Nagellak Winactie

3 x vegan nagellak + winnen!

Vegan is hot. Mensen worden steeds bewuster van de producten die ze gebruiken, het eten wat ze nemen en de ingrediënten die in make-up en verzorgingsproducten zitten. Al langer is bekend dat nagels lakken nou niet héél gezond is voor je nagels en gelukkig bevatten steeds minder nagellakmerken schadelijke stoffen. Wil je echte vegan nagellak, dan zijn er gelukkig een aantal merken die kwalitatief goede lakken verkopen. Vandaag laat ik je drie lakken zien en kun je deze lakjes winnen!

Van Bewust Puur kreeg ik een drietal nagellakken opgestuurd en daarbij ook een nagellakremover. Al eerder had ik een leuke samenwerking met deze webwinkel. Mijn eerste ervaring met Bewust Puur kun je hier lezen. Bewust Puur is een webshop die enkel merken verkoopt die  natuurlijk, duurzaam, recyclebaar en biologisch zijn. Zo heeft de webshop een groot aanbod aan onder andere make up en dus ook nagellak.

Ik vergelijk in deze post drie merken. Een kort overzicht van de merken en de (kleine) verschillen, zie je hieronder.

Couleur Caramel Avril Benecos
Prijs €9,95 €4 €4,50
Inhoud 8ml 7 ml 9 ml
Vegan? Ja Ja Ja
3 free? Ja Ja Ja
Vrij van parabenen? Ja Ja Ja
Dierproefvrij Ja Ja Ja
Verder…. De lijn heeft ook een sneldrogende topcoat Zuurstof- en waterdoorlatend

Couleur Caramel

Deze nagellak van Couleur Caramel is gemakkelijk aan te brengen, droogt snel en houdt lang! Breng voor een nog langere houdbaarheid eerst de basis met dubbele werking aan en vervolgens een gelijkmatig laagje nagellak. Laat de nagels goed drogen. Deze nagellak bevat geen formaldehyde, phénoxyéthanol, parabenen, tolueen, formol en colofonium. 

Een voor mij compleet onbekend merk. De flesjes zijn apart en mijn inziens een tikkeltje ouderwets. De zilveren letters erop geven de flesjes een klein beetje een oubollig uiterlijk. Maar hey, dat zegt niks over de inhoud natuurlijk!

Grappig, want deze kleur had ik niet helemaal verwacht. Ik dacht dat het een mauve oudroze/bruinige kleur zou worden, maar hij valt een stuk donkerder uit dan ik in eerste instantie dacht. Dit is ’46 Taupe’ met daaroverheen de sneldrogende topcoat. Deze geeft een mooie glans en droogt inderdaad lekker snel.

Avril

Deze vegan nagellak van Avril zonder chemische toevoegingen is makkelijk aan te brengen, heeft een prachtige glans, droogt snel en houdt lang. De vegan nagellak van Avril is vrij van: parabens, phthalates (dibutyl phthalate), toluene, xylene, camphor, formaldehyde, rosin.

Het merk Avril ken ik van de Styletone Box waar dit merk wel eens inzit. Ik was me er eigenlijk niet van bewust dat dit merk vegan was. Het flesje is wat aan de kleine kant, maar ik heb zelden een nagellakpotje leeg gemaakt, dus het formaat is eigenlijk dikke prima.

De kleur ‘Pamplemousse Rose’ is een toffe koraalkleurige lak. De dekking is op z’n zachtst gezegd indrukwekkend te noemen, aangezien deze met één laagje volstaat. Wel raad ik altijd een tweede laagje aan voor de houdbaarheid en intensiteit. Een heerlijk zomers, fel kleurtje. Tof!

Benecos

Benecos vegan nagellak bestaat voor 90% uit natuurlijke grondstoffen. De nagellak is is zuurstofdoorlatend en waterdoorlatend om de nagels te beschermen. Als kers op de taart is de nagellak verrijkt met avocado en biotine (vitamine H) voor mooie nagels. De Benecos vegan nagellak droogt je nagels niet uit en is vrij van schadelijke ingredienten.  Benecos nagellakken zijn vergelijkbaar met elke andere nagellak. Ze imponeren met hun goede droogtijd, briljante glans en eenvoudige toepassing met de Benecos “Big Brush”.

Benecos is een merk wat, volgens mij, erg bekend is in de vegan make-up wereld. De nagellak bevat echt een enorme hoeveelheid natuurlijk ingrediënten maar doet verder niet onder voor gewone nagellak.

De kleur ‘Mystery’ is mij op het lijf geschreven. Deze mooie oudroze kleur is echt prachtig. Daarnaast dekt hij rete-goed en heeft hij een hele mooie smoothe finish. Love it!

De nagellak remover van Avril is overigens al net zo indrukwekkend. Ook deze is compleet vegan en “vriendelijk voor huid en nagels”. Op de een of andere manier had ik het gevoel dat ik daarom wat meer moeite moest doen om mijn nagellak te verwijderen, maar niets was minder waar! Dit goedje werkt super!

Van Bewust Puur mag ik ook één van jullie blij maken met deze prachtige kleurtjes! Lees hieronder hoe je mee kan doen;

Hoe maak je kans op deze vegan nagellak?

 Volg You Nailed It via Instagram
 Volg Bewust Puur via Instagram
Laat een reactie onder de Instagram Post met de vegan lakken en tag een vriendin die deze winactie niet mag missen.

Voorwaarden:

Deze winactie loopt t/m 23 september. De winnaar wordt na afloop gecontacteerd via Instagram. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur, dan wordt er een nieuwe winnaar gekozen. Wanneer je meedoet met de winactie, ga je akkoord met de voorwaarden.

 

1 thought on “3 x vegan nagellak + winnen!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *