Nagellak

Action | Gel Effect Nail Varnish 15 ‘Natural Beige’

blogbanner-10

De make-up producten van de Action blijven vernieuwen en aansluiten bij de laatste trends. Een van de trends op het gebied van nagellak is gellak zonder lamp. L’Oreal kwam er even terug al mee. Een duo van een kleurlak en topcoat die de glans en houdbaarheid moest hebben van een echte gellak. En zo kwam ook Action ook met een soortgelijke nagellak. Ik testte de mooie zandkleurige lak ‘natural beige’!

Even een noot vooraf. Mijn productfoto’s zijn bijzonder crappy, hier kwam ik pas achter toen ik met deze blogpost bezig ging. Niet helemaal zoals ik normaal mijn reviews plaats. Helaas kon ik de foto’s niet opnieuw maken. Waarom lees je verderop! 

IMG_6912

IMG_6914

De lak komt in een kartonnen doosje en hangt tegenwoordig in de schappen. Dat vind ik een absoluut voordeel, dat gegraai in al die onoverzichtelijke bakken vond ik verschrikkelijk. De Action gaat er zeker op vooruit wat dat betreft!

IMG_6915

IMG_6919

De lak bestaat kun je opsplitsen in twee flesjes, je hoeft dus niet met het hele gevaarte je nagels te lakken. Een nadeel vind ik dat de dopjes vrij klein zijn, hierdoor heb je niet echt houvast. Dan gaat mijn voorkeur toch uit naar de flesjes van de soortgelijke L’Oreal Infallible Nailpolish. Het kwastje is vrij smal en het kwastje van de topcoat ‘waaiert’ wat uit. Dit maakt een ietwat goedkope indruk.

IMG_8450

IMG_8453

De kleur is erg mooi en past helemaal in mijn straatje. Het is een zachte beige zandkleur die ergens wel wat weg heeft van OPI Don’t Pretzel My Buttons, al is die iets zachter van kleur. Dekken doet ‘ie in twee laagjes, dus dat is zeker goed voor zo’n budgetlak als deze.

IMG_8467

IMG_8463

De lak lakt helaas vrij stropig en is hierdoor vrij lastig aan te brengen. Hij is net te dik en blijft streperig. Helemaal op bovenstaande foto kun je goed het resultaat zien na twee laagjes. Het eerste laagje lijkt namelijk droog, maar hij blijft wat sticky. Het tweede laagje maakt het alleen maar erger en drogen doet het dan helemaal niet meer. Er is maar één oplossing; de volgende drie uur niks met je handen doen. Alleen dan heb je de kans dat je nagels mooi blijven.

IMG_6920

Ja, het is een mooie lak. Ja, hij dekt goed. Maar hij lakt voor geen meter en droogt nagenoeg niet. Dit is een miskoop. Gelukkig geen dure, maar vooralsnog kan ik er niks mee. Deze beland in de Kliko. Action heeft het wat mij betreft wel eens beter gedaan… Jammer!

Fashion (Action) Gel Effect Nail Varnish is in verschillende kleuren verkrijgbaar bij Action voor €0,99 per stuk.

x Lisanne

5 thoughts on “Action | Gel Effect Nail Varnish 15 ‘Natural Beige’”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *