helemaal uniek. Vandaag vertel ik je over de super leuke winkel die deze  tassen maakt én maak je kans op je eigen gepersonaliseerde canvas tas.

Als docent én student ben ik heel veel onderweg. Ik heb een grote rugtas waar heel veel inpast, maar ik heb ook regelmatig meer spul wat ik mee moet nemen. Boeken, materialen voor school of boodschappen die ik in Leeuwarden doe wanneer ik daar ben voor mijn studie. Tegenwoordig zuil ik die allemaal mee in deze superhandige canvas tas. Via de winkel SABO Handmade mocht ik een eigen tas laten ontwerpen en ik koos voor een onderwijs gerelateerde quote in het Engels;

I TEACH TOMORROW’S LEADERS, I’M KIND OF A BIG DEAL

SABO Handmade is een jong bedrijf van Fenne Sanders en Lise van Bommel. De meiden hebben al van jongs af aan een droom om samen iets op te zetten en in het voorjaar van dit jaar werd dan eindelijk realiteit. Beiden vinden het enorm leuk om bezig te zijn met het ontwerpen en maken van unieke cadeautjes op het gebied van lifestyle en interieur. En dat zie je absoluut terug in hun webshop. Naast super leuke canvas tassen, kun je er gepersonaliseerde slingers, sleutelhangers, sleutelrekjes, kaartjes en allerlei leuke hebbedingetjes voor in huis scoren. Alles is handgemaakt en past daarnaast perfect bij de trends van nu. Doordat alles handgemaakt is, is elk product uniek en wisselt het aanbod in de webshop geregeld.

 


Canvas tassen zie je tegenwoordig overal, ze zijn hip en bijna onmisbaar in deze tegenwoordige tijd. Iedereen probeert wat milieubewuster te zijn en het meenemen van een eigen tas is daarbij natuurlijk een makkelijke eerste stap. Dan is het mooi meegenomen wanneer de tas er ook nog een beetje stylish uitziet, niet waar? Daarnaast ben ik over specifiek deze tas van SABO onwijs te spreken. Het is duidelijk een dikkere canvas stof dan de tasjes die je bij de Primark of de Hema – verder no offence – vindt en is dus echt van goede kwaliteit. Hij zit standaard in mijn rugtas, ik ben er onwijs blij mee!

Een canvas tas van SABO Handmade kost €12,50

Winnen!

Speciaal voor mijn volgers heeft SABO Handmade een ontwerp gemaakt voor op een te winnen canvas tas. Leuk om te winnen voor jezelf of misschien voor iemand anders! De tas kun je compleet personaliseren met jouw beroep, eigenschap, superkracht etc. Super tof, toch?!

Hoe maak je kans op jouw eigen gepersonaliseerde tas?

 Volg You Nailed It via één van onderstaande media. Jij mag kiezen welke! Elk gevolgde media is 1 extra kans.
– Bloglovin’
– Facebook
– Instagram
– Twitter
 Laat een reactie achter waarin je vermeldt dat je meedoet en op welke fronten je ons volgt/welke stappen je genomen hebt. Zorg er voor dat je een geldig mailadres invult zodat ik contact met je kan opnemen als je gewonnen hebt.
Niet verplicht maar wel extra leuk: Laat mij weten wat op jouw gepersonaliseerde tas zou laten drukken! Dus:

Ik ben ……………, wat is jouw superkracht? 

De winactie loopt t/m 15 oktober waarna ik willekeurig de winnaar zal kiezen. Per email of pb wordt contact op genomen met deze persoon.

x Lisanne

BewarenBewarenBewarenBewaren

12 thoughts on “Canvas Tas van SABO Handmade + win je eigen gepersonaliseerde tas!”

 1. Zo leuk en van dit soort tassen kan ik niet genoeg krijgen…..
  Ik doe dan ook heel graag mee met deze winactie.
  Als ik win dan zou er op de bag te volgende komen…
  Ik ben shopaholic wat is jouw superkracht?
  Op al je soc.med.k. volg ik je. Ook zal dit artikel en/of foto liken, sharen, tweeten en reactie’s achterlaten.
  Natuurlijk love en save ik deze post op bloglovin.

  Bl.: chucky1012

  Twitter: @chucky1012

  Instagram: @chucky1012

  Fb.: Ike Hassankhan

  Xoxo

 2. Super cool ik ben een dromer wat is jou superkracht?

  Ik zou er deze quote op laten zetten

  A villian is just a victim whose story hasnt been told

  Komt uit mijn lievelingsboek

 3. Ik ben moeder, wat is jouw superkracht? Dat zou mijn tekst zijn, ik ben moeder van twee kinderen, waarvan 1 met ernstige beperkingen die 24/7 ondersteuning nodig heeft de rest van zijn leven. BAM. Moeder zijn boort echt een superkracht in me aan, ik ben sterker dan ik ooit gedacht had.

 4. Wat een leuke grappige winactie.
  Leuk om deze tas mij helemaal eigen te maken.
  Op deze tas laat ik zetten: Mijn boodschapjes worden door mij “op handen” gedragen.
  Ik heb geen Facebook, Instagram en Twitter, maar volg je op Bloglovin(Oma Will).
  Heel graag waag ik een kansje voor dit tasje.

 5. Wauw! Wat leuk! Ik zou mijn zus een mooie quote laten uitzoeken voor haar verjaardag! Ik doe mee

  FB: Hannah Kagenaar
  Instagram: fanartmi
  Bloglovin: Hannah Kagenaar

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *