Beauty

Essence x BeautyLab | The Glow Must Go On Palette

blogbanner-12

Vanaf het moment dat Serena haar samenwerking met Essence aankondigde wist ik zéker dat ik het palette moest hebben! De swatches zagen er veel belovend uit, het palette oogde schitterend en de kleuren waren helemaal mijn ding. Zodra de LE Bloggers Secrets uitwas, moest ik per toeval ook wat luiers hebben en plaatste ik een bestelling bij het Kruidvat. Serena’s Essence producten were miiiine! 

IMG_8040

IMG_8042

IMG_8044

Essence is een samenwerking aan gegaan met maar liefst vier bloggers. Allen hebben zij een eigen palette ontworpen dat deel uitmaakt van de Blogger’s Beauty Secrets collectie. Naast vier oogschaduwpalettes bestaat de collectie ook uit vier passende nagellakken. Uiteraard heb ik ook Serena’s versie bemachtigd, die komt later deze week online.

IMG_8047

IMG_8045

The Glow Must Go On is een palette wat in een stevig kartonnen verpakking zit. Het hele palette straalt iets Oosters uit. De henna achtige versieringen zijn prachtig, de spiegel past perfect in het geheel en de kleuren maken het uiteraard helemaal af. Yup, I like! In principe is dit een Bronzing & Highlight palette, maar eigenlijk is het onwijs veelzijdig. De kleuren in het midden kunnen gezamenlijk als bronzer gebruikt worden, maar fungeren ook prima als oogschaduw.

PicMonkey Collage

Wauw, ik ben onder de indruk van het pigment! Essence’ kwaliteit is behoorlijk wisselend, maar dit palette slaat toch wel echt de spijker op z’n kop.

De bovenste swatches van links naar rechts:
♥ Sandalwood Eyeshadow: Een mooie matte roodbruine oogschaduw, erg goed gepigmenteerd.
♥ Cinnamon Eyeshadow: Een matte bruin/beige kleur met een licht oranje ondertoon. Prima gepigmenteerd en ideaal als transition kleur.
♥ Honeyglow Highlighter: Wauw! Een prachtige witgouden highlighter met heeeeel veel glans.

De onderste swatches zijn de kleuren van de bronzer apart van elkaar. De laatste swatch zijn alle kleuren samen. Het zijn prachtige warme kleuren die erg goed gepigmenteerd zijn. Zelf zijn ze als bronzer echt te heftig voor mij, als een subtiele blush zouden ze nog wel kunnen. In onderstaande look heb ik ze als oogschaduw gebruikt.

IMG_1220a

Het palette heb ik nu al meerdere malen gebruikt en ik ben echt heel erg enthousiast. De oogschaduw brengen prettig aan, blijven met een basis goed zitten en passen perfect bij elkaar. De Honey Glow highlighter bracht ik aan op mijn jukbeenderen, hierbij moet je wel oppassen, want hij is zeer gepigmenteerd. Passend voor een feestje, maar voor de alledaagse look bracht ik ‘m subtiel aan. Anders is het echt te te veel van het goede.

Ik ben onwijs blij met dit palette en gebruik ‘m regelmatig. De laatste tijd ben ik echt van de matte oogschaduws, maar The Glow Must Go On heeft mijn liefde voor shimmery oogschaduws zeker weer aangewakkerd. Love it!

Essence The Glow Must Go On is (nog) verkrijgbaar (als je gelukt hebt) bij Kruidvat en Trekpleister met een Essence schap voor €4,99.

x Lisanne

6 thoughts on “Essence x BeautyLab | The Glow Must Go On Palette”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *