Nagellak

OPI | Don’t Pretzel My Buttons

banner

Wat heb ik de afgelopen tijd een hoop van mijn wishlist kunnen strepen zeg! En het leuke is, ook nog voor hele fijne prijsjes! Zo kon je laatst al zien dat ik sinds tijden weer wat make-up had geshopt en vooral bij de Big Bazar leuk geslaagd was voor OPI lakjes. En zo tikte ik ineens Don’t Pretzel My Buttons op de kop, eentje die ik al heel lang graag wilde toevoegen aan mijn collectie!

2015-03-25 14.14.312015-03-25 14.16.15

OPI full size lakken hebben altijd lekker veel inhoud; maar liefst 15 ml. De flesjes zijn dan ook altijd groot en ‘zwaar’ vergeleken met andere nagellak flesjes. Het kwastje is iets breder dan gemiddeld en, zoals altijd bij OPI, recht afgesneden.

2015-03-25 14.14.59 2015-03-25 14.17.09

OPI Don’t Pretzel My Buttons komt uit de herfst collectie van 2012; Germany. Hiervan liet ik jullie vorige week al Schnapps Out Of It! zien. Deze collectie bevatte zulke lakken! Don’t Pretzel My Buttons is een beige kleurige nude kleur. Hij heeft een gele ondertoon en moet wel bij je huidskleur staan. Zelf doen dit soort kleurtjes het bij mij altijd heel goed. Zo ben ik ook nog steeds heel blij met Essie Spin The Bottle.

2015-04-07 18.40.40-1

Nude lakken staan over het algemeen niet bekend om hun goede dekking, maar we hebben hier natuurlijk wel met OPI te maken. En ook deze keer maakt OPI zijn goede reputatie waar. Deze beauty dekt namelijk perfect in twee dunne laagjes. En met perfect bedoel ik, meer dan perfect. Heb je mooie egale nagels (ik helaas niet) dan zou het met één wat dikker laagje ook genoeg kunnen wezen.

2015-04-07 18.40.57-1

De lak glanst mooi, maar voor een hoogglans zou ik een topcoat aanbrengen. Op de foto’s draag ik geen topcoat. De droogtijd is zeer snel, dus voor je het weet kun je een tweede laagje aanbrengen. De houdbaarheid is oké, maar niet verrassend lang te noemen zonder topcoat. Met mijn favoriete topcoat (Essence Better Than Gel Nails Topsealer) houdt hij het zeker een klein weekje uit. Zonder topcoat een dag of drie.

2015-04-07 18.41.20

Ik ben zo blij dat ik deze klassieke nude lak eindelijk heb kunnen toevoegen aan mijn collectie. Hij staat perfect bij mijn huidskleur en is altijd goed! De kwaliteit is perfect en de houdbaarheid met topcoat is zeker niet slecht te noemen. Ik heb een nieuwe favoriet!

OPI Don’t Pretzel My Buttons komt uit een oude collectie maar is nog steeds redelijk makkelijk te krijgen. Sowieso via bijvoorbeeld eBay, maar als ik mij niet vergis is hij zelfs bij een aantal parfumerieën als Douglas te koop. Voor OPI betaal je normaal gesproken €14,25 maar ik kocht deze voor €4,- bij de Big Bazar.  

handtekening

t/m morgen kan je nog kans maken op o.a. OPi don’t pretzel my buttons bij deze toffe winactie. doe jij al mee?

5 thoughts on “OPI | Don’t Pretzel My Buttons”

  1. Dit is er eentje die ik zelf ook nog heel graag wil, ik vind het zo’n mooie kleur! Wat zou ik toch graag een Big Bazar in België willen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *