Beauty

Stapelreview | 6 x L’Oreal

L’Oreal, een merk wat al jaren een standaard heeft binnen de beautywereld. Ik weet nog goed dat ik heel trots was toen ik als puber naast m’n MissHelen Hema make-up op een gegeven moment mijn eerste L’Oreal mascara kocht. Toch moet ik eerlijk bekennen dat ik tegenwoordig nog maar weinig van het merk koop. Ik vergeet het gewoon vaak. Daarom was het extra leuk dat ik van Makeupshoppen.nl een verrassingspakket met allerlei producten van L’Oreal ontving.

Ik ontving een pakket waarmee ik eigenlijk een complete look kon maken. Op de wenkbrauwen na is met bovenstaande producten heel ver te komen. Het grappige is dat mijn make-up verslaving begonnen is met de Quad Pro oogschaduws van L’Oreal. Ik had hier twee paletten van maar beide met aardetinten. De blauwe kleur is iets waar ik zelf niet zo snel voor zou kiezen. Daarom zijn verassingspakketjes eigenlijk extra leuk, want je wordt gedwongen om eens wat anders te proberen.

L’Oreal Skin Perfection Anti-Fatigue Cream – €13,95

Deze dagcreme heeft SPF 20 en belooft tekenen van vermoeidheid te vervagen en een egalere teint te geven. Ik dacht eerst te maken te hebben met een normale dagcreme, maar al snel bleek niets minder waar. De crème bevat hele kleine microdeeltjes die bij het uitsmeren een licht dekkende teint geven. Een heerlijke creme die hydrateert en de huid licht egaliseert. Ik ben enorm fan, dit is echt een uitkomst op dagen dat je geen zin hebt in een dikkende laag foundation, maar wel een frisse look wil.

L’Oréal Volume Million Lashes Mascara Fatale – €12,95
& L’Oréal Super Liner Black’N’Sculpt Eyeliner – €9,95

L’Oreal mascara heeft het bij mij zelden verkeerd gedaan. En ook over deze ben ik razend enthousiast. Het brede borsteltje vond ik eerst een tikkeltje spannend, zeker omdat de “haartjes” vrij kort lijken. Toch pakt hij mijn wimpers goed mee en is hij vooral lekker snel om mee te werken. Onderaan deze post zie je het resultaat na één laagje. Love deze mascara!

Toen ik de dop van de Black’N’Sculpt Eyeliner haalde was ik lichtelijk verbaasd. Een bolletje op een eyeliner tip? Eerlijk? Hier snap ik echt helemaal niks van. Maar misschien ligt dit aan mijn persoonlijk voorkeur natuurlijk. Zelf houd ik van een dunne tip om een zo dunne en strak mogelijke lijn en/of wing te kunnen zetten. Het bolletje moet vanuit elke hoek een strakke lijn kunnen zetten, maar dit is mij na meerdere keren echt niet gelukt. Helaas. Daarom is deze eyeliner ook niet te zien in mijn look aan het eind van deze post.

L’Oréal Color Appeal Quad Pro Eyeshadow 358 Milla –  €10,95

Nogmaals, deze Quad Pro palettes zijn pure nostalgie voor mij. Hiervan had ik twee varianten die ik bijna dagelijks droeg. Over de kwaliteit van dit product zegt dit eigenlijk genoeg. De palettes zijn fijn om mee te werken en ze blijven over het algemeen goed zitten. Het pigment van dit palette is niet denderend, maar de oogschaduws zijn wel goed op te bouwen. Zeker de blauwe kleur had van mij wel wat intenser mogen zijn. De zilveren cremekleur is wel een toffe toevoeging. Overigens zijn dit kleuren die ik normaal echt nooit gebruik in een look. Daarom was het wel extra leuk om hiermee te experimenteren. De icy look die ik ermee creëerde, zie je onderaan de post.

L’Oréal Nuance Rouge Blush 106 Ambre – €8,95

Blij verrast na het swatchen van deze blush! Bij het openen vond ik de kleur niet denderend, maar na het aanbrengen, vind ik ‘m super! Deze subtiele blush brengt echt super mooi aan en geeft een natuurlijke blos op je wangen. Hij veegt super smots over de huid zoals je misschien in de swatch ook kunt zien. Wel is hij wat poederig, dus je kwast aftikken is wel een must.

L’Oréal Color Riche Gold Obsession Lipstick Ruby Gold – €10,95

Deze lipstick doet me altijd denken aan het make-up koffertje van mijn moeder. Zij had altijd een prachtige bordeauxrode lipstick met subtiele gouden shimmers erin die ik af en toe eens op mocht als klein meisje. Deze lipstick doet me daar zo aan denken door zijn looks, maar ook door de geur, haha. Deze kleur is niet helemaal aan mij besteed omdat hij toch een tikkeltje te fel en te koel is. Dit doet overigens niets af aan de mooie satin dekking en prettige manier van aanbrengen door de vorm van de lipstick.

Op bovenstaande foto zie je de producten in actie op de eyeliner en lipstick na. Zoals je ziet is de blauwe kleur niet heel heftig aanwezig maar toch ben ik wel blij met het resultaat. De oogschaduws laten zich goed opbouwen en blenden. Het geeft wel een toffe look voor bijvoorbeeld een feestje of straks met een Kerstgala. De mascara vind ik met één laagje top en de dagcreme en blush doen ook super goed hun werk.

Mijn favorieten? Absoluut de dagcreme en mascara. Ook de andere producten zijn prima en alleen de eyeliner is voor mij een echte teleurstelling. De oogschaduw en de lipstick zal ik niet zo gauw nog eens dragen, maar dat ligt puur aan mijn persoonlijke voorkeur en niet aan de kwaliteit van de producten.

L’oreal Makeup koop je o.a. bij Makeupshoppen.nl en genoemde prijzen komen uit deze webshop.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *